Vi guider

Hvilket proteinpulver passer dig? Vi guider

Er du til den friske frugtsmag, til en tilfredsstillende chokoladeshake – eller foretrækker du dit proteinpulver neutralt, så du kan bruge det som ingrediens i en smoothiebowl? I denne artikel introducerer vi dig til fire smagsvarianter af vegansk proteinpulver fra Plantforce, som er lækre på hver sin måde.

Holder du af at nyde en lækker shake ovenpå træningen eller som et mættende mellemmåltid? Eller tilføjer du dit proteinpulver ovenpå din morgenmad og i bagværk for ekstra mæthed? Uanset hvordan du holder af at bruge dit proteinpulver i hverdagen, får du klart den bedste oplevelse med det, hvis du vælger den rigtige variant. Her guider vi dig til forskellige smage og lækre inspirationsopskrifter.

Plantforce Vanilla: Den multifunktionelle smagsgiver

Hvis du er glad for at bruge dit proteinpulver på flere forskellige måder, er Synergy Protein Vanilla fra Plantforce et helt oplagt valg til dig.  


Pulveret har en silkefin konsistens, som er perfekt til shaken – eller til en af de mange andre retter, du kan putte proteinulveret i.  Den lækre smag af vanilje træder tydeligt frem og fungerer rigtig godt som en shake i sig selv, men det er samtidig en rigtig god smagsgiver i sødere bagværk eller som en forsødende ingrediens i havregrøden, smoothiebowlen eller på yoghurten.  

KUN ONLINE
Vanilla 400 g
PlantforceSynergy Protein Vegansk
209,95 kr.
KUN ONLINE
Vanilla 800 g
PlantforceSynergy Protein Vegansk
349,95 kr.

Opskriftsforslag: Vaniljegrød  

20 g. Plantforce Protein Vanilla

1 dl. grovvalsede havregryn

Plantemælk

Salt

Toppings, f.eks. peanutbutter, dadler, æble eller blåbær  


1: Rist havregrynene i gryden et par minutter.

2: tilføj en smule salt + plantemælk til det dækker.

3: Kog havregrøden, indtil den har rette konsistens.

4: Bland vaniljeproteinpulver i grøden lige inden servering, og top med dine favorit-toppings. Spis, mens grøden er varm.

Plantforce Berry: Et friskhedsboost

Plantforce Synergy Berry er et proteinpulver med en frisk og sød smag af blandede bær. Den gør sig virkelig godt til mellemmåltid en travl dag eller som en særlig iskold nydelse på en varm sommerdag. Pulveret egner sig godt som shake, i en smoothie eller som topping på morgenmaden.


Holder du af at bage eller lave opskrifter med dit proteinpulver, egner Berry-varianten sig bedst til opskrifter, hvor frugtsmagen gerne må fremgå.

KUN ONLINE
Berry 400 g
PlantforceSynergy Protein Vegansk
209,95 kr.
Berry 800 g
PlantforceSynergy Protein Vegansk
349,95 kr.

Opskriftsforslag: Smoothiebowl  

20 g. Plantforce Protein Berry

100 ml plantebaseret mælk

En håndfuld frosne frugter og grøntsager, f.eks.  bananer, blomkål, ananas, hindbær, blåbær, avocado eller mango  


1: Bland proteinpulver, mælk og frosne frugter og grøntsager i din blender. Blend, indtil smoothien får en cremet konsistens.

2: Hæld smoothien i en skål, og top efter eget ønske med frisk frugt, nødder og granola.


Plantforce Berry Protein smager også rigtig skønt som en almindelig proteinshake ovenpå træningen. Bland med mælk og voilà; en lækker forfriskning.

Hvilke typer proteinpulver findes der?  

Der findes tre hovedtyper af proteinpulver: valleprotein (whey protein), kaseinprotein og vegetabilsk protein. Whey protein og kasein protein kommer fra mælkeproduktion og er altså animalsk protein. De er, hvad vi kender som komplette proteiner: De indeholder alle de essentielle aminosyrer.  

Vegetabilsk protein er alle de former for protein, som ikke er animalske. De kan komme fra soja, ærter eller ris. Hos Plantforce er alle proteinpulvere veganske bestående af tre forskellige proteinkilder, ærteprotein, brunt ris protein og græskarkerneprotein.

Sammensætningen sikrer en aminosyreprofil, som lægger sig tæt op ad valleproteinets. Med andre ord er det altså et rigtig godt vegansk alternativ til mælkeproteiner.

Plantforce Chocolate: Den ultimative tilfredsstiller

Er du vild med den syndige smag af lækker chokolade, så er Plantforce Synergy Protein Chocolate næsten det eneste rigtige valg til dig. Proteinpulveret fungerer rigtig godt som en syndigt-smagende chokoladeshake, men du kan også sagtens bruge det i en smoothie – gerne med bananer, dadler og peanutbutter – eller som topping på din morgenmad.  


Proteinpulveret har en høj mæthedsværdi, og så har det en fantastisk evne til at stille den velkendte trang til søde sager kl. 15.00 på en mandag.

KUN ONLINE
Chocolate 400 g
PlantforceSynergy Protein Vegansk
209,95 kr.
KUN ONLINE
Chocolate 800 g
PlantforceSynergy Protein Vegansk
349,95 kr.

Opskriftsforslag: Choko Smoothie  

20 g. Plantforce Protein Chocolate

200 ml plantebaseret mælk  

1 spsk. peanutbutter

1 banan

2-3 dadler  


1: Put proteinpulver, mælk, banan, peanutbutter og dadler i din blender.

2: Blend, indtil konsistensen er cremet, og drik, mens smoothien stadig er kold.Vidste du, at Plantforces proteinpulver har et indhold på 80% ren protein? Det er særligt højt for et vegansk proteinpulver.


Plantforces Synergy Protein kommer i fire forskellige smagsvarianter, så der er rig mulighed for at prøve dig frem og finde dem, du synes, passer bedst til dig.

Plantforce Natural: Neutraltsmagende proteinboost

Et naturaltsmagende proteinpulver kan være rigtig godt, hvis du holder af at bruge dit proteinpulver i bagværk, i smoothies eller i andre sammenhænge, hvor du selv vil definere smagen. Her er den neutraltsmagende variant det oplagte valg.


Brug det f.eks. til at lave proteinpandekager eller som et proteinboost til morgenbollerne. Eller som et proteintilskud til din yndlingssmoothie.

KUN ONLINE
Natural 400 g
PlantforceSynergy Protein Vegansk
209,95 kr.
Natural 800 g
PlantforceSynergy Protein Vegansk
349,95 kr.

Opskriftsforslag: Powersmoothie  

20 g. Plantforce Protein Natural

200 ml plantebaseret mælk/vand

En håndfuld frosne røde bær

1 cm skrællet ingefær  


1: Bland proteinpulver, mælk/vand, bær og ingefær i din blender. Blend, indtil du får en cremet konsistens.

2: Hæld din smoothie i et glas. Nyd den før eller efter træning eller som erstatning for et mellemmåltid.

Proteinpulver fra Plantforce  

Plantforce er kendt for sine veganske kosttilskud, herunder deres proteinpulver, som udelukkende er sammensat af veganske proteinkilder. Alle Plantforces kosttilskud er Food State, hvilket betyder, at vitaminer, proteiner og mineraler kommer fra naturlige kilder.  

Plantforce Synergy Protein er specifikt udviklet til den bevidste forbruger, som er på udkig efter et plantebaseret proteinpulver, der opfylder de højeste kvalitetsstandarder.

Andre produkter fra plantforce, du vil kunne lide:

Chocolate 800 g
PlantforceRice Protein Vegansk Ø
349,95 kr.
KUN ONLINE
1000 tabl.
PlantforceClean Chlorella Vegansk
409,95 kr.
KUN ONLINE
Natural 160 g
PlantforceMagnesium+ Vegansk
199,95 kr.
Neutral 800 g
PlantforceRice Protein Vegansk Ø
349,95 kr.
KUN ONLINE
100 g
PlantforceVitamin C Complex Vegansk
229,95 kr.
120 kaps.
PlantforceOmega 3 Vegansk
319,95 kr.

Relaterede artikler

Osteopaten guider: Alt du skal vide om proteiner

Din sundhed

Osteopaten guider: Alt du skal vide om proteiner

Af Ívar Dagsson, osteopat

Når vi snakker om kost og ernæring er det næsten umuligt at komme udenom proteiner. Men hvad består det vigtigt næringsstof egentlig af, hvad bruger kroppen det til, og hvor mange skal du have af dem? I denne artikel gennemgår vi alt, du skal vide om proteiner, og så giver osteopat Ivar Dagsson sit bud på sunde (protein)vaner.

Læs Mere
Vægpilates challenge: 4 ugers træningsprogram

Din sundhed

Vægpilates challenge: 4 ugers træningsprogram

Af Maria Bech-Jensen

Alberte fra SOME har lavet en 4-ugers vægpilates challenge, hvor du får et program og øvelserne serveret. Hvis du er frisk på at være med, så se med her, hvor hun viser alle øvelserne! Vi tør godt garantere, at du kan mærke forskel fra uge 1 til uge 4.

Læs Mere
Bliv klogere på C-vitamin

Din sundhed

Bliv klogere på C-vitamin

Af Matas

Hvad er C-vitamin, hvad bruger kroppen det til – og har vi brug for det? Måske er du allerede stødt på vitamin C, enten som tilskud til din kost eller i din hudplejerutine. Men har du nogensinde tænkt over, hvad dette vitamin gør for din krop, og hvad det gør for din hud, hvis du bruger det i din hudpleje? Læs med her, og bliv klogere på C-vitamin.

Læs Mere
Vi guider til Beauty Blend Collagen fra PLENT

Vi guider

Vi guider til Beauty Blend Collagen fra PLENT

Af Natalie Khayat

Bruger du kollagenpulver, eller overvejer du at begynde på det? Så skal du kende PLENT. De producerer Beauty Blend Collagen, som er et marine kollagenpulver, der smager godt af frugt – og som i øvrigt indeholder vitaminer og mineraler med fokus på huden.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek