Bind & Indlæg

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/4
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

130 produkter
130 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 20%
KUN ONLINE
Ginger Organic Bind - Efterfødsel 10 stk
Medlemspris
55,16 kr. 68,95 kr.Spar 14,-
Ginger Organic Bind - Dag 10 stk
45,95 kr.
Tampax Super Tamponer 30 stk
44,95 kr.
DIN SUNDHED
Menstruation: Forstå de 4 faser i din cyklus
LÆS MERE
KUN ONLINE
O.B. Super Plus 16 stk
34,95 kr.
Ginger Organic Bind - Nat 10 stk
45,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 4
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Lærke
Farmakonom
Lærke er udlært farmakonom på apoteket i 2015. Hudplejen har været en stor passion i mange for Lærke. Hun nyder kundekontakten og tror på at den rigtige rådgivning skal være tilgængelig for alle.
Min ekspertise er:
Helse

Tryg og komfortabel blødning

At have menstruation er noget næsten alle kvinder vil opleve i løbet af deres liv. For de fleste er det en fast periode, som kommer en gang om måneden, og som varer mellem 3-7 dage. Typisk starter menstruationen i de tidlige ungdoms år og slutter først igen omkring 50-60 års alderen. Det siger derfor sig selv, at det er noget som kvinder oplever mange gange i løbet af livet, og for at gøre det så komfortabelt som muligt, findes der et hav af løsninger til at give en tryg og skånsom menstruation.

Hvad der er bedst at bruge er meget individuelt og kan både afhænge af personlig præference, hvor meget du bløder og hvad du skal. Skal du f.eks. i svømmehallen vil det være nemmest med en tampon eller menstruationskop, og bløder du meget er der mange der finder det sikrest at bruge både et bind og en tampon.

Find den rigtige løsning til dig

Det kan være svært, at finde hoved og hale i alle de forskellige produkter der findes. Derfor kommer der her en lille guide over de forskellige muligheder:

 • Trusseindlæg
  Trusseindlæg er tyndere end bind og de er gode til dig som ikke bløder særlig meget, eller til at holde dig tør i løbet af dagen. Mange fortrækker at skifte til trusseindlæg de sidste dage af menstruationen, hvor blødningen er ved at aftale, eller i starten for at beskytte trusserne i mod udflåd. Trusseindlæg skal kun bruges ved behov.
 • Bind
  Bind er et sikkert og nemt valg. Et bind er designet til, at opsuge blodet så du kan holde dig tør under menstruationen. De kommer i mange forskellige størrelser, tykkelser og med forskellige sugeevner. Hvilket bind du skal bruge afhænger af din hverdag og hvor meget du bløder. Bløder du meget vil du føle dig sikrest ved et bind med en høj sugeevne og brug gerne et ekstra sugende natbind til om natten. Er du meget aktiv eller nervøs for at bløde igennem, vil et bind med vinger være et godt valg til dig.
 • Tampon
  En tampon er sammenpresset bomuld med en lille snor der er designet til at indføres i skeden og på den måde opsuge blodet. Ligesom med bind kommer de i forskellige størrelser, og med forskellige sugeevner. Tamponer findes med og uden indføringshylster. Er du nybegynder vil det klart være at fortrække en med indføringshylster. En tampon giver mere frihed, da den ikke kan mærkes på samme måde som et bind og du har mulighed for både at gå i svømmehal og dyrke sport uden gener.
 • Menstruationskop
  En Menstruation kop er en lille kop, som med tiden er blevet et mere og mere populært valg. Koppen er designet til, at indføres i skeden og opsamle blodet. Når den indføres skaber den et lille vakuum, som sikrer at koppen bliver siddende og sikrer, at du ikke bløder ved siden af. En menstruationkop er til dig, som søger et mere miljøvenligt og skånsomt produkt. I forhold til bind og tamponer, som skal skiftes ofte, behøver koppen kun tømmes ca. hver 12 time, eller efter behov. Det kan for nogle være lidt grænseoverskridende de første par gange, men når du først har fundet fidusen er det super nemt.


Undgå irritation ved brug af bind, tamponer og indlæg.

Om du vælger at bruge bind, tamponer eller noget andet, er det super vigtigt, at du skifter jævnligt for at undgå at bløde igennem og mindske bakterier og irritation. Bind, tamponer og trusseindlæg skal skiftet ca. hver 3.- 4. time hvor en menstruatinskop skal tømmes min. ca hver 12 time.

Du vil typisk ikke bløde lige meget fra din menstruation starter, til den slutter, så her kan det være en god ide at kigge på de forskellige produkters sugeevne, og måske har du i de sidste dage kun brug for et trusseindlæg. Ved at skifte lidt undervejs sikrer du dig, at du hele tiden føler dig tryg. Sugeevnen på produktet er typisk afbilledet ved nogle små dråber som kan ses på pakningen.

Brug for personlig rådgivning?
Brug for personlig rådgivning?

Få faglig rådgivning omkring sundhed og pleje. Chat eller tal med en farmakonom.