KUN ONLINE
1 / 1
KUN ONLINE

Argan Olie Økologisk

Variant:50 ml

64,95 kr.

+ evt. fragt

Varen er udsolgt i vores webshop

Varen kan kun købes online

Fri fragt ved køb over 499 kr..

Curly Girl
Giver glans
Tørt hår
100% ren Argan Olie fra Argador i Eksklusiv flaske til hår, ansigt, krop og negle.
På grund af dens høje indhold af vitamin E, er økologisk Argan Olie, en stærk antioxidant der hjælper mod fysiologisk aldring. Huden ser yngre og frisk ud, i længere tid. Argan Olie er, ifølge eksperter, indbegrebet af anti-aging og derfor er den flydende guld, selvfølgelig, en af nutidens trends i Hollywood. I kraft af oliens usædvanligt høje indhold af essentielle fedtsyrer og E-vitamin, som er stærke antioxidanter, fungerer den forebyggende på hudens ældning, og den kan være med til at fjerne nogle af de skader, som allerede er sket. Argan Olie passer perfekt til alle hudtyper, selv fedtet hud. Endvidere skulle den kunne hjælpe med at stramme op, glatte ud, fylde ud og fjerne små pletter på huden. Da Argan Olie bliver hurtigt absorberet, kan Argan Olie anvendes før eller efter bad. Både til hele kroppen og håret. Den eksklusive flaske er en Air-less flaske uden slange. Flasken er med til at beskytte argan olie fra iltning, der gør at leve tiden på argan olien forlænges betragteligt.

Specifikationer
  • Argan olie kan anvendes mod akne, bumser, eksem og flere hudsygdommeEgenskaberGiver glans, Fugtgivende, Styrkende og forebyggende
HårtypeTørt hår
Argania Spinosa Kernel oil

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.

Indhold50 ml
Enhedspris1.299 kr./l
MærkeArgador
KategoriHårolie & Serum
Se altMindre kemi Hårolie & Serum
Se altCurly Girl Hårolie & Serum
Se altArgador Hårolie & Serum
Varenummer785011

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

OBS:

Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

  • Dankort
  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard
  • Anyday

Brug for hjælp?

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

Club Matas

Tips & tricks

Kundeanmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere