• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Natur Drogeriet

Natur Drogeriet er Danmarks ældste helsekostproducent, som siden 1945 har produceret og solgt naturlægemidler, kosttilskud og øvrige helsekostprodukter. Sortimentet er bredt og understøtter en sund hverdag fyldt med velvære. Fundamentet er urter, som langt de fleste produkter baserer sig på. Du kan blandt andet finde urteteer, urter i løsvægt og kosttilskud udelukkende med urter eller i kombination med vitaminer, mineraler og aminosyrer.


Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 8
Vælg filtre

Serier

På abonnement

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

254 produkter
254 produkter
Sortér efter: Mest populære
Natur Drogeriet Aktivt Kul 120 kaps
199,95
Optjen 20 point
Natur Drogeriet FOS-inulin 150 g
79,95
Optjen 8 point
Natur Drogeriet Ginkgo 90 kap
79,95
Optjen 8 point
Natur Drogeriet Salvie 90 kap
109,95
Optjen 11 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 8
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Natur Drogeriets historie

Natur Drogeriet er en dansk virksomhed som har eksisteret siden 1945. Dengang hed det dog kun Drogeriet. Det er dermed Danmarks ældste naturmiddelfirma. I 1976 blev Drogeriet overtaget af Jonna og Peer Christiansen, som gav firmaet et nyt navn,  nemlig Natur Drogeriet. Ejerskiftet betød begyndelsen på en udvikling, som gjorde Natur Drogeriet til en af de mest moderne naturmiddelvirksomheder i Skandinavien. I 2015 blev firmaet overtaget af parrets to døtre, som i dag driver virksomheden.Alle de kendte og effektive urteblandinger lever i bedste velgående - både som te og som kapsler. Natur Drogeriet har landets største sortiment af naturlægemidler og kosttilskud. Deres historie er baseret på urter og tørrede plantedele, som også kaldes droger - deraf kommer navnet, Natur Drogeriet.

Urterne

Natur Drogeriet fokuserer 100 procent på naturlige plantepræparater, og at samspillet mellem de aktive stoffer i planter og rødder fremmer effekten. Når du skal indtage kapsler med urter, skal du typisk tage mange kapsler på en dag Det skyldes at det kun er urten der bliver brugt, når der produceres naturmidler. Hel urten - fra rod til blomst, bliver brugt i fremstillingen af produkterne. Den skårede eller pulveriserede urt fyldes på kapsler, og når du indtager kapslerne, får du altså urten i sin reneste form. Derudover kan du også åbne alle kapsler op og tage urten ud, hvis du ikke er vild med at sluge kapsler.

Favoritter fra Natur Drogeritet

Under kategorien kosttilskud, finder du vitaminer og mineraler i flere forskellige former. Her finder du bl.a. Tryptonat der indeholder urter som baldrian, der bidrager til at vedligeholde en normal søvn, samt vitaminer og mineraler, heriblandt magnesium, der er med til at mindske træthed og udmattelse. Et andet urtekostilskud som også er en favorit er rødkløver, som er et af de populære produkter der er med til at lette gener i forbindelse med overgangsalderen. Urte-pensil er en unik blanding af udvalgte grønne urter og rødder. En af disse er Echinacea, der bidrager til immunsystemets normale funktion. Urte-pensil findes både i tabletter, kapsler og te.

Natur Drogeriet har en lang række produkter. Udover deres kosttilskud og naturlægemidler har de urter, te og fødevarer, herunder deres mandelolie, en lang række af forskellige frø, samt flere former for proteinpulver.