Satisfyer

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

34 produkter
34 produkter
Sorter efter: Mest populære
VI GUIDER
Boost din lyst: 4 veje til et bedre sexliv
LÆS MERE
Rikke
Farmakonom

Satisfyer: Fokus på design og nydelse

Satisfyer er det perfekte brand til dig, der ønsker de nyeste og mest innovative produkter til stimulering af klitoris.

Satisfyer er efterhånden kendt af mange kvinder og det er ikke uden grund. De innovative produkter giver ikke blot nydelse til både sololeg og leg med din partner, men de ser også stilede og pæne ud, men stilrene farver og gennemtænkte, moderne designs.

Lydbølger og orgasmegaranti med Satisfyer

Satisfyer er særligt kendt for deres Satisfyer Pro serie, der som noget helt nyt, stimulerer med tryk- og lydbølger. På denne måde oplever kvinder ikke på samme måde, at blive overstimuleret, som ved en traditionel klitorisvibrator, men kan nyde orgasmen og vibrationer over længere tid.

Leg til kvinder, mænd og par

Satisfyer er unægteligt mest kendt for deres legetøj til kvinder, men de laver faktisk også legetøj til mænd og til par. På denne måde er de med til at skabe stilrent og lækkert legetøj til alle, uden at det behøver være vulgært eller pinligt at have liggende.

Legetøjet til par giver lækre vibrationer til begge parter og kan være med til at gøre det intime mere intenst.

Brugervenligt, men aldrig kedeligt

Satisfyer har stort fokus på brugervenlighed, det skal være nemt og gnidningsløst at bringe sin Satisfyer med ind i legen. Derfor finder du aldrig et utal af knapper og indstillinger på dine Satisfyer produkter. De fleste produkter har 1-2 knapper og omkring 11-12 vibrationsindstillinger.

Alt du skal vide om din klitoris

Din sundhed

Alt du skal vide om din klitoris

Af Ida Hinchely Kyhn

En klitoris er hovedsageligt til for nydelsens skyld – hvilket er ret fedt! Men hvordan fungerer en klitoris, og hvordan får man den bedste stimulering af den? Det går vi i dybden med i denne artikel.

Læs Mere
Den ultimative guide til intim leg i soveværelset

Matas LIVE

Den ultimative guide til intim leg i soveværelset

Af Ida Hinchely Kyhn

De digitale hylder hos Matas bugner af skønne produkter, og især sexlegetøjskategorien byder på et spændende og pirrende udvalg. Vi har udforsket kategorien for at lave den ultimative guide til det bedste, mest nydelsesfulde sexlegetøj. Find inspiration i vores LIVE-video herunder, og bliv klogere på, hvilken vibrator, dildo eller noget helt tredje du skal klikke hjem.

Læs Mere
Sexologens brevkasse: Hjælp! Jeg har mistet lysten

Din sundhed

Sexologens brevkasse: Hjælp! Jeg har mistet lysten

Af Cathrine Katzmann

Kender du det? Du er i kamp i dit eget hoved, fordi du prøver at finde en forklaring på, hvor din sexlyst er forsvundet hen. Vi har allieret os med sexolog og parterapeut Cathrine Katzmann, der i artiklen her beskriver, hvorfor vi kan opleve lav sexlyst, hvordan man italesætter det overfor sin partner, samt hvad man kan gøre ved det.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.