L'Oréal Paris

Mest populære
Vælg filtre

Serier

Pris

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

Form

Tilbud m.m.

Bedømmelser

6 produkter
6 produkter
Sorter efter: Mest populære
150 ml
L'Oréal ParisElvital, Glycolic Gloss, Glansgivende Balsam
54,95 kr.
(6)
FAST LAV PRIS
400 ml
L'Oréal ParisElvital Hyaluronic Plump Conditioner
39,95 kr.
(40)
FAST LAV PRIS
400 ml
L'Oréal ParisElvital Color-Vive Balsam
39,95 kr.
FAST LAV PRIS
400 ml
L'Oréal ParisElvital Anti-Breakage Balsam
39,95 kr.
FAST LAV PRIS
150 ml
L'Oréal ParisBond Repair Conditioner
54,95 kr.
(33)
FAST LAV PRIS
KUN ONLINE
400 ml
L'Oréal ParisElvital Full Resist Balsam
39,95 kr.
(5)
Min ekspertise er:
Hårpleje

Balsam fra L'orél Elvital

Balsam er en vigtig del af den daglige hår rutine. Din shampoo åbner dine hårstrå og renser dem. Her er det vigtigt at bruge en balsam, så du får lukket dine hårstrå igen. Det gør, at dit hår er mere beskyttet og forfinet. Du bør bruge en balsam hvér gang du har vasket din hår med en shampoo! L'oréal har sørget for at du har mulighed for, at finde den rigtige balsam som passer perfekt til dig og dit hårs behov.

Hyaluronic Plump Balsam

Ønsker du masser fugt og pleje til dit hår? Døjer du med tørt hår som har brug for et boost? Så er Hyaluronic Plump shampooen du skal have fat i! Du får masser hyaluronsyre, som plumper hårstråene og modvirker dehydreret hår. Shampooen renser håret for skidt og snavs, alt imens den fugter håret i op til 72 timer. Den giver hårets overflade op til 10x glans - helt uden at tynge!

Color Vive Balsam

Hvis du har farvet hår, er denne shampoo ideel til dig. Som navnet udstråler, er Color Vive en balsam, som forlænger holdbarheden i din hårfarve, samt mindsker at farven falmer. Du vil se en tydelig forskel på dit hår, som bliver nemmere at redde ud, farven bliver fremhævet og dit hår får mere glans.

Anti-Breakage Balsam

Udviklet til det tørre og slidte hår med genopbyggende ceramider. Balsammen reparerer og opbygger dit skadet hår, på samme tid med at det giver en glansfuld overflade. Dit hår bliver lettere at redde igennem og færre hårstrå knækker af.

Bond Repair Balsam

Udviklet til alle typer skadet hår. Her får du en super effektiv balsam til dit skadet hår. Dit hår bliver helt automatisk slidt og skadet grundet hårbørstning, elastikker, farvning, afblegning, brug af varmeredskaber og meget mere. Alle de skader har du mulighed for at reparere med Bond Repair, som indeholder et aktivt og patenteret kompleks samt citronsyre, der hjælper med at styrke og genopbygge håret.

Nyhed: Reparér håret indefra med Elvital

Nyhed

Nyhed: Reparér håret indefra med Elvital

Af Pernille Witt Kirkegaard

Lad os tale om dit skadede hår - det har været igennem en hel del, ikke? Farvning, styling med høje temperaturer og måske endda kemisk behandling. Men nu er der hjælp på vej! Elvital har lanceret en ny luksusplejeserie specifikt designet til at genopbygge og styrke dit hår med deres innovative Bond Repair Complex.

Læs Mere