Øjenbrynsserum

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Kendt fra frisøren

Pris

Indhold

Certificeringer

Form

Farve

Egenskaber

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

12 produkter
12 produkter
Sorter efter: Mest populære
Sara
Materialist
Min ekspertise er:
Make-up

Fyldige bryn med øjenbrynsserum

Drømmer du også om store fyldige bryn? Du har måske været ung i en tid hvor tynde øjenbryn var hotteste mode, men nu ønsker du at få lidt fylde tilbage igen. Eller måske er du bare vild med det kraftige og markerede look, og ønsker derfor ekstra tæthed på dine bryn.

Markerede og fyldige øjenbryn gør noget helt særligt for ansigtet - det rammer nemlig øjnene ind og giver selve ansigtet mere karakter.

Nogle er så heldige at de bare er født med fyldige bryn, hvor andre næsten ikke har nogle. Der kan et øjenbrynsserum hjælpe dig godt på vej. For ligesom at man kan få et serum beregnet til at få vipperne til at blive længere og fyldigere, findes der også ligeledes en variant til brynene.

Et øjenbrynsserum er et plejeprodukt, fyldt med nærende og effektive ingredienser som stimulerer hårene til vokse sig fyldigere og stærkere, og som forlænger brynets vækstcyklus.

Hvordan virker et øjenbrynsserum?

Hårene i vores øjenbryn gror ligesom alle andre hår på vores krop, fra en lille hårsæk som kaldes for hårfollikel. Ligesom håret på dit hoved så vokser hårene i dine øjenbryn også i deres egen cyklus. Den cyklus kan deles ind i tre faser:

Den anagene fase: Det er her øjenbrynshårets vækst begynder.

Den katagene fase: En slags overgangsfase, hvor væksten så stille begynder at aftage.

Den telogene fase: Det er hvilefasen, og her hvor håret falder af, så et nyt kan vokse ud og processen starter forfra.

Hvert eneste lille hår har sin helt egen cyklus hvilket gør at vi ikke taber alle hårene på én gang, men at det er en løbende proces som sker nærmest helt uden at vi opdager det.

Hvor lang tid går der før man får effekt?

Når man går i gang med et brynserum skal man have tålmodigheden med sig. Det er desværre ikke sådan at effekten bare kommer hen over natten og at man vågner op med helt nye bryn. Serummet skal lige have lov at virke, og påvirke alle brynhårenes cyklus. Ved de fleste varianter af brynserum skal man forvente 6-12 uger før man opnår et godt resultat. Når du har opnået det ønskede resultat kan du gå over til at bruge serummet hver anden dag, for at holde effekten ved lige. 

Hvad så når jeg stopper med at bruge mit brynserum?

Fordi hårenes cyklus alle er forskellen, aftager effekten ikke fra den ene dag til den anden, ligesom at effekten heller ikke kommer fra den ene dag til den anden. Dine øjenbryn vil højst sandsynligt vende tilbage til deres oprindelige form når du stopper med at bruge dit brynserum, men der går lige lidt tid.

Hvordan bruger man et øjenbrynsserum?

Et øjenbrynsserum er super nemt at bruge, og kræver ikke den store teknik - det handler bare om at huske at bruge det kontinuerligt for at opnå en effekt.

Serummet skal påføres på rene øjenbryn, så du starter med at fjerne makeup eller rense dit ansigt. Brug gerne en oliefri makeup fjerner, så du sikrer at der ikke sidder olie rester på huden som skaber en hinde så serummet ikke trænger ordentligt ned.

Så påfører du et tynd lag af dit øjenbrynsserum hen over alle brynhårene, så hele brynet er dækket. Det var det! Så skal du bare lige vente til det er trængt ind i huden før du påføre andet hudpleje.

Øjenbrynsserum på vipperne

Der er lavet serummer specifikt til bryn, og specifik til vipper af en grund. Det er nemlig sådan at huden nede ved vippekanten er meget tyndere end huden ved øjenbrynene. Derfor er serummer til øjenbryn ofte lavet med lidt kraftigere ingredienser så man stadig får en effekt. Det er derfor vigtigt at man ikke bruger sit øjenbrynsserum ved vipperne, da de kraftigere ingredienser kan skabe irritation i huden ved øjnene. Hold dig altid til at bruge produkterne til det de er beregnet til, så får du det bedste resultat.

Den store øjenbryn guide: hvilke look passer dig?

Vi guider

Den store øjenbryn guide: hvilke look passer dig?

Af Amalie Schiller

Dine øjenbrynene fremhæver dine øjne og dit ansigt - det har jeg i hvert fald fået fortalt. Nogle ønsker store og fyldige bryn, mens andre foretrækker de små og uskyldige. I indslaget her guider jeg dig igennem 7 forskellige brynprodukter, og viser, hvordan du skaber de forskellige bryn looks.

Læs Mere
Sådan får du øjenbryn, der holder hele dagen

Matas LIVE

Sådan får du øjenbryn, der holder hele dagen

Af Matas

Øjenbryn er for mange en vigtig del af deres faste skønhedsrutine - både pleje, trimning og farve. Det kan dog være lidt af en jungle at finde de produkter, der passer til netop ens behov samt at vide, hvordan man egentlig bruger dem. I denne Matas LIVE deler vi alt du skal vide omkring bryn. Vi taler om de bedste øjenbrynssera, hvordan du farver dine øjenbryn og hvilke forskellige øjenbryns-makeupprodukter, der findes på markedet.

Læs Mere
Den Store Guide Til Serum

Vi guider

Den Store Guide Til Serum

Af Cecilia Demant

Troede du at serum var et ”nice to have” i din hudplejerutine? Så er denne artikel helt sikkert for dig; serum er nemlig et af de vigtigste trin i daglige hudpleje og i dag gennemgår vi alt der er værd at vide om emnet. Hvem er serum til? Hvilket skal du vælge? Og hvordan virker det egentlig?

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.