Nuxe

NUXE er et banebrydende brand inden for kosmetologi med naturlig oprindelse, udviklet med farmaceutiske standarter og med omtanke for din hud og vores miljø. NUXE-hudpleje er en verden af naturlige, effektive og sensoriske produkter, med elskværdige teksturer og dufte.

Nuxe

NUXE er et banebrydende brand inden for kosmetologi med naturlig oprindelse, udviklet med farmaceutiske standarter og med omtanke for din hud og vores miljø. NUXE-hudpleje er en verden af naturlige, effektive og sensoriske produkter, med elskværdige teksturer og dufte. 

BESTSELLERS

ANSIGTSPLEJE

ANTI-AGING

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

99 produkter
99 produkter
Sorter efter: Mest populære
NYHED
Nuxe Florale Gaveæske
249,95 kr.
NYHED
Nuxe Body Lux Gaveæske
349,95 kr.
NYHED
Nuxe Prodigieuse Gaveæske
249,95 kr.
VÆRDI 287,-
Nuxe Værtindegave
199,95 kr.
SPAR 20%
Nuxe Prodigieux Le Parfum 50 ml
Medlemspris
355,96 kr.444,95 kr.Spar 89,-
Nuxe Super Serum Eye 30 ml
509,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Louise
Materialist
Louise blev i 2018 uddannet materialist. Hendes interesse ligger i hudpleje og makeup, som hun også selv afprøver en del af, så hun kan give den bedste rådgivning. Louise vil rigtig gerne give en personlig og professionel rådgivning, så den enkelte kundes behov bliver opfyldt.
Min ekspertise er:
Make-up

Hudpleje til alle behov

NUXE har en bred vifte af hudpleje serier, så du kan helt sikkert finde en serie der passer lige til dit behov. Uanset om du har tør eller fedtet hud, udelukkende ønsker fugt til huden, behandle ældningstegn eller urenheder i huden. NUXE har noget til enhver hudtype. NUXE’s produkter indeholder desuden ingen parabener, mineralske olier, mikroplast eller animalske produkter (med undtagelse af bivoks i Rêve de Miel serien).

NUXE's forskellige serier

​​​​​​​Créme Prodigieuse Boost
NUXE Créme Prodigieuse Boost er en serie ansigtsplejeprodukter med korrigerende egenskaber, der tilfører huden glød og efterlader den blød, velplejet, frisk og fyldig. Serien er velegnet til normal og tør hud. Den indeholder et antioxidant kompleks, med ekstrakt af jasmin blomst, som beskytter mod udefrakommende faktorer og stress. Samtidig udglatter cremen huden og modvirker ældningstegn, såsom rynker og fine linjer. Desuden efterlades huden fugtmættet og frisk.


Bio Organic
NUXE's nye Bio Organic linje inviterer dig til at gå ind i en ORGANISK linje, uden at gå på kompromis med effektivitet. Oplev certificeret ØKOLOGISK og vegansk hudpleje, der koncentrerer alle naturens fordele takket være stjerneaktive ingredienser med forstærket potentiale takket være miljøvenlige teknologier. Teksturer med 100% naturlige dufte smelter ind i huden og skaber en fantastisk følelse. Serien består af 10 produkter, der passer til både mænd og kvinder.


Nuxellence Ultra
Nuxellence Ultra er en innovativ anti-age serie. Produkterne indeholder aktive ingredienser som bl.a. safranblomst, hibiscusblomst og figenkaktus der medvirker til en opstrammende og regenererende effekt på huden, så den føles fastere og frisk. Serummet i serien er et fantastisk koncentrat til at booste din hudpleje, og giver hudens celler fornyet energi og giver huden mere udstråling, samt reducerer og udjævner rynker og fine linjer. Derudover fås Nuxellence Eye Contour der har en udglattende og lysnende effekt, samt plejer hele øjenområdet.


Réve De Miel
Réve De Miel er en ekstremt plejende og nærende serie, der bl.a. indeholder botaniske olier og honning, og dermed er specielt egnet til tør eller meget tør hud. Den er særdeles god i områder der har brug for ekstra pleje, som f.eks. læber og hænder. Populære produkter i denne serie er blandt andet:

NUXE Rêve de Miel Hand And Nail Cream
Som er en nærende creme, som er er god til både hænder og negle. Cremen reparerer tørre og sprukne hænder, og den lette konsistens gør den rigtig lækker at anvende og den fedter ikke. Den indeholder blandt andet akaciehonning, avocadoolie og sød mandel, som er med til at gøre hænderne utroligt bløde og smidige.

NUXE Rêve de Miel Honey Lip Balm
Som er en yderst nærende balm til læberne. Den er beriget med honning, botaniske olier og propolis. Disse ingredienser gør tilsammen at denne læbepleje er fantastisk mod tørre og sprukne læber, da den øjeblikkeligt vil berolige, nære og reparere den tynde hud på læberne. Den har en virkelig lækker konsistens, som smelter på læberne, og når man først har prøvet Nuxe Rêve de Miel Honey Lip Balm, vil man slet ikke kunne undvære den igen.


NUXE Huile Prodigieuse Dry Oil
Den verdenskendte olie, som kan anvendes på kroppen, ansigtet og i håret. Denne olie indeholder 6 æteriske planteolier, nogle af dem er hasselnød, mandel og macademia samt E-vitamin. Alle disse nærende olier og vitaminer er med til at give en smidig og glat hud, udviske strækmærker, samt et silkeblødt hår. Kort sagt er det en multi funktionel tør-olie, som fugter, nærer og reparerer, og efterlader dit hår og hud lækker og blød. Du kan bruge den alene, tilføre den til dine cremer eller bruge den som en nærende hårmaske inden shampoo.

​​​​​​​

Køb NUXE i Matas butikker og online på Matas.dk.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.