Lipgloss

15 produkter
Flere varianter
DIORAddict Lip Glow Oil
339,95 kr.
(142)
SPAR 40%
NYX PROFESSIONAL MAKEUP#Thisiseverything Lip Oil
Medlemspris
35,97 kr.59,95 kr.
(20)
KUN I MATAS
EcookingLip Gloss
159,95 kr.
(168)
RimmelOh My Gloss Lipgloss
69,95 kr.
(176)
Flere varianter
DIORAddict Lip Glow Oil
339,95 kr.
(142)
7 ml
La MerThe Lip Volumizer Lip Gloss
644,95 kr.
(5)
Flere varianter
DIORAddict Lip Glow Oil
339,95 kr.
(142)
SPAR 20%ABONNÉR
KUN I MATAS
Kylie by Kylie JennerHigh Gloss
149,95 kr.
(180)
Flere varianter
Anastasia Beverly HillsLip Gloss
214,95 kr.
(6)
MACLipglass
184,95 kr.
(3)
00 Clear
ShiseidoCrystal Gel Gloss
254,95 kr.
(6)
KUN ONLINE
01
MACLIPGLASS CLEAR
119,95 kr.
(2)
Flere varianter
ZARKOPERFUMEZARKO BEAUTY BY OLI High Gloss
199,95 kr.
(6)
Flere varianter
Anastasia Beverly HillsLip Gloss
214,95 kr.
(6)
KUN ONLINE
PixiLipLift Max
114,95 kr.
(4)
FIND DIN FAVORIT
Hvilken læbestift passer til dig?
Tag testen
VI GUIDER
Få looket: De nemmeste (og smukkeste) glazed lips
LÆS MERE

Hvad kan en lipgloss gøre for dig?

En lipgloss i en neutral eller smuk farve kan få dit look til at se glamourøst og fejlfrit ud. De fleste har en forestilling om, at lipgloss klistrer læberne sammen – og håret til læberne – men det er en fordom, der hører fortiden til. De fleste varianter indeholder plejende ingredienser, som samtidig lægger sig godt på dine læber.Der kommer konstant nye udgaver og farver af lipgloss på markedet. Her på Matas.dk finder du lipgloss med eller uden glitter, med eller uden kemi, shiny varianter og helt matte udgaver. Vi har et stort udvalg fra mærker som Dior, Gosh, MaxFactor, Tromborg, NYX, Ecooking, Mac og mange flere.

Du kan være sikker på at finde en lipgloss, som passer perfekt til netop dine læber. Du finder ligeledes et udvalg af lipgloss, som er produceret med plejende ingredienser og naturlige ingredienser som mandelolie og jojobaolie, som er med til at gøre læberne mere smidige og bløde. Derudover tilbyder Matas.dk lipgloss der er veganske samt uden parabener og parfume.

Hvilken lipgloss skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken farve lipgloss du skal vælge? Så tag et kig på din egen læbefarve. Er de mørke, lyse eller midt imellem? Uanset er lyse lipgloss-farver et musthave i makeuppungen. De passer godt til de fleste læber, lejligheder og hudtoner. Har du smalle læber, kan en lipgloss godt virke forstørrende, fordi den tilføjer lidt shine og sætter dine læber i fokus. Derudover har vi et bredt udvalg af lipgloss, der giver naturlig volumen og fylde til dine læber.

Lipgloss med glimmer og perlemorseffekt er klare favoritter, du bør have liggende. Men vær opmærksom på ikke at vælge farver i præcis samme tone som din hudfarve, da det hurtigt kan få dine læber til at forsvinde. Har du fyldige læber fra naturens side, er mørke farver super flotte til dig. Du kan sagtens bruge din lipgloss alene eller ovenpå en læbeblyant eller læbestift, hvis du ønsker en kraftig farve og en skinnende glans.

Hvordan bruges en lipgloss?

Det kan variere, hvor længe en lipgloss holder på læberne. Det afhænger lidt af, hvad du vælger. Vælger du en lipgloss med høj glans eller lipgloss oil, så holder den lige så længe som din læbepomade – og tilføjer samme pleje til læberne.

Er du på udkig efter en mere mat lipgloss, så får du et mere holdbart resultat, da den 'tørrer' lidt mere ind på læben. Derfor er det altid en god idé at fugte læberne med en plejende læbepomade, inden du påfører mat lipgloss.

Det gode råd

Brug en lipliner, inden du påfør din lipgloss. Det indrammer læberne smukt og giver et mere fuldendt og markeret look.

Hvis du har en læbestift, du synes trænger til nyt liv og glød, kan du duppe din lipgloss applicator let ovenpå din læbestift. Så får den ny glans og en klar farve.

Du kan aldrig have for mange lipgloss liggende derhjemme, tværtimod bør du næsten have en i hver farve. Udforsk de mange forskellige farver og mærker her på Matas.dk, og find dine favoritter blandt vores brede sortiment. Du kan naturligvis også gå en tur i din lokale Matas og få råd, vejledning og inspiration til din perfekte gloss.
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek