Øre- & Næsetrimmere

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

12 produkter
12 produkter
Sorter efter: Mest populære
Mike
Frisør
Mike blev uddannet frisør i 2013 med den 4-årig uddannelse og har mere end 10 års erfaring inden for beauty branchen. Efter han blev færdig med sin uddannelse sprang han direkte ud og havde ansvaret for nogle af de største mærker i den professionelle hårpleje verden. Mike har lavet alt fra at være klassisk salon fr...
Min ekspertise er:
Hårpleje

Har dine næsehår pludselig besluttet sig for at kigge ud af dine næsebor og udforske verden? Sæt foden ned og gør noget ved det med en næsehårstrimmer.

Der fås modeller til almindelige batterier og med genopladelige batterier. Da disse trimmere ikke anvendes nær så tit som barbermaskinen, kan almindelige batterier være praktisk, så opladeren ikke bliver væk mellem brug. De genopladelige varianter har dog den fordel, at man aldrig mangler batterier inden aftenens fest. Det er ret hurtigt klaret at trimme næse, ører, øjenbryn og bakkenbarter, og alle apparater, både genopladelige og med almindelige batterier, klarer i dag flere timers trimning.

Philips trimmer - Næse, hals og bakkenbarter

Philips kalder denne model for "hygiejnetrimmer", hvilket måske kan forveksles med en intimtrimmer. Det skal man ikke gøre. Begge trimmerhoveder er designet til brug i ansigtet. Vertikaltrimmeren, det lille hoved, er perfekt til at studse ører og trimme øjenbryn og der er god hastighed på bladene. Hvis man primært er ude efter en næsehårstrimmer, så anbefaler vi dog en trimmer med roterende blad. Grebet er godt med gummidetaljer, der giver god kontrol.

Babyliss næse- og ørehårstrimmer

Babyliss' næse- og ørehårstrimmer har kun roterende blade, så den egner sig ikke til at trimme øjenbryn eller bakkenbarter. E650E er imidlertid helt fantastisk til trimning af næse og ører. Den er kompakt, behagelig og nem at rengøre. Men det bedste ved den er klipningen.

Det er lykkedes for Babyliss at lave en roterende trimmer, der er så skarp og godt udformet, at du ikke mærker, at du holder en barbermaskine. Den klipper næsen ren uden det mindste ubehag. Den er også så stille, at du knap bemærker det, når du klipper ørerne.

Remington NE3455 Groom essentials næsetrimmer

Næsehårtrimmeren NE3450 fra Remington nem at anvende. NE3450 har to barberhoveder, så man kan skifte mellem vertikaltrimmer og roterende blade. Dette er ekstra godt, da de roterende blade kan anvendes til at studse hårene i næsen.  ​​​​​​​

Braun øre og næsetrimmer EN10

Braun EN10 er den perfekte rejsepartner. Designet er småt og kompakt, så den ikke fylder så meget i tasken. Desuden medfølger en hætte, der beskytter barberhovedet samtidig med, at den låser tænd/sluk-knappen – en meget praktisk løsning. Ellers får apparatet pluspoint for det gode greb og den gedigne udformning. Det faktum at trimmeren er vandsikker, er også positivt.

Moser næse/ørehårstrimmer opladbar Easy Groom

Dette er en anderledes kombinationstrimmer med både roterende blade og en kanttrimmer. De roterende blade har en god klippeeffekt. Den er god til skægkanter og bakkenbarter. Desværre tåler apparatet heller ikke vand, så barberhovedet skal tages af ved rengøring. Derudover er en plus, at den er opladbar fremfor batterier.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.