Plantforce

Teamet bag Plantforce brænder for at skabe premium veganske kosttilskud og proteinpulver, der er understøttet af videnskab og udviklet til at give de bedste resultater for din krop. Vi udvikler hele tiden nye produkter. Alt bliver udviklet ud fra et princip om, at de er nænsomt fremstillet og baseret på så rene råvarer som muligt.

Plantforce

Teamet bag Plantforce brænder for at skabe premium veganske kosttilskud og proteinpulver, der er understøttet af videnskab og udviklet til at give de bedste resultater for din krop.

Proteinpulver

Vitaminer

Alger

Mineraler

Mest populære

Pris

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

27 produkter
27 produkter
Sorter efter: Mest populære
Emma
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Hudpleje

Plantforce - Plantebaserede ernæringsprodukter til sundhedsbeviste og veganere

Third Wave Nutrition har lanceret Plantforce risprotein-serien, en serie plantebaserede ernæringsprodukter, der er velegnet til veganere og sundhedsbeviste personer. Serien består af tre smagsvarianter: Neutral, Vanilje og Chokolade.

Plantforce risprotein – et højt proteinindhold og mange næringsstoffer

Plantforce risprotein er ekstraheret fra brun ris og indeholder 90% plantebaseret protein. Produkterne er fri for allergener som mejeri, soja, hvede og gluten og kan tolereres af følsomme personer på grund af sin allergivenlige natur. Produkterne indeholder også B-vitamin, C-vitamin fra acerola, D-vitamin i letoptagelig form og beauty greens.

Plantforce- renser og styrker kroppen

Plantforce-produkterne indeholder også chlorella, der hjælper med udrensning af kroppen, algeolie med omega-3 og magnesium, der styrker kroppen. Alle ingredienserne er i food State form, hvilket betyder at de er optagelige i kroppen på bedste måde. Prøv Third Wave Nutrition's Plantforce risprotein-serie i dag og oplev den fantastiske smag, kvalitet og de mange næringsstoffer.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.