Vådservietter

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Certificeringer

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

19 produkter
19 produkter
Sorter efter: Mest populære

Derfor kan du ikke undvære vådservietter?

Vådservietter er særligt gode, når man har børn, men de kan også bruges til mange andre ting i hverdagen. Vådservietter er et musthave i hjemmet, i bilen og i tasken. Det er praktisk at have en vådserviet ved hånden, hvis baby skal have skiftet ble, mens I er på farten, hvis barnet – eller du selv – spilder på tøjet eller får beskidte fingre. En vådserviet kan nemt redde situationen.

Vådservietter kan desuden bruges til rengøring i hjemmet eller til hænderne, hvis I er på skovtur. Alkoholfrie vådservietter er udviklet til sart og følsom hud og genstande, der ikke tåler alkohol. Der findes mange vådservietter på market, som er uden parfume og unødig kemi, og som derfor sagtens kan bruges til det meste. Det er vigtigt at dine vådservietter er så naturlige og skånsomme som muligt, da du dermed kan bruge dem til din egen og dit barns hud.

Allergi og Miljø

Udover hudens beskyttelse, er det også vigtigt at skænke miljøet en tanke. Gå derfor efter vådservietter, som ikke belaster miljøet. Når du køber dine vådservietter, kan du bl.a. kigge efter en allergicertificering på emballagen. Her kan man være sikker på, at hver eneste ingrediens er nøje gennemgået for allergifremkaldende-, hormonforstyrrende- og kræftfremkaldende stoffer.

En vådserviet er til engangsbrug, og den holder ikke fugten ret længe, efter den er taget ud af pakken. Det er derfor vigtigt at huske at lukke åbningen på pakken – ellers bliver dine vådservietter tørre og mister sin effektivitet.

Vådservietter findes i mange forskellige størrelser, både i mindre pakker til tasken eller rejsen, i store pakker til hele familien – eller i et smart etui.

Hvad er vådservietter lavet af?

Langt fra alle vådservietter oplyser, hvad selve servietterne er lavet af. I de tilfælde, hvor det er oplyst, er det typisk en blanding af polyethylene og viscose eller i enkelte tilfælde af ren bomuld. Polyethylene er plastik, mens viscose er lavet af cellulose. Nogle vådservietter er der parfume i, og dem bør du klart hoppe let og elegant over, hvis vådservietterne er til brug på huden og til børn.

Kan man skylle vådservietter ud i toilettet?Der er folk, som smider brugte hygiejnebind, vådservietter og vatpinde i toilettet. Det er dog ikke nogen god idé, for det kan kloakkerne ikke rigtig klare. Vådservietter bliver nemlig ikke opløst af vand, og de er med til at danne store fedtklumper, som stopper kloakkerne, når de blandes med sæbe og olie. Smid derfor vådservietter i skraldespanden – ikke i toilettet.

Vådservietter intim pleje?

Vådservietter til intimpleje er gode at have med på farten. De kan ligge i en kasse pakket enkeltvis, i et etui specielt til intimservietterne, eller i en lille Ziploc-agtig pose i tasken klar til brug, når dine fingre bliver fedtede, eller festivaltoilettet er løbet tør for toilerpapir. Selve servietterne føles meget bløde på de intime områder, og så opretholder de den naturlige balance i intimområdet.

Matas Striber Intimservietter er uden parfume, Svanemærkede og desuden veganske, og derfor er de milde og skånsomme at bruge i de intime områder. De indeholder i øvrigt mælkesyrebakterier, som sikrer en lav PH-værdi, hvilket hjælper med at opretholde en naturlig balance i de intime områder.

Mange udgaver af vådservietter

LIBERO
Ekstra milde vådservietter, som plejer huden med rapsolie og fugtgivende E-vitamin. De er så milde, at de kan anvendes hver dag. Brug dem, når du er på farten, eller brug dem hjemme på puslebordet, hvis du ikke har adgang til vand. Plasticlåget er nemt at åbne og lukke, og servietterne bevarer fugten, så længe låget er lukket.

MATAS STRIBER
Matas Baby Vådservietter er kraftige vådservietter, der indeholder en mild og uparfumeret lotion, som skånsomt renser og plejer huden. Vådservietterne erstatter vand og sæbe, og er derfor ideelle til både babypleje og anden personlig pleje. De uden parfume, Svanemærkede og veganske.

Alice
Farmakonom
Alice er farmakonom og for hende spiller sundhed en stor rolle. Hun elsker den velvære det giver at dyrke motion, spise sundt og lækkert og supplere med vitaminer, mineraler og urter. Alice lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse i butikken ved at dele ud af sin viden og ekspertise, så kunden får gode råd med hjem indenfor kosttilskud, medicin og pleje.
Min ekspertise er:
Helse
Brug for personlig rådgivning?
Brug for personlig rådgivning?

Få faglig rådgivning omkring sundhed og pleje. Chat eller tal med en farmakonom.