Mini makeup

Mest populære
Vælg filtre
0 produkter
0 produkter
Sorter efter: Mest populære
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Perfekt til rejsen

Vi kender det alle sammen; Vi skal ud at rejse, på weekend ophold, eller bare gøre os klar hos veninden. Men hele makeuptasken skal slæbes med – og det er ikke så lidt.

Med rejsestørrelser har du mulighed for at tage din makeup med på farten. De er perfekte at have med på ferie, til at ligge i bilen eller med i tasken, så du nemt kan friske op i løbet af dagen. De små størrelser gør det også muligt at kunne have din makeup med i håndbagagen, da der er færre milliliter i.

Prøv nyt med god samvittighed

Er du usikker på, om mascaraen er lige noget for dig? Rejsestørrelserne giver dig en unik mulighed for at prøve produktet, inden du investerer i den fulde størrelse. Da produkterne er mindre, får du dem brugt hurtigere og du kan derfor med god samvittighed udforske forskellige brands og makeup produkter, når du køber de små størrelser, helt uden at du kommer til at brænde inde med en masse.

​​​​​​​Af samme grunde, er de også fantastiske til dig, som måske ikke bruger makeup så ofte, men stadig gerne vil have flere produkter at vælge imellem, som alle er af god kvalitet. Du mindsker nemlig chancen for, at dine produkter enten bliver tørre, mister farven eller udløber på dato når du køber mindre størrelser.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek