• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Personlig kundeservice

ORIGINS

Hudplejeprodukter med omtanke for dig, din hud og vores planet er, hvad du kan forvente af Origins skønhedsunivers. Origins mission har siden 1990 været at skabe effektive, naturlige hudplejeprodukter fyldt med lækre og økologiske ingredienser og æteriske olier, og hvad end du er på udkig efter en dagcreme, ansigtsmaske, Anti-Aging Serum, en mascara eller en BB Cream, kan du finde det hos Origins – altid med fokus på økologi, jorden og ikke mindst din kilde til en naturlig hud.


Mærker
123 produkter
Mest populære
Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 4
Vælg filtre

Det naturlige valg

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

123 produkter
Sortér efter:
Mest populære
Origins GinZing Refreshing Eye Cream On-the-Go 10 ml
194,95
DU OPTJENER 20 Point
Origins GinZing™ Refreshing Eye Cream 15 ml
244,95
DU OPTJENER 25 Point
Origins Clear Improvement Mask 75 ml
179,95
DU OPTJENER 18 Point
Origins GinZing Radiance-Boosting Peel-Off Mask 75 ml
179,95
DU OPTJENER 18 Point
Origins High-Potency Night-A-Mins Cream 50 ml
399,95
DU OPTJENER 40 Point
Origins Drink Up 10 min Mask 75 ml
179,95
DU OPTJENER 18 Point
Flere varianter
Origins GinZing Energy-Boosting Gel Moisturizer with Ginseng & Coffee 30 ml
129,95
DU OPTJENER 13 Point
Origins GinZing Volumizing Mascara Black
194,95
DU OPTJENER 20 Point
Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser 150 ml
144,95
DU OPTJENER 15 Point
Origins Out Of Trouble Mask 75 ml
179,95
DU OPTJENER 18 Point
Origins Zero Oil™ Cleanser Foam, 150 ml
159,95
DU OPTJENER 16 Point
Origins Drink Up Intensive Overnight Mask 75 ml
179,95
DU OPTJENER 18 Point
Origins Clear Head® Mint shampoo 250 ml
154,95
DU OPTJENER 16 Point
Origins Zero Oil™ Toner 150 ml
169,95
DU OPTJENER 17 Point
Origins Make a Difference™ Plus + Night cream 50 ml
399,95
DU OPTJENER 40 Point
Forrige
Gå til side
1
ud af 4
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Kemikere og planteforskere slog pjalterne sammen

Origins blev stiftet i 1990 grundet en vision om at skabe effektive, naturlige hudplejeprodukter hos et team af skønhedskemikere og planteforskere. Disse kemikere og planteforskere undersøgte, hvordan planters kraft tidligere er blevet benyttet inden for traditionel medicin, men også hvordan disse planter på sigt kan spille en rolle i forbindelse med de skønhedsproblemer, alle kan stå overfor i det 21. århundrede. Skønhedskemikerne og planteforskerne fandt frem til ældgamle, men virkelig effektive metoder, og derfor valgte de at modernisere metoderne via avanceret teknologi. Dét var startskuddet for Origins – gamle metoder, der virker, optimeret med videnskabelig teknologi og fokus på helt naturlige ingredienser i alle produkter.

Origins tager højde for din og jordens velvære

Det er ikke uden grund, at Origins logo er to træer. De to træer skal nemlig repræsentere yin og yang, som i denne sammenhæng skal forstås som naturens kraft og videnskabens beviser. Begge komponenter er afgørende i Origins DNA, da naturens kraft er grobunden for den naturlige og økologiske tilgang til skønhed, mens videnskabelige beviser er grobunden for udviklingen af mærkets effektive og anerkendte produkter. Det er produkter, der er styrket af naturen og bekræftet af videnskaben. Alle produkter i Origins hudpleje- og makeupserier indeholder virkningsfulde planter, økologiske ingredienser samt 100 procent naturlige, æteriske olier.

Flere forkælende hudplejeserier hos Origins

Origins producerer både hudpleje og makeup, og måske kender du allerede en del af deres lækre, naturlige produkter. Hvis ja, er det måske følgende produkter, der repræsenterer tre af deres mange hudplejeserier:

Hvis du ønsker en dagcreme, der fugter og beskytter din hud, er dagcremen fra Origins VitaZing måske sagen. Det er en multifunktionel dagcreme, som giver huden glød og masser af fugt, hvilket kan være med til at give et boost til selv den mest trætte og tørre hud. Serien ’VitaZing’ indeholder nemlig det antioxidantrige mangosten, og netop denne creme beskytter også huden mod solens stråler.

Kan du begynde at se små aldringstegn i form af små linjer, rynker og måske endda en mere slap hud? Så kan det være, det er tid til at bruge denne Anti-Aging Serum fra Origins. Serummet går ned og arbejder dybt i huden og indeholder blandt andet ærteekstrakt, hvilket er med til at mindske linjer og rynker samt løfte, opstramme og udglatte huden.

Fra serien ’GinZing’ kan du forkæle din hud med denne fugtgivende creme, der indeholder ginseng- og kaffebønneekstra. Disse ekstrakter hjælper huden med fornyet energi og vitalitet, men giver også hurtigt en frisk fornemmelse og en flot glød på huden.

Økologiske produkter og æteriske olier

I de tågeklædte Fujian-bjerge i Kina, i de fjerne bjerge i Sibirien og i de tørreste ørkenområder i Nordafrika. Alle er steder, hvor folkene hos Origins har opdaget en række af de ingredienser, der er med til at skabe deres effektive hudpleje- og makeupprodukter. Det er blandt andet den foryngende Silver Tip-te, der anvendes i Origins Anti-Aging-hudplejeserie, A Perfekt World, men også den opstrammende rosenrod, Rhodiola Rosea, der er kernen af Origins Anti-Aging-serie, Youthtopia. Alle produkter fra Origins er proppet med naturlige ingredienser og æteriske olier, og det er ligegyldigt, hvad end du er på udkig efter en ansigtsmaske, en øjencreme, en mascara, nat- og dagcreme eller sågar en BB Cream.

Plant et træ med Origins

Der er tænkt over økologi og naturen i alle produkter, og faktisk har Origins gået forrest med mange af de bæredygtige, miljøvenlige fremstillings- og emballageprocesser, som nu er blevet standard inden for skønhedsbranchen. Origins vil beskytte vores planet så godt som overhovedet muligt, og det vil de gerne illustrere overfor resten af verden. Det gør de ved at plante træer rundt om i verden, da det naturlige skønhedsmærke vil bidrage til at genoprette de steder, hvor dyreliv er gået tabt grundet skovbrande.


  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Personlig kundeservice