Kropstrimmere

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

11 produkter
11 produkter
Sorter efter: Mest populære
Min ekspertise er:
Hårpleje

Kropstrimmer til mænd

En kropstrimmer er et rigtig godt alternativ til den klassiske skraber - specielt hvis det skal gå hurtigt og nænsomt med at trimme områder af kroppen, hvor der er uønsket hårvækst. Derudover er en af fordelene også, at du har mulighed for at justere hårlængden på en kropstrimmer, hvis du ikke har lyst til at komme af med alt hår.​​​​​​​

Hvordan trimmer man kropshår?

Inden du går i gang med at trimme kropshårene, er det en god idé at blødgøre hårene inden de fjernes. Det kan du gøre ved at gå i bad inden, så vandet hjælper med at blødgøre hårene, eller du kan trimme hårene på kroppen inde i badet, hvis du har en vandtæt kropstrimmer.

Hvis hårene er meget lange, og du ønsker en glatbarbering, så er det en god idé at grov trimme hårene før du går i gang. De lange hår kan du trimme med en saks. For at opnå det bedste barberingsresultat så sørg for at huden er strammet ud og trim/barber med, mod og på tværs af hårene.

Når du er færdig med at trimme de ønsket kropsområder, er det en god idé at skylle hårene væk med vand.

Hvilken kropstrimmer skal jeg vælge?

Når du skal vælge din kropstrimmer, er det meget individuelt, hvilken kropstrimmer du skal vælge. Der er nogle ting du kan have med i dine overvejelser, inden du investerer i en kropstrimmer. Det er en rigtig god idé, at du først tænker over, hvor du vil bruge din kropstrimmer – er det i badet (vådbarbering) eller uden for badet? En anden ting, der har en betydning for valget af en kropstrimmer er, hvor ofte skal kropstrimmeren bruges?

Find den bedste hårtrimmer

Vi guider

Find den bedste hårtrimmer

Af Nanna Hein

Når du skal være velplejet fra top til tå, er en hårtrimmer din absolut bedste allierede. Med den rette ved hånden kan du nemlig få det flotteste skæg, en skarp frisure og tæmme alle uønskede hår i en fart. Vi har udvalgt fem af de bedste og mest populære hårtrimmere på matas.dk, så du kan tage dit look til nye højder.

Læs Mere
10 tips til den bedste barbering

Vi guider

10 tips til den bedste barbering

Af Matas

Barberkost og kniv, skraber og gele – en god barbering har mange faconer. Uanset om du er til retro-metoden eller mere moderne værktøjer, guider vi dig til den bedste barbering.

Læs Mere
Guide: Find skægtrimmeren der passer til dit skæg

Vi guider

Guide: Find skægtrimmeren der passer til dit skæg

Af Ida Marie Winge

Skæg kommer i mange former og størrelser. Uanset om du er til det store og voluminøse, de maskuline stubbe, eller du har hang til et mere kunstnerisk udtryk, er en god skægtrimmer din ven. Vi guider dig til, hvad du skal overveje, når du vælger skægtrimmer – og giver et par fif til den bedste skægpleje.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.