MARC JACOBS

Marc Jacobs er en af verdens mest indflydelsesrige designere. Han har forandret modebilledet med sin modige stil, og naturlige flair for at få kvinder til at se godt ud. Duftene afspejler hans luksuriøse stil og ry for høj kvalitet, kombineret med et let og legende look. Hans duftserie ”Daisy” er blevet et ikon med sin sjove, finurlige stil og sprudlende duft.

Marc Jacobs er en af verdens mest indflydelsesrige designere. Han har forandret modebilledet med sin modige stil, og naturlige flair for at få kvinder til at se godt ud. Duftene afspejler hans luksuriøse stil og ry for høj kvalitet, kombineret med et let og legende look. Hans duftserie ”Daisy” er blevet et ikon med sin sjove, finurlige stil og sprudlende duft.

Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

27 produkter
27 produkter
Sorter efter: Mest populære
Stina
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Historien om Marc Jacobs

Den amerikanske designer Marc Jacobs grundlagde sit brand tilbage i 1984, der siden dengang har fremstillet en lang række skøn og unik mode. Den første Marc Jacobs butik åbnede tilbage i år 1997 i Downtown New York City, og i dag kan du købe Marc Jacobs' produkter verden over.

Ikke nok med at han selvfølgelig er chefdesigner for sit eget brand Marc by Marc Jacobs, så har han også ansvaret, som kreative designer for det verdenskendte, luksus modehus, Louis Vuitton.

Marc Jacobs produkter er kendt hele verdenen over og han har opnået en utrolig høj anerkendelse internationalt blandt de største modehuse der findes. Lige nu tæller hans brand 200 butikker fordelt udover i alt 80 lande. Derfor kan man roligt sige at Marc Jacobs har opnået kæmpe succes indenfor luksus modeverdenen og er på listen over nogle af de mest anerkendte designere i verdenen.

Marc Jacobs Bestsellers

Marc Jacobs har kreeret mange ikoniske dufte igennem de sidste mange år. Hans mest ikoniske duft, som han har lancerede i 2007, er Daisy. Denne ikoniske bestseller har han sidenhen udviklet videre på, hvilket betyder at du nu kan få den i en masse andre, vidunderlige versioner, der alle har den samme skønne undernote tilfælles. Og mon ikke du allerede har duftet til den klassiske udgave? Ellers kan du i hvert fald læse meget mere om den her og nogle af hans andre bestseller dufte.

Af nye dufte finder du Perfect Eau de Parfum. Perfect er en blomsterduft, der hylder optimisme, selvværd og originalitet.

Marc Jacobs Perfect

Denne duft er inspireret af Marc Jacobs’ mantra: “Jeg er perfekt, som jeg er” – et mantra, som symboliseres med ordet “perfect”, der er tatoveret på hans håndled.

Duften åbner med saftige noter af rabarber og påskeliljer og glider over i et beroligende hjerte af mandelmælk. Den afrundes med en blød og varm basenote af cedertræ og cashmeran.

Du finder også en Intense version som åbner sig med noter af lyse påskeliljer og jasminblomster. Gyldne ristede mandler blander sig med sandeltræ og giver en varm afrunding.

Ligesom Marc Jacobs’ tatovering handler Marc Jacobs Perfect om at acceptere sig selv og udtrykke sig frit.

Marc Jacobs Daisy

Elsker du en frisk, blomstrende og feminin duft – er det denne her du skal gå med! Med sine topnoter af jordbær og violblade, hjertenoter med kronblade fra violer og jasmin samt bundnoter af musk og vanilje får du en forførende og sprudlende duft.

Daisy Dream

Hvis du derimod er til noget der føles lidt lettere, så vil Daisy Dream være et perfekt valg. Med denne får du en let, luftig, blomstret og frugtagtig duft med fremtrædende noter, som brombær, blårregn og træ.

Daisy Eau So Fresh

Med denne udvikling af den klassiske Daisy, får du en spirituel version, som bringer dig i sommerhumør og giver dig en følelse af friskhed og enkelthed. Du vil ikke kunne undgå at blive i godt humør efter du har taget denne duft på.

Daisy Love

Med Daisy Love får du stadig den friske blomstrede og frugtagtige duft, men kombineret med noter af hvidt træ og musk, der gør den mere modig og urban! Noterne af multebær, præstekrave og hvidt træ bliver du ledt ind i det unikke univers af frodige, grønne blomsterenge der giver dig minder, om en sen sommeraften.

Føler du dig inspireret af Marc Jacobs magiske og unikke duftunivers, så dyk ned og find netop den duft der bedst beskriver dig her på Matas.dk! ​​​​​​​ Det bliver ikke kedeligt!