• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

SHISEIDO

Shiseido har siden 1872 arbejdet med højteknologi og farmaceutiske produkter. Det blev starten på en af verdens ældste eksisterende kosmetikvirksomhed globalt. Shiseido mener, at skønhed går dybere end det der er synlige for det blotte øje. Skønhed er også respekt for naturen, klimaet, lyset, alle fem sanser og de mange detaljer i selve livet. Shiseido er japansk luksus i højeste kvalitet! Shiseido byder på en lang række hudplejeserier, men også makeup og dufte.

Mærker
346 produkter
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 5
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

346 produkter
Sortér efter: Mest populære
(76)
Shiseido Eyelash Curler 1 Stk
249,95
Optjen 25 point
(9)
Shiseido Deodorant Deo Duo Roll On Set 2x50 ml
199,00
Optjen 20 point
(38)
Shiseido Waso Color Smart Day Moisturizer 50 Ml
277,95
Førpris 369,95
Optjen 28 point
(22)
Shiseido Defend Clarifying Cleansing Foam 125 ml
369,95
Optjen 37 point
(58)
Shiseido Advanced Essential Energy Hand Cream 100 Ml
249,95
Optjen 25 point
(14)
Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate 15 ml
579,95
Optjen 58 point
(11)
Shiseido Future Solution LX Eye And Lip Cream 15 Ml
1.339,00
Optjen 134 point
(20)
Shiseido Waso Beauty Sleeping Mask 80 ml
303,95
Førpris 404,95
Optjen 31 point
(0)
Shiseido Vital Perfection Liftdefine Radiance Serum 40 ml
1.109,00
Optjen 111 point
(17)
Shiseido Waso Clear Mega Hydrating Cream 50 Ml
277,95
Førpris 369,95
Optjen 28 point
(4)
Shiseido Deodorant Deo Duo Spray Set 2x100 ml
199,00
Optjen 20 point
(39)
Shiseido ImperialLash MascaraInk 01 Black
259,95
Optjen 26 point
(7)
Shiseido Benifiance Nutriperfect Night Cream 50 Ml
969,95
Optjen 97 point
(5)
Shiseido Benifiance Nutriperfect Day Cream 50 Ml
899,95
Optjen 90 point
(1)
Shiseido White Lucent Illuminating Micro-S Serum
889,95
Optjen 89 point
(8)
Shiseido Defend Treatment Softener 150 ml
469,95
Optjen 47 point
(9)
Shiseido Eyelash Curler Pad Refill 1 Stk
89,95
Optjen 9 point
(14)
Shiseido Defend Deep Cleansing Foam 125 ml
369,95
Optjen 37 point
(1)
Shiseido Men Total Revitalizer 50 Ml
709,95
Optjen 71 point
(17)
Shiseido Zen Eau de Parfum 50 ml
614,95
Optjen 62 point
(5)
Shiseido Essential Energy Day Cream SPF 20 50 ml
589,95
Optjen 59 point
(6)
Shiseido Waso Quick Gentle Cleanser 150 Ml
209,95
Førpris 279,95
Optjen 21 point
(8)
Shiseido White Lucent Overnight Cream & Mask 75 ml
789,95
Optjen 79 point
(15)
Shiseido Benefiance Neura Wrinkle Smoothing Cream 50 ml
729,95
Optjen 73 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 5
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Japansk luksus i højeste kvalitet

Apotekeren Arinobu Fukuhara stiftede tilbage i 1872 Shiseido, og lige siden da har de arbejdet med højteknologi og farmaceutiske produkter. Det blev starten på et af verdens ældste eksisterende kosmetikvirksomheder globalt. Shiseido er japansk luksus i højeste kvalitet og de byder på en lang række effektive hudplejeserier, makeup og dufte.

Shiseido finder skønhed over alt i verden og sætter pris på mangfoldighed og forskellighed. Skønhed er ikke kun noget man ser, men også en følelse – en følelse Shiseido vil dele med hele verden, med håb for, at skønhed kan være den forenende kilde. Videnskab og kunst er en skønhed i sig selv, men de finder også skønhed i de forhold vi har, i de produkter de laver og i hvordan vi omgås verden.

I 1916 åbnede Shiseido sit første forskningscenter i Japan. Virksomheden var fast besluttet på, at ændre definitionen på skønhed og opdage nye teknologier og metoder til at omfavne skønhed indefra og ud. På grund af deres målrettede arbejde er der nu forskningscentre i Kina, Thailand, USA og Frankrig. Shiseido er blevet en autoritet inden for hud og hudpleje og en leder af grundlæggende forskning inden for dermatologi. Det ses tydeligt på deres brede udvalg af hudplejeprodukter. Med Shiseido får du effektive produkter, hvor du hurtigt ser en forskel. Alt fra ansigtsrens, softener, serum, dag- og natcremer til solcremer og meget mere. Her har du mulighed for at samle et arsenal af problemknusere, fremtidssikrere og her-og-nu effektivitet. Lev dig ind i en verden af højteknologiske og effektive hudplejeprodukter til ethvert formål og enhver hud.

Start altid med rens

Med Shiseidos japanske sind står renseprodukter højest på listen over essentielle steps i din hudplejerutine. Et effektivt, men mildt renseprodukt, som både fjerner makeup samt skidt og snavs, er første step til en forbedret og smukkere hud. For at få de gode vitaminer og næringsstoffer fra dine hudplejeprodukter, er det vigtigt at din hud er helt ren for skidt og snavs. Hvis ikke du renser din hud, får du ikke det optimale udbytte af dine effektive produkter. Hos Shiseido finder du et bredt udvalg af renseprodukter til enhver hudtype.

Renseprodukterne er skabt til effektivt at rense i dybden på samme tid med, at de plejer og fugter din hud. Med Shiseidos renseprodukter føles din hud ikke stram og tør efter afrensning. Suppler med deres fugtgivende Treatment Softener, der fungerer som en traditionel skintonic, men som i stedet for at fjerne din huds naturlige barriere, tilfører fugt, vitaminer og mineraler til huden og klargør huden til næste step i hudplejerutinen.

Shiseidos bankende hjerte

Ultimune Power Infusing Concentrate er Shiseidos røde bankende hjerte – og det er der flere gode grunde til! Det fantastiske booster-koncentrat er en sand multitasker og et vidundermiddel. Hemmeligheden bag stærk hud er nemlig hudens immunforsvar. Hvis hudens immunforsvar ikke er optimalt, kan den ikke bekæmpe udefrakommende faktorer, og huden vil derfor ældes hurtigere og se mere trist ud. Ultimune er en booster, som hjælper din hud med at blive stærkere og smukkere, ved at effektivisere hudens eget immunforsvar. På bare én uge vil din hud blive helt op til 28% stærkere. Det betyder, at din hud kan beskytte sig selv mod eksterne faktorer, både nu og i fremtiden.

Styrket, smuk og plejet hud er ikke det eneste, du får ud af at bruge Ultimune. Banebrydende teknologier gør, at Ultimune samarbejder med dine næste hudplejeprodukter og booster samt optimerer effekten af dem! Du får derfor endnu mere ud af din daglige hudplejerutine samtidig med at hudens immunforsvar styrkes. Ultimune bruges efter dine renseprodukter og inden dit serum og din creme, både morgen og aften.

Makeup til alle behov

Shiseido har et bredt udvalg af makeup og du finder noget til enhver anledning. Ligemeget om du ude efter produkter til den lette hverdagsmakeup eller til en kraftigere aftenmakeup. Hos Shiseido har makeup ingen regler og med deres mange års forskning og unikke teknologier, har de formået at skabe innovative og multifunktionelle produkter, som alle kan bruge.

Synchro Skin Foundation er en fjerlet og fejlfri foundation, der som den første foundation fra Shiseido, tilpasser sig din hud hele dagen. Ingen "touch ups" i løbet af dagen er nødvendige. Du får den samme friske, naturlige finish fra morgen til aften.

Minimalist Whipped Powder Blush er en ekstremt cremet pudder i flere farver, der kan bruges som blush, som en smuk og naturlig øjenskygge eller til at give glød til læberne. Den lækre konsistens gør, at pudderen er nem at arbejde med og kan bruges let eller bygges op til en stærkere farve og glød.

Aura Dew er en krukke med det smukkeste glimmer. Brug den som en cremet highlighter til dine kindben eller en intens glimmer øjenskygge. Den er også ideel til at pifte hverdagens øjenskygge op, ved at bruge en smule ovenpå eller i øjenkrogen.

Shiseido Sun Care – en teknologi som gør en forskel

Shiseido Sun Care er en af verdens mest solgte serier af solbeskyttelse. Solfaktor er et af de vigtigste produkter i din daglige rutine og i den japanske kultur er en ensartet hudtone essentiel. Solens stråler skader vores hud utrolig meget – de kan nemlig ikke kun forbrænde vores hud, men også ælde den betydeligt. Solens stråler er med til at give pigmentforandringer, rynker og slap hud, da de skader hudens celler og får dem til at ældes hurtigere. Det bedste forbyggende anti-age produkt du kan få, er derfor en solcreme.

Men solcreme er ikke bare solcreme. Der er nemlig stor forskel på, hvordan en solcreme føles på din hud, hvor længe den holder og hvor nem den er at bruge. Der er ingen, som ønsker en solcreme, der er tyk og klistret og der er næppe nogen, som ønsker at skulle påføre den flere gange i timen, bare for at den opretholder sin optimale beskyttelse. Derfor er Shiseidos solcremer helt fantastiske! Deres unikke teknologier giver en langtidsholdbar virkning, så du ikke skal påføre igen og igen dagen lang. Solcremerne er nemlig både vand- og svedfaste.

Takket være teknologien binder solcremen sig mere og mere til huden, for hver gang den kommer i kontakt med vand, i modsætning til klassiske solcremer, som ofte opløses af vand. Derudover har solcremerne en let følelse på huden og de hverken fedter eller skinner på huden. Det gør også, at solcremerne er ideelle at bruge både før og/eller efter makeup.

Køb Shiseido hos Matas, og online på Matas.dk.

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage