Neglelak

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Finish

Egenskaber

Farveintensitet

Form

Indhold

Certificeringer

Farve (1)

Grøn

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

59 produkter ud af 881
59 produkter ud af 881
Sorter efter: Mest populære
FIND DIN FAVORIT
Hvilken neglelak passer til dig?
TAG TESTEN
VI GUIDER
Manicure guide: Sådan passer du på dine negle
LÆS MERE
SPAR 40,-
NYHED
OPI Infinite Shine Neglelak Feelin' Caprincorn-Y
119,95 kr.159,95 kr.Spar 40,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Grøn Neglelak: Det Naturinspirerede Valg

Friske dit look op med den fortryllende nuance af grøn neglelak. Selvom farvevalget altid er op til dig, anbefales det kraftigt at investere i en basecoat og en topcoat for at sikre holdbarheden af din grønne neglelak. Med en basecoat forhindrer du, at lakken krakelerer, og med en topcoat beskytter du farven og forlænger holdbarheden.

Gelélak i Grøn: Et Livligt Valg

Foretrækker du gelélak? Den fås også i en dyb grøn nuance. Gelélak har en tykkere konsistens og er kendt for sin ekstra holdbarhed. Vælg mellem mærker som Essie, OPI, Sally Hansen, og CND for den perfekte grønne gelélak.

Graviditet og Grøn Neglelak

Forventer du en lille ny? EU-reguleringer sikrer, at de skønhedsprodukter du bruger, inklusiv grøn neglelak, er sikre og uden skadelige kemikalier. Dog er det altid en god idé at tage ekstra forholdsregler og vælge mærker som Nilens Jord, Green Manucurist, og IDUN MINERALS for den reneste og mest allergivenlige grønne neglelak.

Påføring af Grøn Neglelak

Sørg for hydrerede negle, påfør en basecoat og slut af med din yndlingsgrønne neglelak. Husk, at arbejde med tynde lag for hurtigere tørring. Afslut med en topcoat for at forsegle den grønne farve og forlænge holdbarheden.

Opbevaring af Din Grønne Neglelak

For at bevare kvaliteten af din grønne neglelak, undgå direkte sollys og store temperaturforskelle. Det bedste er at opbevare den i en skuffe eller et skab, væk fra varme og sollys.

Alt hvad du behøver at vide om neglelak

Vi guider

Alt hvad du behøver at vide om neglelak

Af Maria Bech-Jensen

Skal man putte neglelakker i køleskabet, og skal jeg vælge en neglelakfjerner med eller uden acetone? Der er mange myter om neglelak, og vi forstår godt, hvis du synes, det er svært at finde rundt i. Vi har derfor lavet den ultimative guide til neglelak med 15 tips, du skal kende. Læs den inden du giver dig i kast med din næste lakering.

Læs Mere
Hverdagsluksus på budget: Neglelak

Vi guider

Hverdagsluksus på budget: Neglelak

Af Nanna Skousbøll

Skal dine negle piftes op med forårets lakker i pastelfarver, er der mange fine og budgetvenlige neglelakker at vælge imellem. Vi har samlet fire af vores bedste neglelakker, hvor både pris, farve og kvalitet er i top. Og så guider vi dig til, hvordan du nemt forlænger holdbarheden på din neglelak og bevarer dine negle så pæne som muligt med den rette neglepleje.

Læs Mere
Nyhed fra Matas fjerner nemt neglelak på farten

Nyhed

Nyhed fra Matas fjerner nemt neglelak på farten

Af Benedikte Lundberg

Nogle gange har man akut brug for en neglelakfjerner, der nemt og hurtigt kan fjerne den afskallede lak, når man er på farten. Matas lancerer praktisk nyhed, der er som skabt til håndtasken.

Læs Mere