• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

MULTI-TABS

Multi-tabs er vitaminer og mineraler for hele familien. Multi-tabs producerer en bred vifte af multivitaminer og kosttilskud, der dækker specifikke behov og bidrager til hele familiens velvære gennem hele livet. I Multi-tabs-serien finder du blandt andet vitaminer til både børn, voksne, gravide, ammende og ældre samt flere unikke, avancerede "alt i én"-produkter, såsom multivitaminer med omega-3 eller multivitaminer med mælkesyrebakterier. Det er vigtigt at få en varieret og afbalanceret kost samt at føre en sund livsstil. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.  

Multi-tabs er vitaminer og mineraler for hele familien. Multi-tabs producerer en bred vifte af multivitaminer og kosttilskud, der dækker specifikke behov og bidrager til hele familiens velvære gennem hele livet.

Mærker
Mest populære

Pris

Vælg filtre

Serier

På abonnement

Pris

Indhold

Aktuelt

21 produkter
21 produkter
Sorter efter: Mest populære

Multi-tabs - Dansk brand med stærke værdier!

For omkring 90 år siden blev det velkendte danske brand Multi-tabs lanceret med kun ét enkelt produkt. Siden da har brandet udviklet en bred vifte af produkter til alle i familien. Deres fokus er at skabe kosttilskud, der kan bidrage til den enkeltes specifikke behov og velvære gennem hele livet.


Fokus på den enkeltes behov

Multi-tabs har med sit hovedfokus på veldokumenterede vitaminer og mineraler både simple og flere unikke ”alt-i-én” kombinationsprodukter til både baby, barn, voksen og 50+. Brandet stræber altså efter at have kosttilskud til alle gennem hele livet, og har udviklet sine forskellige serier efter denne filosofi. De fleste kender Multi-tabs fra de danske apoteker – men nu kan du få et bredt udvalg af deres velkendte produkter her hos Matas.

Dokumentation, forskning og moderne teknologi

Når Multi-tabs udvikler deres produkter lægges der stor vægt på forskning, udvikling og fremstilling efter strenge farmaceutiske kvalitetsstandarder. Brandet udvælger omhyggeligt ingredienser af høj kvalitet med veldokumenteret effekt. Du finder i deres serier både vitaminer og mineraler, omega-3 og multivitaminer med mælkesyrebakterier. Ydermere har de innovativt og unikt sammensat specifikke produkter efter køn til voksne, for at bidrage til de individuelle behov kroppen kan have. Eksempelvis har mænd ofte et større behov for magnesium end kvinder grundet større muskelmasse og kropsstrørrelse.

Multi-tabs har følgende produkter og kategorier af kosttilskud på Matas.dk:


Baby og barn fra 3 år:

Vitamin d-dråber til baby fra 2 uger. Multivitaminer fra 3 år med de velkendte smage af enten cola-lime, tutti-frutti eller hindbær-jordbær. Samt en kombination af multivitaminer og calcium med hindbær-jordbær smag. Tygbare omega-3 kapsler med smag af solbær, der er rig på DHA og EPA.


Gravid og ammende:

GraVitamin med specielt sammensat indhold af vitaminer og mineraler til før og under graviditet. Multi-tabs GraVitamin indeholder bla. de anbefalede 400 µg folsyre og 10 µg vitamin D under graviditet samt zink som bidrager til en normal frugtbarhed og reproduktion  GraviOmega med DHA og EPA specielt sammensat til at imødekomme behov hos den gravide eller ammende kvinde, samt hendes voksende barn.


Voksen og ung over 11 år:

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset voksne og unge fra 11 år i en almen daglig variant eller en specifik sammensætning til enten kvinder eller mænd. En Complet 3-i-1 variant, kombineret af vitaminer, mineraler og omega-3. Immuno der indeholder vitaminer, mineraler og mælkesyrebakterier, specielt sammensat til at støtte immunforsvaret*.

*Vitamin D, vitamin C, vitamin B12, selen og folsyre bidrager til immunsystemets normale funktion.


Voksen 50+:

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset voksne 50+ i en almen daglig variant eller en specifik sammensætning til enten kvinder eller mænd 50+. Multi-tabs’ 50+ produkter indeholder bla. ekstra vitamin D og calcium, som bidrager til at vedligeholde normale knogler.


Multi-tabs vil gerne have produkter til alle – gennem hele livet. Har du spørgsmål til hvilken variant der understøtter dit behov eller søger du rådgivning om kosttilskud fra Multi-tabs? Der sidder både helserådgivere og farmakonomer klar på chatten her på Matas.dk til at hjælpe dig.

Stephanie
Farmakonom
Stephanie er uddannet Farmakonom og har i sine 6 år på apoteket, altid sat en stor ære i at informere sine kunder rigtigt og haft fokus på kundeglæde. Hun finder stor glæde i at opdatere sin viden indenfor helse og hudpleje der er i konstant udvikling, og kan ofte findes på gulvet hvor hun tager sig god tid til at guid...
Min ekspertise er:
Hudpleje