RefectoCil

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Indhold

Bedømmelser

24 produkter
24 produkter
Sorter efter: Mest populære
Caroline
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Make-up

Hvad er RefectoCil ?

Helt tilbage i 1950 blev der i Østrig etableret et produkt der skulle give flotte og markerede vipper. Med fokus på innovative, holdbare og kvalitetsikret produkter er  RefectoCil idag et verdenskendt brand, der giver resultatet af professionelle skønhedsbehandlinger i hjemmet, her iblandt farvning, browlift, lashlift og professionelt tilbehør dertil.

Hvilken farve passer til mig ?

Der findes 8 forskellige nuancer i Refectocils farvesystem, og alle skal blandes op med developer, men hvordan finder du den nuance der passer til dig ?

Hvis du ønsker at markere dine øjenomgivelser mere, kan det være en god ide at ty til en lidt mørkere nuance. Har dit hår en kold nuance, bør du overveje at tilføre det samme til dine bryn og omvendt med varme nuancer i håret.

Hvordan bruger jeg RefectoCil ?

Tager vi udgangspunkt i RefectoCils produkter, kan vi starte ud med deres vel og anerkendte farvesystem. Her har du derhjemme nemlig mulighed for at kombinere lige den tone der passer til dig.

For at gøre overstående, er alt du behøver din ønskede farve samt en RefectoCil Oxidant Developer, som sikre et perfekt resultat hver gang du skal farve. Det kan virke uoverskueligt at skulle blande for at opnå din farve, men det er faktisk ganske enkelt. Bland 1 cm farve med 5 dråber af flydende developer, eller 8-10 dråber af creme developer. Påfør derefter produktet på brynet eller vipperne, og lad det virke i 5-10 minutter - er du nybegynder kan du evt fjerne farven efter et par minutter, og reaplikkere for et mere intens resultat.

Et godt tip når du skal farve enten bryn eller vipper er at rense dine øjenomgivelser først, så du altså farver på rene bryn og vipper. Er du nybegynder er det en god ide at bruge RefectoCil kosmetikpensel, til at påfører produktet med, det skaber en mere præcis toning, og sidst men ikke mindst er det en god ide at benytte Refectocils artistpalette, til at blande din farve - det skaber igen en mere kontroleret farvning, og paletten er let at vaske af efter brug. ​​​​​​​

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.