Neglelak

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Finish

Egenskaber

Farveintensitet

Form

Indhold

Certificeringer

Farve (1)

Hvid

Bedømmelser

Aktuelt

26 produkter ud af 881
26 produkter ud af 881
Sorter efter: Mest populære
SPAR 40,-
OPI Infinite Shine 2 Neglelak Alpine Snow
119,95 kr.159,95 kr.Spar 40,-
FIND DIN FAVORIT
Hvilken neglelak passer til dig?
TAG TESTEN
VI GUIDER
Manicure guide: Sådan passer du på dine negle
LÆS MERE
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Hvid Neglelak: Det Klassiske Valg

Forfin dit look med den tidløse elegance af hvid neglelak. Selvom farvevalget altid er op til dig, anbefales det kraftigt at investere i en basecoat og en topcoat for at sikre holdbarheden af din hvide neglelak. Med en basecoat forhindrer du, at lakken krakelerer, og med en topcoat beskytter du farven og forlænger holdbarheden.

Gelélak i Hvid: Et Holdbart Valg

Er du til gelélak? Den fås også i en skinnende hvid nuance. Gelélak har en tykkere konsistens og er kendt for sin ekstra holdbarhed. Vælg mellem mærker som Essie, OPI, Sally Hansen, og CND for den perfekte hvide gelélak.

Graviditet og Hvid Neglelak

Forventer du en lille ny? EU-reguleringer sikrer, at de skønhedsprodukter du bruger, inklusiv hvid neglelak, er sikre og uden skadelige kemikalier. Dog er det altid en god idé at tage ekstra forholdsregler og vælge mærker som Nilens Jord, Green Manucurist, og IDUN MINERALS for den reneste og mest allergivenlige hvide neglelak.​​​​​​​

Påføring af Hvid Neglelak

Sørg for hydrerede negle, påfør en basecoat og slut af med din yndlingshvide neglelak. Husk, at arbejde med tynde lag for hurtigere tørring. Afslut med en topcoat for at forsegle den hvide farve og forlænge holdbarheden.

Opbevaring af Din Hvide Neglelak

For at bevare kvaliteten af din hvide neglelak, undgå direkte sollys og store temperaturforskelle. Det bedste er at opbevare den i en skuffe eller et skab, væk fra varme og sollys.

Alt hvad du behøver at vide om neglelak

Vi guider

Alt hvad du behøver at vide om neglelak

Af Maria Bech-Jensen

Skal man putte neglelakker i køleskabet, og skal jeg vælge en neglelakfjerner med eller uden acetone? Der er mange myter om neglelak, og vi forstår godt, hvis du synes, det er svært at finde rundt i. Vi har derfor lavet den ultimative guide til neglelak med 15 tips, du skal kende. Læs den inden du giver dig i kast med din næste lakering.

Læs Mere
Hverdagsluksus på budget: Neglelak

Vi guider

Hverdagsluksus på budget: Neglelak

Af Nanna Skousbøll

Skal dine negle piftes op med forårets lakker i pastelfarver, er der mange fine og budgetvenlige neglelakker at vælge imellem. Vi har samlet fire af vores bedste neglelakker, hvor både pris, farve og kvalitet er i top. Og så guider vi dig til, hvordan du nemt forlænger holdbarheden på din neglelak og bevarer dine negle så pæne som muligt med den rette neglepleje.

Læs Mere
Nyhed fra Matas fjerner nemt neglelak på farten

Nyhed

Nyhed fra Matas fjerner nemt neglelak på farten

Af Benedikte Lundberg

Nogle gange har man akut brug for en neglelakfjerner, der nemt og hurtigt kan fjerne den afskallede lak, når man er på farten. Matas lancerer praktisk nyhed, der er som skabt til håndtasken.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.