• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

SANDSTONE

Natur, hudvenlig og renhed - det er hvad Sandstone symboliserer. Det er et professionelt brand, hvor alle produkter er fremstillet med hudvenlige konserveringsmidler og kun indeholder råvarer af højeste kvalitet.  

Sandstone er til dig der ikke vil gå på kompromis med hverken hudvenlige ingredienser eller lækker kvalitet. Det er et brand til dig, som ønsker at passe på din hud, og som gerne vil have produkter uden æteriske olier og parfume.

SHOP KATEGORIER

SHOP ALT SANDSTONE

Mærker
128 produkter
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 2
Vælg filtre

Pris

Indhold

Certificeringer

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

128 produkter
Sortér efter: Mest populære
(6)
Sandstone Mascara & Eyeliner Gaveæske
149,95
Optjen 15 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Sandstone Scandinavia

Det danske brand Sandstone Scandinavia blev etableret i 2015 af Jesper K. Hansen i Odense. Som parfumeallergiker frygtede han, at hans teenage døtre også ville udvikle allergier. Han gennemgik makeupprodukterne i hans døtres og hustrus skuffe og blev enig med sig selv om, at han kunne gøre det bedre. Han kunne lave produkter, der var renere og mere miljøvenlige. Han etablerede Sandstone, og i dag er hans døtre og hustruen også en del af virksomheden.  

Visionen bag brandet har altid været at skabe milde og 100% hudvenlige makeup produkter uden parfume. Jesper K. Hansen ville bygge bro mellem sunde, hudvenlige ingredienser og en høj kvalitet for forbrugerne.

Her på Matas.dk og i et stort udvalg af vores Matas butikker, kan du finde et bredt udvalg af Sandstones lækre hudvenlige produkter. Se bl.a. udvalget af Sandstone mascara, som er en af de mest populære kategorier fra brandet.

Hudvenlige produkter

Sandstones produktsortiment indeholder alt fra primer, concealer, foundation, øjneprodukter, brynprodukter, læbeprodukter og produkter til contour. Alle produkterne er nøje udviklet til at have høje farvepigmenteringer og lang holdbarhed. Desuden er de fleste emballager også designet til refill, så man sparer på ressourcerne – og pengene.

Sandstone primer er verdens første allergicertificerede ansigtsprimer. En fantastisk primer, der udglatter huden og efterlader en mat og silkeblød overflade.

Allergy certifed og Vegan certifed

Sandstone støtter ANIMA og arbejder tæt sammen med Allergy Certified for at sikre, at alle produkterne er hudvenlige. Ingen af Sandstones produkter indeholder æteriske olier, ligesom alt også er 100% fri for parfume. Næsten alle produkterne er vegansk certifed. De klassiske læbestifter og deres flyvende matte læbestifter indeholder naturligt bivoks. Den anvendes typisk i læbestifter for at holde teksturen fast og stabil, og er godkendt og vurderet sikker af EU. Formelen på læbestifterne er dog ved at blive reformuleret, så de på sigt kun indeholder syntetiske bivoks.

De resterende læbeprodukter såsom lipgloss og lipglace indeholder Cera Alba. Cera Alba er også en bivoks, som enten kan fremstilles naturligt eller syntetisk. Sandstone anvender den syntetisk bivoks i disse produkter, så også veganere kan bruge produkterne. Den er også vurderet sikker af EU og af Allergy Certified.

Gå på opdagelse i Sandstones miljøvenlige og bæredygtige univers lige her på Matas.dk.

Award nomineret brand

Sandstone er flere år i streg blevet nomineret til Danish Beauty Awards. I 2018 var det deres smukke pigmenteret øjenskygge, 'Sandstone Eyeshadow' der blev nomineret i kategorien ÅRETS MAKEUPPRODUKT – POPULÆR. I  2019 var det den populære 'Mascara Intense' der blev nomineret i kategorien GOODIEBOXPRISEN 2019.

I 2020 var det den elegante highlighter 'Don't Hide Highlighter - 400 Gold' der blev nomineret i kategorien ÅRETS MAKEUPPRODUKT – POPULÆR. Og i 2021 er den smukke bronzer 'Infinite Summer Bronzer' som er nomineret i kategorien ÅRETS FORBRUGERPRIS - MATAS-PRISEN.

Det bevidner virkelig om produkter i høj kvalitet.

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage