Hårkur - Shampoo & Hårpleje - Hår

Mærker L'Oréal Paris Hår Shampoo & Hårpleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

Form

Bedømmelser

Aktuelt

5 produkter
5 produkter
Sorter efter: Mest populære
Min ekspertise er:
Hårpleje

Hårkur fra L'oréal Elvital

En hårkur er en intensiv behandling til dit hår. I modsætning til din balsam skal din hårkur sidde i et par minutter og arbejde, så de aktive og effektive ingredienser kan trænge ind i håret og give en god effekt. Find den hårkur, som passer perfekt til dit hår og hårtype, så du får mest muligt ud af produktet.

Tørt og slidt hår?

Anti-Breakage hårkur er hemmeligheden bag et smukt hår, som ikke knækker. Kuren giver dit hår styrke og reparerer skader, som er skyld i hår, der knækker. Den er ideel til dig, som har et tørt hår, der har brug for ekstra kærlighed og nærende ingredienser.

Glat hår på 8 sekunder!

Det lyder vildt, men den er god nok! Med 8-Second Wonder Water opnår du 10x glattere hår på blot 8 sekunder. Den helt lette konsistens gør det nemt at fordele i håret. Vask dit hår, som du plejer, og fordel derefter kuren i dine længder. Lad den sidde i 8 sekunder og skyl herefter ud. Dit hår får en glattere overflade, knuder bliver nemmere at rede ud, og skadet hårstrå bliver genopbygget. Kuren indeholder ikke silikone og lægger ingen fedtet hinde på overfladen.

Sig farvel til de gule toner

Color Vive Purple er et must-have til dig, som ønsker at mindske de gule toner i dit hår. Den lilla farve neutraliserer de gule og orange farver, som kan komme til udtryk i et lyst hår, hvad enten det er afbleget eller naturligt lyst.​​​​​​​

Nyhed: Reparér håret indefra med Elvital

Nyhed

Nyhed: Reparér håret indefra med Elvital

Af Pernille Witt Kirkegaard

Lad os tale om dit skadede hår - det har været igennem en hel del, ikke? Farvning, styling med høje temperaturer og måske endda kemisk behandling. Men nu er der hjælp på vej! Elvital har lanceret en ny luksusplejeserie specifikt designet til at genopbygge og styrke dit hår med deres innovative Bond Repair Complex.

Læs Mere