Negle

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/37
Vælg filtre

Mærker

Pris

Finish

Egenskaber

Farveintensitet

Form

Indhold

Certificeringer

Farve

Størrelse

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

1766 produkter
1766 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 225,-
KUN I MATAS
Nailster Elektrisk Neglefil
674,95 kr.899,95 kr.Spar 225,-
FIND DIN FAVORIT
Hvilken neglelak passer til dig?
TAG TESTEN
SPAR 32,-
KUN I MATAS
Nailster Magic Remover Nr. 8
97,95 kr.129,95 kr.Spar 32,-
SPAR 32,-
KUN I MATAS
Nailster Primer Nr. 7
97,95 kr.129,95 kr.Spar 32,-
SPAR 37%
KUN I MATAS
Beurer Manicure/Pedicure-sæt MP 1
377,97 kr.599,95 kr.Spar 222,-
SPAR 25,-
Nailster Cleanser 9 570 ml
74,95 kr.99,95 kr.Spar 25,-
SPAR 45,-
KUN I MATAS
Nailster Glazed Donut Kit
134,95 kr.179,95 kr.Spar 45,-
SPAR 75,-
KUN I MATAS
Nailster Remover Kit
224,95 kr.299,95 kr.Spar 75,-
SPAR 32,-
KUN I MATAS
Nailster Gel Base Coat Base Coat 1
97,95 kr.129,95 kr.Spar 32,-
SPAR 10,-
KUN I MATAS
Nailster Pearl Powder Hvid
29,95 kr. 39,95 kr.Spar 10,-
SPAR 30%KØB FOR 100,-
essie Speed Setter Top Coat
83,96 kr.119,95 kr.Spar 36,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 37
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Neglen - Et naturligt redskab

Nogle mennesker går meget op i deres negle og gør meget ud af at holde dem pæne og velplejede. Andre er lidt ligeglade og glemmer måske endda at klippe dem, sådan er vi heldigvis så forskellige. Negle har vi dog af en grund, de beskytter vores sarte fingerspidser og tåspidser og hjælpe os med at pille ting fra hinanden, skrælle en appelsin eller samle ting op fra gulvet, men hvad er vores negle egentlig for en størrelse.

  • Vores negle er opbygget af ca. 100 lag og indeholder blandt andet keratin, fedt og vand.
  • Neglen bliver dannet af levende celler nede ved negleroden i neglemoderen og bevæger sig langsomt ud af og omdannes til døde keratinceller.
  • Vores negle gror hele livet, men vokser langsommere med alderen. I gennemsnit vokser en fingernegl ca. 1 mm om ugen og en tånegl vokser ca. 1 mm om måneden.

En del af din personlighed og personlige stil

Der er så mange forskellige ting du kan gøre ved dine negle. Du kan få lavet kunstige negle med gele eller akryl, du kan pynte dine negle med neglelak i smukke farver eller male dine negle med blomster og andre motiver. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Få din neglelak til at holde

Nail art og neglelak i alle farver er også en god måde at afspejle din personlighed eller personlige stil, men hvordan er det lige at man får den lak til at holde?

  1. Start altid med at file dine negle i den form du ønsker, sørg  for at filen ikke er for grov. Derefter kan det være en god ide du lige skubber dine neglebånd, da det giver et smukkere resultat.
  2. Afrens dine negle fri for snavs og fedt, det et vigtigt dine negle er helt tørre inden du påføre din lak.
  3. Påfør basecoat i et tyndt lag (dette step kan varierer fra brand til brand) En basecoat ligger en god base for din lak, minimere risikoen for gule negle og kan også vælges i en variant der udfylder riller eller tilfører styrke til dine negle.
  4. Når du skal påføre den farvede lak er det igen vigtigt at ligge tynde lag. Heller flere tynde lag end et tykt lag.
  5. Afslut din lakering med din fortrukne topcoat, om du ønsker ekstra shine eller styrke har vi en topcoat til dig.

Til en skånsom aftagelse finder du også et stort udvalg af forskellige slags neglelaksfjerner, både med og uden acetone.

Den rigtige neglepleje

Mange vil i løbet af deres levetid opleve at have udfordringer med neglene. Det kan være at du oplever i perioder at dine negle er bløde eller knækker mere end normalt. Det kan også være at du har haft gele eller akryl på dine negle og de nu trænger til lidt ekstra kærlighed, det hele er der råd for.

Først og fremmest er det vigtig at du husker at pleje dine negle, dette kan du gøre med en rigtig god negleolie. En negleolie sørger for at holde dine negle smidige og fugtede, så de ikke splintre og knækker.

Du har sikkert også oplevet at dine negle kan dele sig i lag og det kan ofte være et tegn på at din negl mangler at få tilført noget fedtstof. Brug gerne din negleolie flere gange om dagen og ekstra meget i de kolde perioder. Et godt fif er at have din negleolie stående et sted du kommer til at se den, det kan være ved siden af din tandbørste, på sofabordet eller på kontoret ved siden af computeren.

Udover negleolie findes der på Matas.dk et kæmpe udvalg af neglepleje, til både at styrke, pleje og reparerer svækkede og bløde negle.

Zita
Kosmetiker
Zita er uddannet kosmetiker og har ca. 10 års erfaring i skønhedsbranchen. Zita har en passion for hudpleje der virker, og hun vægter kvalitet og resultat ved brug af produkterne som det højeste. Derudover elsker Zita at rådgive og vejlede kunder, så de finder de produkter, der passer til netop dem. For Zita er det vig...
Min ekspertise er:
Hudpleje
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.