• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu
Nyhed
Matas Pessar
499,95 kr.
Du optjener 50 point hos Club Matas
Sendes fra Matas Specialvarelager - Afsendes inden for 1-2 hverdage
Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .
Gem som favorit
Beskrivelse

Prævention
Når det gælder prævention, ønsker flere og flere kvinder ikke-hormonale metoder. Du som kvinde, bestemmer selv hvordan og med hvilke metoder du ønsker at forebygge en uønsket graviditet. Caya pessaret er sikker og hormonfri prævention. Det forstyrrer ikke din hormon balance og din naturlige cyklus bevares.Caya er et helt nyt re-designet pessar som erstatter det traditionelle pessar, der så dagens lys helt tilbage i 1885. Det opdaterede og smarte design gør bl.a. at man ikke længere behøver at få taget mål hos en læge inden køb, men bare kan købe Caya, da en størrelse passer alle. Caya fungerer ved at lægge sig som en skål foran livmoderhalsen og forhindrer sædceller i at trænge op i livmoderen og ud til et eventuelt frugtbart æg. Designet på Caya gør også at det er nemt, let og hurtigt at sætte ind og tage ud. Selv din partner kan hjælpe til. Materialet er medicinsk silikone, som er 100% allergifri. Caya anvendes sammen med CayaGel, der er en vegansk mælkesyrebaseret gel helt uden skadelig eller generende kemi. CayaGel forhindrer sædcellerne i at bevæge sig og fungerer også som glidecreme. Tilsammen yder de 97% sikkerhed. Med et Caya pessar behøver du kun at bruge prævention ved samleje og skal ikke konstant bruge eller indtage andet over flere måneder.- Simpel, naturlig og hormonfri prævention med Caya- Nydesignet, brugervenlig og smart- Én størrelse, (60 mm – 85 mm)- Ingen besøg hos lægen først- Økonomisk, kan bruges op til 2 år- Bæredygtig, miljøvenlig, genanvendelig- Medicinsk silikone, ingen allergi- Anvendes sammen med CayaGel, ingen gener- Caya og CayaGel yder tilsammen 97% sikkerhedTredobbelt sikkerhed: Caya pessar og CayaGel står for sikkerhed1.Formen på Caya danner et bæger, der fungerer som en mekanisk barriere foran livmoderhalsen. Den faste kant på Caya dækker effektivt og sikkert livmoderhalsen.2.CayaGel former ved hjælp af cellulose (gel-dannende middel), en yderligere fysisk barriere foran livmoderhalsen.3.CayaGel har en sur pH-værdi på 3,8, som får sædcellerne til at ophøre med at bevæge sig.

Godt at vide:

  • Forebygger uønsket graviditet
  • Bæredygtigt
  • Hormonfri prævention


Detaljer
Levering & returnering

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

OBS:

Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.

ONLINE LIGE NU
Vi står klar med ekspertrådgivning
Vær den første til at anmelde dette produkt