• Afsendelse 1-3 hverdage
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 260 butikker
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

MURAD

Murad, Inc. blev grundlagt i 1989 af Dr. Howard Murad, som siden er blevet anerkendt som en af verdens førende autoriteter indenfor forskning i hudens sundhed.
Murad Skincare afhjælper med sin holistiske tilgang til hudens sundhed enhver udfordring med huden med 100% dokumenteret effekt.

Murad, Inc. blev grundlagt i 1989 af Dr. Howard Murad, som siden er blevet anerkendt som en af verdens førende autoriteter indenfor forskning i hudens sundhed.
​​​​​​​Murad Skincare afhjælper med sin holistiske tilgang til hudens sundhed enhver udfordring med huden med 100% dokumenteret effekt.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

44 produkter
44 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Kulturel stress

”Stress mindre. Vær ufuldkommen. Lev længere.” - Dr. Howard Murad, grundlægger.

Dr. Murad mener at stress fra vores moderne livsstil har en betydelig påvirkning af hudens sundhed. Murads filosofi om et godt hudplejeprogram inkluderer foruden hudpleje også en sund livsstil med god kost, de rigtige kosttilskud, motion og mindre stress.

Murads filosofi

 • Giv din hud næring
  Når din hud er smuk, skyldes det, at den er sund på celleniveau. Derfor skaber Murad produkter med kraftfulde fugtighedsingredienser, der understøtter hudens barrierefunktion, så den kan beskytte cellerne mod miljøskader og dehydrering.


 • Spis dit vand
  Ved at spise frugter og grøntsager, der er rige på vand, optages næringsstofferne bedre i din krop. Det er godt for hudens sundhed.


 • Hold din krop i form
  Ved at træne hjælper du dig selv til et sundt liv, et sundt udseende og en flot hud.


 • Vær god ved dit sind
  Ved at passe på dit mentale helbred kan du reducere den cellulære påvirkning af stress, hvilket kan føre til synlige tegn på usund hud.

Murads hudplejeserier

Murad hudpleje er farvekoordineret, så man nemt kan få et overblik over de forskellige serier. Det er selvfølgelig tilladt at mikse serierne på kryds og tværs. Hvis du eksempelvis bruger den blå serie, som er lavet til en hud med akne/olieret hud, men gerne vil arbejde med de ar, akne desværre kan give i nogle tilfælde, kan du også tage et kig på den orange serie.

Serierne er inddelt således:​​​​​​​

 • Blå
  Produkterne i denne serie behandler aktivt problematisk og uren hud. Produkterne indeholder salicylsyre og virker ved at rense huden og forebygge fremtidige udbrud. Den reducerer desuden rødme og irriteret hud uden at udtørre den. Serien er inddelt i 'Blemish' og 'Anti-Age Blemish'. 'Anti-age Blemish' henvender sig typisk til kvinder og mænd over 30 år.

 • Grøn
  ​​​​​​​Serien henvender sig til alle, der ønsker at genoprette hudens fasthed og glød. Denne serie er også beriget med retinol – altså A-vitamin. Huden efterlades opstrammet og med ungdommelig glød.

 • Orange
  Serien henvender sig til alle, der har en hudtone med pigmentforandringer og struktur med linjer. Produkterne indeholder C-vitamin og virkningsfulde antioxidanter. Serien er med til at sprede pigmentering og give fornyet glød.


 • Lyserød/lilla
  Serien henvender sig til alle, der ønsker at give sin hud en masse fugt og næring. Denne serie indeholder også Murads 'Prebiotic 4-in-1 MultiCleanser', som er med til få huden i balance, så den føles gennemfugtet.

​​​​​​​Er du jagt efter et hudplejeprogram eller bare en ny ansigtscreme, som passer til netop dig, så er Murads produkter gode at kigge efter. Du finder et bredt udvalg af deres produkter her på Matas.dk.

Sara
Materialist
Sara blev i 2016 uddannet materialist og har et bredt kendskab til skønhedsbranchen. Hun har en stor passion inden for både hudpleje og makeup, og hun elsker desuden hele universet omkring vitaminer og kosttilskud. I Saras mange år i Matas, har hun indsamlet en stor viden og personlige erfaringer som hun drager nytte a...
Min ekspertise er:
Make-up