Nilens Jord

Nilens Jord er Danmarks førende makeupbrand. Alle produkter er parfumefrie, og de fleste er mærket med AC-logoet, hvilket er din garanti for, at produkterne er allergicertificerede og ikke indeholder unødig kemi. Således kan du altid føle dig tryg ved at benytte vores produkter. Med denne kompromisløse tilgang, og en ambition om at skabe rene skønhedsprodukter, der kan bruges af alle, har vi beriget kvinder i snart 40 år.

Nilens Jord

Nilens Jord er Danmarks førende makeupbrand. Alle produkter er parfumefrie, og de fleste er mærket med AC-logoet, hvilket er din garanti for, at produkterne er allergicertificerede og ikke indeholder unødig kemi. Således kan du altid føle dig tryg ved at benytte vores produkter. Med denne kompromisløse tilgang, og en ambition om at skabe rene skønhedsprodukter, der kan bruges af alle, har vi beriget kvinder i snart 40 år.

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/10
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Farve

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

417 produkter
417 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 80,-
Nilens Jord Volume Mascara 788 Black
99,95 kr.179,95 kr.Spar 80,-
SPAR 125,-
Nilens Jord Body Lotion 400 ml
129,95 kr.254,95 kr.Spar 125,-
SPAR 75,-
Nilens Jord Cleansing Foam 150 ml
99,95 kr.174,95 kr.Spar 75,-
SPAR 60,-
Nilens Jord Black Volume Mascara 798 Black
99,95 kr.159,95 kr.Spar 60,-
Nilens Jord Lip Balm 956
159,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 10
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Mødet mellem Danmark og Egypten

Siden 1982 har Nilens Jord været kendt for lækker makeup i de små fine lerkrukker. Makeupproducenten blev grundlagt af danske Lars Jacobsen, der altid har følt sig inspireret af de gamle egyptere, når det kommer til udviklingen af makeup og opbevaring hertil. Derfor lå det ham nært at skabe et univers, hvor en ærlig, dansk tilgang til hudpleje kombineres med et eksotisk twist fra sydlige, egyptiske himmelstrøg. Udviklingen af det danske makeupmærke skete i takt med, at stifter, Lars Jacobsen, mødte sin kone, Berit. Sammen udviklede de både brand og produkter, og det lykkedes dem at finde ud af, hvad skandinaverne ville have af toner og nuancer i deres makeup. Nilens Jord blev herefter større, mere attraktivt og ikke mindst mere efterspurgt.

Nilens Jord er én stor parfumefri zone

Som det første danske makeupmærke introducerede Nilens Jord i 90’erne parfumefri makeup. Det var et sats for det dengang knapt så kendte skønhedsbrand, der ikke vidste, hvordan forbrugerne ville reagere på makeup helt uden parfume. Til stifterens store lettelse kunne han og konen, Berit, ånde lettet op, da de kunne se, at de danske kvinder hurtigt forstod budskabet og tanken bag konceptet.

Siden da er det gået stærkt for Nilens Jord, og selvom der hele tiden bliver udviklet nye produkter hos det populære makeupmærke, går de aldrig på kompromis med kvaliteten – eller indholdet af parfume for den sags skyld. Hos Nilens Jord er det nemlig én stor parfumefri zone.

Bred pallette af eftertragtet makeup

Selvom det især er den lækre solskinspudder i den ikoniske brune lerkrukke, som Nilens Jord for alvor blev kendt for, er skønhedsproducenten mere end blot solskinspudder. Foundation, concealer, makeupbørster, neglelak, læbestifter, øjenskygger og naturligvis endnu flere forskellige puddere, blushes og bronzing powders. Alle er en del af den store makeupserie, som den danske skønhedsproducent står bag. Solskinspudderen har været Nilens Jords kendetegn i mange år, men også mascara fra Nilens Jord er i høj kurs hos mange. Nogle af de eftertragtede er blandt andet følgende:

  • Nilens Jord Extension Mascara
  • Nilens Jord Volume Mascara
  • Nilens Jord Lash Definition Mascara
  • Nilens Jord Waterproof Mascara

Makeup med holdning

Alle produkter er parfumefrie, og det er et helt bevidst valg fra stifterens side. Generelt vil stifter, Lars Jacobsen, udvikle produkter, der er så hudvenlige som overhovedet muligt. Dette kommer blandt andet til udtryk i Nilens Jords hudplejeserie, der indeholder alt fra håndcremer og rensemasker, til serummer, ansigtsolier og fugtmasker. Fælles for alle produkter er, at de er udviklet med fokus på dig og din hud uden at tilføje unødig parfume. Serien har endda kvalificeret sig til og fået det internationale AllergyCertified-stempel, der er din garanti for, at produktet er hudvenligt.

Små lerkrukker ved et tilfælde

Stifter, Lars Jacobsen, har altid haft en stor kærlighed til eksotiske himmelstrøg, men især de gamle egypteres måde at lave og opbevare skønhedsprodukter på. Derfor faldt det ham helt naturligt, at produkterne i Nilens Jords skønhedsunivers skulle have et strejf af Egypten – men hvordan?

På vej hjem fra en ferie stopper Lars Jacobsen op for at hjælpe et vennepar, der er punkteret. Den ene hedder Emili og er en keramisk kunstner. Og det var lige en som Emili, Lars Jacobsen manglede i regnestykket om at få produceret den helt rette emballage til nogle af makeupprodukterne. Lars Jacobsen hjalp Emili med et punkteret dæk, og Emili hjalp Lars med at skabe den velkendte lille, brune lerkrukke, som Nilens Jords solskinspudder ligger i.

Nilens Jord til dig og din hud

Alle Nilens Jord-produkter er udviklet med fokus på dig og din hud. Brandet ønsker, at deres produkter skal kunne bruges af alle, uanset hvilket hudtype du har. Desuden er mange af Nilens Jords produkter allergicertificerede. Kig efter mærkningen på produktet.

Find dine nye produkter fra Niels Jord lige her på Matas.dk.

Sara
Materialist
Sara blev i 2016 uddannet materialist og har et bredt kendskab til skønhedsbranchen. Hun har en stor passion inden for både hudpleje og makeup, og hun elsker desuden hele universet omkring vitaminer og kosttilskud. I Saras mange år i Matas, har hun indsamlet en stor viden og personlige erfaringer som hun drager nytte a...
Min ekspertise er:
Make-up
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.