Shiseido

Shiseido har siden 1872 arbejdet med højteknologi og farmaceutiske produkter. Det blev starten på en af verdens ældste eksisterende kosmetikvirksomheder globalt. Med deres japanske tilgang til skønhed, fokuserer Shiseido på at opretholde en flot og sund hud. også i fremtiden.

Shiseido

Shiseido har siden 1872 arbejdet med højteknologi og farmaceutiske produkter. Det blev starten på en af verdens ældste eksisterende kosmetikvirksomheder globalt. Med deres japanske tilgang til skønhed, fokuserer Shiseido på at opretholde en flot og sund hud.

BESTSELLERS

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/5
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Farve

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

380 produkter
380 produkter
Sorter efter: Mest populære
Shiseido Men Day Cream Set
594,95 kr.
SPAR 106,-
Shiseido Ultimune Power Infusing Hand Cream 75 ml
158,95 kr.264,95 kr.Spar 106,-
SPAR 225,-
Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate 15 ml
199,95 kr.424,95 kr.Spar 225,-
FARVORITTER
Japansk makeup fra Shiseido
LÆS MERE
Shiseido Bio-Performance 130 GR
1.749 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 5
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180


Caroline
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Make-up

Historien bag Shiseido

Apotekeren Arinobu Fukuhara stiftede tilbage i 1872 Shiseido, og lige siden har de arbejdet med højteknologiske og farmaceutiske produkter. Det blev starten på et af verdens ældste eksisterende kosmetikvirksomheder globalt. Shiseido er japansk luksus af højeste kvalitet og de byder på en lang række effektive hudplejeserier, makeup og dufte.

Shiseido finder skønhed over alt i verden og sætter pris på mangfoldighed og forskellighed. Skønhed er ikke kun noget man ser, men også en følelse – en følelse Shiseido vil dele med hele verden, med håb om, at skønhed kan være den forenende kilde. Videnskab og kunst er skønhed i sig selv, men de finder også skønhed i de forhold vi har, i de produkter de laver og i hvordan vi omgås verden.

I 1916 åbnede Shiseido sit første forskningscenter i Japan. Virksomheden var fast besluttet på at ændre definitionen på skønhed og opdage nye teknologier og metoder til at omfavne skønhed indefra og ud. På grund af deres målrettede arbejde er der nu forskningscentre i Kina, Thailand, USA og Frankrig. Shiseido er blevet en autoritet inden for hud og hudpleje og en leder af grundlæggende forskning inden for dermatologi. Det ses tydeligt på deres brede udvalg af hudplejeprodukter. Med Shiseido får du effektive produkter, hvor du hurtigt ser en forskel. Alt fra ansigtsrens, softener, serum, dag- og natcremer til solcremer og meget mere. Her har du mulighed for at samle et arsenal af problemknusere, fremtidssikrere og her-og-nu effektivitet. Lev dig ind i en verden af højteknologiske og effektive hudplejeprodukter til ethvert formål og enhver hud.

Start altid med rens

Med Shiseidos japanske sind står renseprodukter højest på listen over essentielle steps i din hudplejerutine. Et effektivt, men mildt renseprodukt, som både fjerner makeup samt skidt og snavs, er første step til en forbedret og smukkere hud. For at få de gode vitaminer og næringsstoffer fra dine hudplejeprodukter, er det vigtigt at din hud er helt ren for skidt og snavs. Hvis ikke du renser din hud, får du ikke det optimale udbytte af dine effektive produkter. Hos Shiseido finder du et bredt udvalg af renseprodukter til enhver hudtype.

Renseprodukterne er skabt til effektivt at rense i dybden på samme tid med, at de plejer og fugter din hud. Med Shiseidos renseprodukter føles din hud ikke stram og tør efter afrensning. Suppler med deres fugtgivende Treatment Softener, der fungerer som en traditionel skintonic, men som i stedet for at fjerne din huds naturlige barriere, tilfører fugt, vitaminer og mineraler til huden og klargør huden til næste step i hudplejerutinen.

Shiseidos bankende hjerte

Ultimune Power Infusing Concentrate er Shiseidos røde bankende hjerte – og det er der flere gode grunde til! Det fantastiske booster-koncentrat er en sand multitasker og et vidundermiddel. Hemmeligheden bag stærk hud er nemlig hudens immunforsvar. Hvis hudens immunforsvar ikke er optimalt, kan den ikke bekæmpe udefrakommende faktorer, og huden vil derfor ældes hurtigere og se mere trist ud. Ultimune er en booster, som hjælper din hud med at blive stærkere og smukkere, ved at effektivisere hudens eget immunforsvar. På bare én uge vil din hud blive helt op til 28% stærkere. Det betyder, at din hud kan beskytte sig selv mod eksterne faktorer, både nu og i fremtiden.

Styrket, smuk og plejet hud er ikke det eneste, du får ud af at bruge Ultimune. Banebrydende teknologier gør, at Ultimune arbejder med dine øvrige hudplejeprodukter og booster samt optimerer effekten af dem! Du får derfor endnu mere ud af din daglige hudplejerutine samtidig med at hudens immunforsvar styrkes. Ultimune bruges efter dine renseprodukter og inden dit serum og din creme, både morgen og aften.

Makeup til alle behov

Shiseido har et bredt udvalg af makeup og du finder noget til enhver anledning. Lige meget om du ude efter produkter til den lette hverdagsmakeup eller til en kraftigere aftenmakeup. Hos Shiseido har makeup ingen regler og med deres mange års forskning og unikke teknologi, har de formået at skabe innovative og multifunktionelle produkter, som alle kan bruge.

  • Synchro Skin Foundation er en fjerlet og fejlfri foundation, der som den første foundation fra Shiseido, tilpasser sig din hud hele dagen. Ingen "touch ups" i løbet af dagen er nødvendig. Du får den samme friske, naturlige finish fra morgen til aften.

  • Minimalist Whipped Powder Blush er en ekstremt cremet pudder i flere farver, der kan bruges som blush, som en smuk og naturlig øjenskygge eller til at give glød til læberne. Den lækre konsistens gør, at pudderen er nem at arbejde med og kan bruges let eller bygges op til en stærkere farve og glød.

  • Aura Dew er en krukke med det smukkeste glimmer. Brug den som en cremet highlighter til dine kindben eller en intens glimmer øjenskygge. Den er også ideel til at pifte hverdagens øjenskygge op, ved at bruge en smule ovenpå eller i øjenkrogen.

Shiseido Sun Care – en teknologi som gør en forskel

Shiseido Sun Care er en af verdens mest solgte serier af solbeskyttelse. Solfaktor er et af de vigtigste produkter i din daglige rutine og i den japanske kultur er en ensartet hudtone essentiel. Solens stråler skader vores hud utrolig meget – de kan nemlig ikke kun forbrænde vores hud, men også ælde den betydeligt. Solens stråler er med til at give pigmentforandringer, rynker og slap hud, da de skader hudens celler og får dem til at ældes hurtigere. Det bedste forbyggende anti-age produkt du kan få, er derfor en solcreme.

Men solcreme er ikke bare solcreme. Der er nemlig stor forskel på, hvordan en solcreme føles på din hud, hvor længe den holder og hvor nem den er at bruge. Der er ingen, som ønsker en solcreme, der er tyk og klistret og der er næppe nogen, som ønsker at skulle påføre den flere gange i timen, bare for at den opretholder sin optimale beskyttelse. Derfor er Shiseidos solcremer helt fantastiske! Deres unikke teknologier giver en langtidsholdbar virkning, så du ikke skal påføre igen og igen dagen lang. Solcremerne er nemlig både vand- og svedfaste. Takket være teknologien binder solcremen sig mere og mere til huden, for hver gang den kommer i kontakt med vand, i modsætning til klassiske solcremer, som ofte opløses af vand. Derudover har solcremerne en let følelse på huden og de hverken fedter eller skinner på huden. Det gør også, at solcremerne er ideelle at bruge både før og/eller efter makeup.

Køb Shiseido hos Matas og online på Matas.dk.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.