• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Øjenbrynsblyanter

Makeup Øjne Øjenbryn
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Form

Finish

Farve

Størrelse

Egenskaber

Farveintensitet

Bedømmelser

Aktuelt

20 produkter
20 produkter
Sorter efter: Mest populære
Emma
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Øjenbrynsblyanter

Mangler du definition og farve til dine bryn? Der er mange måder hvorpå man kan opnå det perfekte bryn, en af dem er ved hjælp af den klassiske øjenbrynsblyant.

Øjenbrynene rammer vores ansigt ind og giver et flot løft. Øjenbrynsblyanten bruges derfor til at udfylde små huller, lave en skarpere indramning og så kan man tilføje små strøg, der synes som brynhår, hvis brynet mangler ekstra fylde.

Mange forskellige økenbrynsblyanter

Øjenbrynsblyanten kan fås i mange farvenuancer, så man kan matche det til lige netop ens egne bryn, en nuance mørkere eller lysere. Som oftest hedder farvene noget i stil med - Blonde, brown, hazel, dark brown, grey brown og black brown.

Mange mærker laver også en vandfast øjenbrynsblyant, det er oplagt at bruge til dage hvor man har behov for en ekstra holdbar makeup.

konsistensen kan variere fra øjenbrynsblyant til øjenbrynsblyant, nogle er mere cremede og  nemme at blende ud, mens andre er mere faste i konsistensens. Det kan være nemmere at bruge en mere fast øjenbrynsblyant hvis man ønsker at lave små præcise streger.

Der er en øjenbrynsblyant til en hver smag, så det er bare med at finde den der passer præcis til dig!

Den store øjenbryn guide: hvilke look passer dig?

Vi guider

Den store øjenbryn guide: hvilke look passer dig?

Af Amalie Schiller

Dine øjenbrynene fremhæver dine øjne og dit ansigt - det har jeg i hvert fald fået fortalt. Nogle ønsker store og fyldige bryn, mens andre foretrækker de små og uskyldige. I indslaget her guider jeg dig igennem 7 forskellige brynprodukter, og viser, hvordan du skaber de forskellige bryn looks.

Læs Mere
Sådan får du øjenbryn, der holder hele dagen

Matas LIVE

Sådan får du øjenbryn, der holder hele dagen

Af Matas

Øjenbryn er for mange en vigtig del af deres faste skønhedsrutine - både pleje, trimning og farve. Det kan dog være lidt af en jungle at finde de produkter, der passer til netop ens behov samt at vide, hvordan man egentlig bruger dem. I denne Matas LIVE deler vi alt du skal vide omkring bryn. Vi taler om de bedste øjenbrynssera, hvordan du farver dine øjenbryn og hvilke forskellige øjenbryns-makeupprodukter, der findes på markedet.

Læs Mere