• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Sard Kopenhagen er tænkt specielt til dig, der ønsker rene, naturlige og milde produkter – uden at give afkald på effektivitet og luksus. Produkterne er lavet af 100 % naturlige ingredienser.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

24 produkter
24 produkter
Sorter efter: Mest populære

Om SARD Kopenhagen

Sard Kopenhagen er udviklet af Charlotte Kasandra Tørnby, som har mere end 20 års erfaring med hudpleje. Sard Kopenhagen er en multifunktionel og dansk produceret produktserie.

Produktserien henvender sig specielt til dig, som ønsker rene, naturlige og milde produkter uden at give afkald på effektivitet og luksus. Produkterne er lavet af 100 % naturlige olier og ingredienser.

Produkterne

Sard Kopenhagen's produkter er bygget op på basisolierne - Argan, mandel og abrikoskerne. Sådan at du kan skræddersy din helt egen hudplejeserie og finde netop den kombination, der passer perfekt til din hud og din hudpleje rutine.

Produkterne er både fugtgivende, nærende, plejende og utrolig effektive. Med Sard Kopenhagen får du simple alt i én løsninger.

Sard Kopenhagen arganolie er en økologisk fairtrade arganolie med mange anvendelsesmuligheder. Du kan bruge den som dag- og natcreme, som serum, som pre - og after sun olie, anti-age serum, forebyggelse af strækmærker, mindskning af pigmentpletter. Arganolien er rig på essentielle fedtsyrer, der er vigtige for hudens genopbygning.

Sard Kopenhagen dagcreme Essentielle No. 7 tilfører basisolie, der opfylder din huds behov. Abrikoskerneolie til meget tør og fedtfattighed, arganolie til pleje af moden hud. Til den kombinerede/fedtede hud bruges Essentielle uden yderligere tilføjelse af plejende olier. Arganolie kombineret med sheaolie virker talgregulerende og bringer den kombinerede hud i balance. Essensielle No. 7 tilsat arganolie er også velegnet til at mindske af pigmentforandringer.

Sard Kopenhagen bodyscrub Anvendes på fugtig hud. Den masseres i ansigtet og på kroppen, og fjerner de døde hudceller, blodcirkulationen stimuleres og affaldsstoffer dræneres. Brug altid en scrub inden f.eks. brug af selvbruner for at sikre en holdbar og jævn farve. Den indeholder udrensende Epsomsalte og har frisk duft af melon, fersken og eukalyptus.

Sard Kopenhagen cup er en sugekop til detox og opstramning af huden. Fås i flere forskellige størrelser og kan anvendes sammen med Cellulite Oil Therapy til at afhjælpe appelsinhud. du kan med fordel også bruge Sard Kopenhagen mandelolie som de base for behandlingen.

Rene produkter

Produkterne er helt fri for syntetiske ingredienser som parabener, petroleum, silikone og syntetisk parfume. Så uanset alder, behov og hudtype kan du benytte olierne fra SARD kopenhagen. Så ønsker du en produktserie, hvor der virkelig er taget højde for, hvad du putter på huden, så er Sard Kopenhagen altså et virkelig godt bud.

Sara
Materialist
Sara blev i 2016 uddannet materialist og har et bredt kendskab til skønhedsbranchen. Hun har en stor passion inden for både hudpleje og makeup, og hun elsker desuden hele universet omkring vitaminer og kosttilskud. I Saras mange år i Matas, har hun indsamlet en stor viden og personlige erfaringer som hun drager nytte a...
Min ekspertise er:
Make-up