• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 270 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu

Olaplex

Olaplex har siden 2014 leveret hårprodukter til hele verdenen. Formlerne bygger på patenterede teknologi, der giver håret struktur, styrke og stabilitet. Olaplex gendanner beskadiget hår ved at reparere indefra, som resulterer i sundt, smukt og skinnende hår.

Olaplex

Olaplex har siden 2014 leveret hårprodukter til hele verdenen. Formlerne bygger på patenterede teknologi, der giver håret struktur, styrke og stabilitet. Olaplex gendanner beskadiget hår ved at reparere indefra, som resulterer i sundt, smukt og skinnende hår.

Mærker
Mest populære

Kategorier

Bedømmelser

Vælg filtre

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

7 produkter
7 produkter
Sortér efter: Mest populære
Olaplex No. 4P Blonde Enhancer Shampoo 250 ml
249,95
Du optjener 25 point
(6)
Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask 100 ml
249,95
Du optjener 25 point
(20)
Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner 250 ml
249,95
Du optjener 25 point
(65)
Olaplex No. 3 Olaplex Hair Perfector 100 ml
249,95
Du optjener 25 point
(21)
Olaplex No. 6 Bond Smoother 100 ml
249,95
Du optjener 25 point
(26)
Olaplex No. 7 Bonding Oil 30 ml
249,95
Du optjener 25 point
(27)
Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo 250 ml
249,95
Du optjener 25 point

Hvad er Olaplex?

Olaplex er en hårplejeserie der bruger en helt ny banebrydende formel der genopbygger håret indefra. Formelen Olaplex bruger er patenteret og kan derfor kun findes i Olaplex produkterne.

Hvordan bruger jeg Olaplex produkterne?

Olaplex kan både være en del af dit salon besøg men kan altså nu også tages med hjem. I serien til hjemme brug finder du både shampoo, balsam, hårkur, leave-in, olie og mange flere produkter da serien hele tiden arbejder på at blive større.

Olaplex er delt op i 2 afdelinger. Der er salondelen, hvor du kan få blandet Olaplex i din farve behandling hos din frisør og du kan få lavet en intens genopbyggende Olaplex stand-alone behandling.

Hjemmedelen består af alle de vidunderlige produkter som shampoo, balsam, hårkur osv. hvor Olaplex molekylet allerede er i.

Produkterne

No. 0 Intensive Bond Building Hair Treatment
Virker som en primer der virkelig stryker håret. Den har et af de højeste procenter på Olaplex molekylet.
Påfør no. 0 i tørt hår. Lad den sidde 10 min og derefter påfør no. 3 og den indvirke i 10 min. Afslut med at shampoo og balsam.

No. 3 Olaplex Hair Perfector
Olaplex hårkur no. 3 har den højeste procentsats af Olaplex molekylet. Brug den gerne i fugtigt, håndklæde tørt hår efter at have vasket med no. 4. Lad den sidde min. 10 min og afslut derefter med no. 5. Repeter gerne 1 gang om ugen for det bedste resultat.

No. 4 Bond Maintenance Shampoo
Olaplex Bond Maintenance Shampoo No. 4 anbefales at bruge både før og efter din kurbehandling. Vask gerne 2 gange, hvis der går længe imellem hårvaske og lad den gerne virke i ca. 2 min.

No. 5 Bond Maintenance Conditioner
Afslut med Olaplex Bond Maintenance Conditioner No. 5. En unik balsam der efterlader dit hår med den blødeste fornemmelse. Lad den gerne indvirke i ca. 2-3 min før du skyller den ud for at få det maximale ud af den.

No. 6 Bond Smoother
Olaplex no. 6 bond smoother er en leave-in styling cream, der reparerer håret, eliminerer frizz, fugter og beskytter. Den kan bruges alene, men kan også bruges sammen med no. 7 for ekstra fugt. Påfør den tørt eller fugtigt hår alt efter hvilken effekt du ønsker.


No. 7 Bonding Oil
Bonding olie er en let og varmebestyttende olie som selvfølgelig indeholder Olaplex molekylet som resten af serien. Det er en nærende og genopbyggende olie som kan bruges både i det tørre og fugtige hår på daglig basis.

No. 8 Bond Intense Moisture Mask
Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask er en reparationsmaske der giver glans, glathed samt fylde. Masken er ideel til at behandle beskadiget hår da den giver intens fugt. Påfør den i rent og håndklæde tørt hår og lad den virke i min. 10 min. Skyl derefter og afslut med no. 5 for det bedste resultat.

Hvad gør Olaplex ved håret?

Produktet går ind og regenererer svovlbroerne i hårets struktur under og efter kemisk behandling. Olaplex genopbygger svovl- og saltbindingerne i hårstråets bark (cortex) og styrker hårets struktur. Slidt, kruset og “mishandlet” hår bliver stærkt og blankt igen. Olaplex indeholder hverken olie eller silikone, så du opnår nødvendigvis ikke skinnende hår med det samme, men dit hår bliver mere sundt, stærkt og modstandsdygtigt. Du vil opnå at dit hår har mindre tendens til at "frizze", knække og spalte.

Hvor længe holder en Olaplex-behandling?

Olaplex No 3, er til hjemmebrug og indeholder 13% Olaplex Molekyle og kan derfor vedligeholde slitage af dit hår længde. Vi anbefaler du bruger no. 3 en gang om ugen for det bedste resultat.

En Olaplex stand-alone behandling er en effektiv og holdbar løsning. Behandlingen holder ret godt. Ca. 2 til 5 måneder alt efter hvor meget du udsætter dit hår for. Styler du dit hår meget med varme, skal du have behandlingen oftere.

Hvad kan Olaplex i forhold til andre hårkure?

Olaplex er det eneste produkt på markedet med disse ingredienser, der forbinder svovlbindingerne. Da det er et ret unikt produkt, kan det ikke sammenlignes med andre på markedet. Olaplex har hele otte forskellige patenter, der gør det umuligt at kopiere. Mange af de produkter, der kan ligne har kun en kosmetisk effekt, ved at tilføje en forsegle "glans" på hårstrået, hvilket kan give en god effekt nu og her, men er ikke sundt for dit hår på sigt.

Alle Olaplex produkter er meget drøje i brug. De er helt sikkert en god investering til dit hår! udover det, er Olaplex sulfatfri, parabenfri og vegansk. Køb de effektive hårprodukter her på Matas.dk eller besøg en af vores butikker, hvor du kan få yderligere rådgivning.

Maj D.
Frisør
"Når det kommer til styling af håret, så er det kun fantasien der sætter grænser! Med den rette pleje og de rigtige tools, kan du komme rigtig langt med stylingen derhjemme. Mange ser hårstyling som noget uoverskueligt og svært, men med mine tips og tricks kan du ikke gå helt galt i byen".
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje