• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Nyhed

Vitaminer der passer til store som små

Vitaminer og mineraler er vigtige for os alle – og hvis der er noget Multi-tabs kan hjælpe med, er det at levere et tilskud til hele familien. Det velkendte danske mærke har nemlig produceret vitamin-og mineraltilskud i mere end 50 år og har specialiseret sig i at dække de individuelle behov, vi møder gennem livet. Fra spæd til barn, fra voksen til ældre – Multi-tabs har kvalitetsprodukter, der passer til alle aldre, uanset hvor, du eller dine nærmeste er i livet.

Vi kender nok alle til ambitionerne om at spise sundt og varieret, og mange af os får da også tilstrækkeligt med vitaminer og mineraler takket været vores kost. Heldigvis, for bestemte vitaminer og mineraler er livsnødvendige for både børn og voksne. Vi har simpelthen brug for at få den rette mængde næring hver dag for at holde kroppen vedlige og i gang.


Men nogle gange kan hverdagen sætte sine spor på vores spisevaner. Dertil kommer, at vores behov for vitaminer og mineraler også varierer i takt med vores alder, og hvor vi er i livet. Kosttilskud kan ikke erstatte en sund og varieret kost, men den kan hjælpe med at sikre, at du får den mængde vitaminer og mineraler, som din krop har brug for uanset, hvor du er i livet.

Multi-tabs til hele familien

Danske Multi-tabs, der har været et af de største brands på markedet i mere end 50 år, har en bred vifte af multivitaminer og kosttilskud, der dækker specifikke behov og dermed bidrager til hele familiens velvære gennem hele livet.


I Multi-tabs-serien finder du blandt andet kosttilskud til både børn, voksne, gravide, ammende, 50+ samt flere unikke, avancerede "alt i én"-produkter, såsom multivitaminer med omega-3 eller multivitaminer med mælkesyrebakterier.


Til familiens alleryngste kan Multi-tabs' vitaminrige univers blandt andet hjælpe med vitamin D-dråber, der med en effektiv pipette sikrer en nem og nøjagtig dosering af vitamin D. Sundhedsstyrelsen anbefaler at alle børn op til 4 år dagligt får et tilskud på 10 µg vitamin D. Vitamin D bidrager til immunsystemets normale funktion hos børn.


Hvad enten de større børn foretrækker et strejf af hindbær-jordbær, cola-lime eller tuttifrutti, vil de sikkert glæde sig over at kunne nyde det daglige vitamintilskud i form af Multi-tabs’ velsmagende tyggetabletter.


Og de voksne bliver absolut ikke glemt. For som det eneste brand på markedet, har Multi-tabs udviklet fire forskellige kosttilskud, der er lavet til kvinders og mænds særlige behov, som også ændrer sig i takt med at vi bliver ældre.


Multi-tabs har som sagt også avancerede 3i1-produkter, der kombinerer essentielle vitaminer og mineraler med mælkesyrebakterier (Multi-tabs Immuno) eller omega-3 fedtsyrer (Multi-tabs Complet).


Blandt de mange, unikke Multi-tabs varianter er der kort sagt og helt sikkert også et produkt, der passer til lige netop dine behov – og med hjælp fra indpakningens overskuelige anprisninger kan du hurtigt finde ud af, hvad de enkelte produkter kan bidrage til, når det gælder dit velvære.

Relaterede artikler

Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Vi guider

Redaktionen fortæller: De kosttilskud spiser vi

Af Amalie Schiller

Det kan være svært at finde rundt i junglen af kosttilskud. I dagens skriv har jeg bedt mine skønne kollegaer om at dele ud af deres erfaringer med de kosttilskud, de dagligt tager som et supplement til en sund og varieret kost. Måske kan du finde inspiration?

Læs Mere
Matas anbefaler: Kosttilskud til hele familien

Vi guider

Matas anbefaler: Kosttilskud til hele familien

Af Sara Madsen

Vi kan alle sammen have de bedste intentioner om altid at spise en sund og varieret kost, men virkeligheden og dagligdagen kan nogle gange ville det anderledes. Vi har håndplukket tre forskellige kosttilskud, der passer til helt forskellige behov, men tilsammen kan give hele familien det nødvendige lille boost - hvad enten det handler om vitaminer i børnehøjde, ønsket om en ungdommelig hud eller et mere balanceret energiniveau.

Læs Mere
Emily Salomon: Basiskosttilskud og super smoothie

Vi guider

Emily Salomon: Basiskosttilskud og super smoothie

Af Emily Salomon

Mens min lægefar påstod at “Man fik, hvad man skulle bruge, gennem kosten”, så var der altså alligevel altid en vitaminpille på morgenbordet i mit barndomshjem. For trods alt lige at være på den sikre side. Og fordi han måske også var ret opmærksom på, at den med kosten, kun er sand i de tilfælde, hvor man lever af en helt ideel diæt af uforarbejdet, varieret mad.

Læs Mere
NANI: plantebaserede kosttilskud

Nyhed

NANI: plantebaserede kosttilskud

Hos NANI brænder de for at åbne danskernes øjne for naturlige tilskud på plante- og fødevareform. De ligner faktisk mest af alt den mad, vi spiser til daglig. Her får du en stor guide til det populære mærke, der tilbyder en lang række forskellige kosttilskud.

Læs Mere