1 / 1
Variant:100 g
Pris: 47,95 kr.
Optjen 5 point hos Club Matas

Forhandles kun online

Fri levering på køb over 499 kr. ·
Hel spidskommen.
Spidskommen er et krydderi med en stærk, sødlig duft og en let bitter smag.

Det anvendes mest i mad, som traditionelt krydres meget. Spidskommen bruges især i mad fra Indien, Mellemøsten og Mellemamerika, hvor det anvendes i retter med ris, lamme-, okse- og kyllingekød samt i supper og grøntsagsretter, fx falafel, shawarma, kebab og chili con carne. Desuden bruges det som krydderi i chutney og pickles.

Spidskommen indgår også i de fleste karryblandinger og i det indiske blandingskrydderi garam masala.
Desuden er der ofte spidskommen i forskellige chiliblandinger.
Spidskommen må ikke forveksles med almindelig kommen, selvom frøene til dels ligner hinanden, men der er stor forskel på smag og anvendelse af de to slags krydderier.

Spidskommen kan købes både som hele frø og stødt (pulver). Den bedste smag fås, hvis hele frø ristes på en tør pande, før de stødes i en morter eller knuses i en krydderikværn. De opnår derved en nødde-agtig smag. Men man skal passe på, at man ikke overkrydrer, for så bliver smagen for dominerende.
Anvendes som krydderi i din madlavning.
Spidskommen (Cuminum cyminum)
Indhold1 stk
Enhedspris47,95 kr./stk
MærkeNatur Drogeriet
SerieDrogeriet MLS - Urter Krydderi
KategoriØvrigt
Se altNatur Drogeriet Øvrigt
Se altDrogeriet MLS - Urter Krydderi Øvrigt
Varenummer866706
EAN5703137973913
FabrikantNatur-Drogeriet A/S
Nydamsvej 13-15
8362 Hørning
Denmark
Fabrikant kontaktinfo@natur-drogeriet.dk

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

  • Dankort
  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard
  • Anyday
  • Klarna

Personlig rådgivning

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

Club Matas

Inspiration

Stories artikel

Osteopaten guider: 5 gode råd til tarme i balance

Stories artikel

Opskrift: Lækre proteinpandekager med kollagen

Stories artikel

Osteopaten guider: Alt du skal vide om longevity

Stories artikel

Helsekost: 3 urter, du skal kende