• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

75 produkter
75 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

En miljøvenlig filosofi

Sæbeværkstedet er en virksomhed, der producerer miljøvenlige, naturlige og håndlavede sæber til hud og hår. Deres vision om simplicitet kommer til udtryk i både i indhold og udseende og er formuleret i fire principper

  • Naturlighed: Produkterne fremstilles først og fremmest af ingredienser fra naturen.
  • Fairness: Menneskerne, der dyrker og fremstiller for Sæbeværkstedet, arbejder under ordentlige forhold.
  • Enkelthed: Ingen unødvendige ingredienser.
  • Renhed: Rene, naturlige og skånsomme produkter.​​​​​​​

​​​​​​​Alle Sæbeværkstedets produkter fremstilles af naturens lækre råvarer, og de producerer udelukkende skånsomme og milde produkter.

Ansigt

Sæbeværkstedet skaber mesterlige, naturlige lermasker. De findes i forskellige farver og har hver især en aktiv ingrediens tilsat, så du både får renset din hud og giver den nyt liv. Desuden fremstiller de et væld af milde håndsæber i så god kvalitet, at de også kan bruges til ansigtet som en ansigtssæbe. Afslut med en af ansigtsolierne, der forebygger tør og irriteret hud.

Fødder og hænder

Hænder og fødder er nogle af kroppens mest udsatte legemsdele, og de trænger til en hel masse pleje. Forkæl dine fødder med et langt og lunt fodbad med fodbadesalt og afslut med en fodbalsam, så dine fødder får den optimale pleje og fugt. Til dine hænder kan du bruge en af Sæbeværlstedets fugtgivende og plejende håndsæber. Invester desuden også i en håndbalsam, som sørger for, at du får tilført fugt til hænderne modsat den udtørrende effekt, som håndvasken har.

Hår

De milde og skånsomme sæber er fantastiske at bruge som hårsæbe i stedet for en klassisk shampoo. Der er et udvalg af tre hårsæber, der hver især opfylder individuelle behov. Her er det kamille, hamp og ricinusolie, der er de bærende ingredienser.

Kroppen

Til kroppen fremstiller Sæbeværkstedet bodylotions, bodyoils og bodyscrubs. Brug en bodyscrub til at fjerne døde hudceller og snavs og for at friske huden op. Afslut med en bodylotion eller bodyoil, som tilfører huden fugt og pleje, så du får den dér dejligt bløde babyhud.

Badesalt

En badesalt er en af de nemmeste måder at forkæle sig selv. De tilfører et strejf af luksus og lækker duft til badet, og du behøver endda kun tilføje et lille drys. Prøv en af Sæbeværkstedets badesalte, som er med f.eks. beroligende lavendel eller velduftende vildrose

Børster og svampe

Du finder både badebørster og tørbørster fra Sæbeværkstedet her på Matas.dk. Tørbørster bruges til at fjerne døde hudceller i ansigtet, mens de ligeledes stimulerer blodcirkulationen. Badebørster er gode i badet og virker specielt godt til ryggen, hvor det kan være svært at nå. Brug desuden en natursvamp til at vaske din krop med. De er utroligt bløde og kommer direkte fra koralrev i Stillehavet.

Mathilde
Materialist
Mathilde blev i 2018 uddannet Materialist i Matas i Farsø. Hendes helt store passion ligger i helsekost og hudpleje, hvor hun igennem de sidste 4,5 år har samlet en stor personlig viden omkring produkterne. Hun er altid opdateret på de sidste nye anbefalinger og ingredienser. Mathilde går meget op i den personlige rådgivning og er altid klar på et give et godt råd.
Min ekspertise er:
Hudpleje