• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu

ORIGINS

Hos Origins baserer vi alle vores produkter på naturlige ingredienser. Vi anvender ingredienser af højeste kvalitet fra planter, jorden og havet og kombinerer dette med videnskab for at skabe de bedste og mest effektive produkter til dig og din hud. Formuleret med omtanke for dig og for naturen. Gå på opdagelse i vores naturlige univers her.

Hos Origins baserer vi alle vores produkter på naturlige ingredienser. Vi anvender ingredienser af højeste kvalitet fra planter, jorden og havet og kombinerer dette med videnskab for at skabe de bedste og mest effektive produkter til dig og din hud. Formuleret med omtanke for dig og for naturen. Gå på opdagelse i vores naturlige univers her.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 3
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

167 produkter
167 produkter
Sortér efter: Mest populære
(272)
Origins Drink Up Intensive Overnight Mask 75 ml
194,95
Du optjener 20 point
Origins Merry Marvels Essentials Gaveæske
394,95
Du optjener 40 point
(32)
Origins Original Skin Retexturing Mask with Rose Clay 75 ml
194,95
Du optjener 20 point
(49)
Origins GinZing Into the Glow Brightening Serum 30 ml
309,95
Du optjener 31 point
(35)
Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask 75 ml
194,95
Du optjener 20 point
(81)
Origins Super Spot Remover Blemish Treatment Gel 10 ml
149,95
Du optjener 15 point
(72)
Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser 150 ml
159,95
Du optjener 16 point
Origins Eye Cheer Ginzing Mascara Trio Gaveæske
234,95
Du optjener 24 point
Origins GinZing Refresh Eye Cream 10 ml
194,95
Du optjener 20 point
(48)
Origins Original Skin Matte Moisturizer with Willowherb 50 ml
244,95
Du optjener 25 point
(29)
Origins Plantscription Anti-Aging Power Eye Cream 15 ml
429,95
Du optjener 43 point
(38)
Origins Drink Up 10 Minute Mask 75 ml
194,95
Du optjener 20 point
(31)
Origins Plantscription Youth-Renewing Power Night Cream 50 ml
494,95
Du optjener 50 point
(52)
Origins Checks and Balances Frothy Face Wash 150 ml
164,95
Du optjener 17 point
(25)
Origins Out of Trouble 10 Minute Mask 75 ml
194,95
Du optjener 20 point
(12)
Origins Zero Oil Toner 150 ml
169,95
Du optjener 17 point
Origins GinZing Glow-Boosting Gel Moisturizer 50 ml
204,95
Du optjener 21 point
(59)
Origins Voluminizing Mascara Black
199,95
Du optjener 20 point
(33)
Origins Ginger Souffle Whipped Body Cream 200 ml
304,95
Du optjener 31 point
(59)
Origins Make a Difference Hand Treatment 75 ml
114,95
Førpris 209,95
Du optjener 12 point
(15)
Origins Plantscription Anti-Aging Concealer 01 Light
174,95
Du optjener 18 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Kemikere og planteforskere slog forcerne sammen

Origins blev stiftet i 1990 på baggrund af en vision om at skabe effektive og naturlige hudplejeprodukter hos et team af skønhedskemikere og planteforskere. Disse kemikere og planteforskere undersøgte, hvordan planters kraft tidligere er blevet benyttet inden for traditionel medicin, men også hvordan disse planter på sigt kan spille en rolle i forbindelse med de skønhedsproblemer, alle kan stå overfor i det 21. århundrede. Skønhedskemikerne og planteforskerne fandt frem til ældgamle, men virkelig effektive metoder, og derfor valgte de at modernisere metoderne via avanceret teknologi. Dét var startskuddet for Origins – gamle metoder, der virker, optimeret med videnskabelig teknologi og fokus på helt naturlige ingredienser i alle produkter.

Origins tager højde for din og jordens velvære

Det er ikke uden grund, at Origins logo er to træer. De to træer skal nemlig repræsentere yin og yang, som i denne sammenhæng skal forstås som naturens kraft og videnskabens beviser. Begge komponenter er afgørende i Origins DNA, da naturens kraft er grobunden for den naturlige og økologiske tilgang til skønhed, mens videnskabelige beviser er grobunden for udviklingen af mærkets effektive og anerkendte produkter. Det er produkter, der er styrket af naturen og bekræftet af videnskaben. Alle produkter i Origins hudpleje- og makeupserier indeholder virkningsfulde planter, økologiske ingredienser samt 100 procent naturlige, æteriske olier.

Flere forkælende hudplejeserier hos Origins

Origins producerer både hudpleje og makeup, og måske kender du allerede en del af deres lækre, naturlige produkter. Måske er det nogle af disse velkendte hudplejeserier fra Origins, som du allerede kender:

Origins GinZing
GinZing-serien byder fx på den ikoniske og velkendte orange bøtte fra Origins GinZing Energy-Boosting Gel Moisturizer er et vidunderprodukt der er ultrafugtgivende og plejende, og booster selv den mest trætte hud med ny energi. Serien indeholder ginseng- og kaffebønneekstrakt, der giver huden fornyet energi og glød. Udover den fugtgivende dagcreme, består serien også af blandt andet to opfriskende øjencremer og ansigtsrenseprodukter.

Origins Plantscription
Kan du begynde at se små aldringstegn i form af små linjer, rynker og måske endda en mere slap hud? Så skal du tage at prøve Origins' Plantscription serie, der er en sammensætning af uunndværlige produkter, der alle indeholder en utrolig effektiv sammensætning af planteekstrakter, og som genopretter hudens fasthed, giver et synligt løft, samt fornyet fylde og elasticitet.

Origins Ansigtsmasker
Hvis du endnu ikke har prøvet de ikoniske, og helt igennem fantastiske, ansigtsmasker fra Origins endnu, så er det ikke for sent! Origins har en ansigtsmaske til lige netop dit behov! Har du uren hud og tilstoppede porer? Prøv Origins Clear Improvement Mask, der indeholder aktivt kul, der renser porerne i dybden. Døjer du med tør hud, eller trænger din hud bare til et grundigt fugtighedsboost? Prøv Origins Drink Up Mask, der øjeblikkeligt stiller hudens tørst og giver fugt, ved hjælp af de aktive ingredienser hyaluronsyre, abrikos og gletsjervand fra Schweiz.

Økologiske produkter og æteriske olier

I de tågeklædte Fujian-bjerge i Kina, i de fjerne bjerge i Sibirien og i de tørreste ørkenområder i Nordafrika. Alle er steder, hvor folkene hos Origins har opdaget en række af de ingredienser, der er med til at skabe deres effektive hudpleje- og makeupprodukter. Det er blandt andet den foryngende Silver Tip-te, der anvendes i Origins Anti-Aging-hudplejeserie, A Perfect World. Alle produkter fra Origins er proppet med naturlige ingredienser og æteriske olier, og det er ligegyldigt, hvad end du er på udkig efter en ansigtsmaske, en øjencreme, en mascara, nat- og dagcreme eller sågar en BB Cream.

Plant et træ med Origins

Der er tænkt over økologi og naturen i alle produkter, og faktisk har Origins gået forrest med mange af de bæredygtige, miljøvenlige fremstillings- og emballageprocesser, som nu er blevet standard inden for skønhedsbranchen. Origins vil beskytte vores planet så godt som overhovedet muligt, og det vil de gerne illustrere overfor resten af verden. Det gør de ved at plante træer rundt om i verden, da det naturlige skønhedsmærke vil bidrage til at genoprette de steder, hvor dyreliv er gået tabt grundet skovbrande.

Caroline J.
Materialist
"Hudpleje er alfa og omega for mig. Det er fantastisk, hvad man kan udrette med de rigtige produkter og ingredienser - kemi er den rene magi!".
Caroline blev i 2015 uddannet materialist hos Matas i Brønderslev, og hun har en stor passion inden for hudpleje. Caroline er det vi kalder en hudplejeekspert, og hun sætter en ære i at kende ingredienslister ned til sidste detalje. I Carolines mange år i skønhedsbranchen er hun lynhurtig til at rådgive kunderne til hv...