• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Vi guider

Japansk makeup i højeste kvalitet fra Shiseido

Kender du Shiseidos makeuplinje? Mærkets makeup er anerkendt for faglig dygtighed og kvalitet, og opretholder sine høje standarder ved at indarbejde de fineste pigmenter og ingredienser med lokal oprindelse. I indslaget her har jeg testet et udvalg af de skønne makeupprodukter fra det japanske vidunder brand - og jeg er vild med dem!

Lad os starte med en kort introduktion til, hvem Shiseido egentlig er: Shiseido blev grundlagt i 1872 i Ginza, Tokyo, og har lige siden stået i spidsen for innovationer og optrådt som pionér inden for skønhedsområdet. Mærkets mission er at forære Japan til hele verden ved at fremvise sin rige arv og banebrydende teknologi gennem en altomfattende kollektion, der er moderne, minimalistisk, visionær, udtryksfuld og kreativ.

6 revolutionerende produkter:

1. ImperialLash MascaraInk

Èn af de bedst sælgende produkter fra Shiseido på matas.dk, er ImperialLash MascaraInk, der kan lidt af hvert. Den sørger både for at give længde og volumen til vipperne samtidig med at efterlade en dyb farve.


Mascaraen er faktisk også blevet én af mine favoritter, lige siden jeg klædte mine egne vipper på med den sorte darling for første gang. Den er virkelig god og holder vipperne adskilte, så de ikke klumper sammen. Se selv, hvor fint den ligger på mine vipper:

(43)
Shiseido ImperialLash MascaraInk 01 Black
259,95
Du optjener 26 point

2. Aura Dews: Multi-funktionelt produkt til ansigt, øjne og læber

I 2019 lancerede Shiseido et helt nyt innovativt produkt, der genskaber lyset, og transformerer det på hudens overflade. Et multi-funktionelt og silkeblødt produkt, der både kan bruges som en øjenskygge, highlighter og på læberne.


Aura Dew fås i tre farver, der fremhæver highlighterens æteriske kvaliteter. Få at påføre den skal du blot bruge fingerspidserne til at påføre den lette formular på de ønskede områder i ansigtet. Jeg har selv eksperimenteret med farven 03 Cosmic på mine øjenlåg, som du kan se her:

Shiseido Aura Dew 01 Lunar
259,95
Du optjener 26 point
Shiseido Aura Dew 02 Solar
259,95
Du optjener 26 point
Shiseido Aura Dew 03 Cosmic
259,95
Du optjener 26 point

3. Shiseido Visionairy Gel Lipstick​​​​​​​

Er du til den matte læbestift, der føles vægtløs og behagelig at have på læberne? Så er Shiseido Visionairy Gel Lipstick læbestiften, dine læber vil elske. Den matte, langtidsholdbare læbestift har en fuld dækkeevne, og efterlader læberne med en smuk semi-mat finish. Bonus: de giver rigtig god fugt til læberne.


Med et udvalg af 28 flotte farver kan du være sikker på at finde den læbestift, der passer til netop din personlighed. Jeg har testet 'Code Red', som er en intens rød darling.   ​​

Shiseido Visionairy Gel Lipstick 221 Code Red
269,95
Du optjener 27 point
(6)
Shiseido Crystal Gel Gloss 00 Clear
219,95
Du optjener 22 point
Shiseido Visionairy Gel Lipstick 203 Night Rose
269,95
Du optjener 27 point
Shiseido Visionairy Gel Lipstick 205 Pixel Pink
269,95
Du optjener 27 point
Shiseido Visionairy Gel Lipstick 206 Botan
269,95
Du optjener 27 point

4. Shiseido Innerglow Cheek Powder

Denne banebrydende serie bestående af 4 smukke, silkebløde blush giver en flot glød til ansigtet, og har en satin pudder finish. Konsistensen er en vægtløs pudderformel, der let blendes ind i huden.  

Innerglow Cheek Powder tilfører en forfriskende finish til ansigtet, og med 4 forskellige farver i serien kan du vælge den blush, der passer bedst til din hudtone. Jeg har valgt at teste 'Floating Rose', som er den smukkeste lyserøde blush, der nemt kan bygges op. Jeg påførte kun en smule, så hvis man ønsker mere af den lyserøde finish, kræver det blot et par ekstra strøg med penslen.

5. Dual Tip Concealer

Den innovative concealer kan vitterligt lidt af hvert. Det første jeg gør i min makeuprutine, er at påføre en concealer for at mindske synligheden af de mørke rande, der er ret tydelige under mine øjne kl. 07 om morgenen. Derudover bruger jeg også en concealer til at skjule små urenheder.


Takket være Dual Tip kan jeg gå på arbejde uden mørke rande og når jeg vågner med små urenheder eller røde områder i ansigtet, er Dual Tip min helt. Dual Tip kan fås i mange forskellige toner, så mon ikke du kan finde den nuance, der passer til din hudtone?

(6)
Shiseido Dual Tip Concealer 202 Light
279,95
Du optjener 28 point
Shiseido Dual Tip Concealer 301 Medium
279,95
Du optjener 28 point

6. Shiseido Lacquer Ink Lipshine

Denne kollektion er født ud af shodo, som er en traditionel form for kalligrafi i japansk kultur.


Ink-serien tilbyder grafisk præcision, fokus og mættet, langvarige farver. Fælles for læbe-lakkerne er, at de giver en skinnende, lakeret og intens glans til læberne. Så snart dine læber møder den flydende tekstur, glides den let over læberne uden at klistre.

Shiseido Kajal Inkartist 02 Lilac Lotus
219,95
Du optjener 22 point
Shiseido Kajal Inkartist 02 Lilac Lotus
219,95
Du optjener 22 point
(7)
Shiseido Archliner Ink 01 Black
219,95
Du optjener 22 point
Shiseido Brow Trio Ink 01 Blonde
219,95
Du optjener 22 point
Shiseido Brow Trio Ink 01 Blonde
219,95
Du optjener 22 point

Om Shiseido makeup

Makeuppen er en serie fjerlette produkter med livlige, iøjefaldende pigmenter, der bliver, hvor de er, og som føles usynlige på ansigtet. Ved at forene to af Shiseidos grundpiller, kunst og videnskab, og hente inspiration fra japansk kultur, mode og design, er Shiseido makeup klar til at revolutionere kosmetikmarkedet.

Mærkets nye mantra – ”Beauty Reimagined. Beauty Made With Soul.” – afspejles af hele kollektionen, som redefinerer makeup ved hjælp af stærke farver, transformerende konsistenser og en uovertruffen kvalitet.

Relaterede produkter

(19)
Shiseido Defend Deep Cleansing Foam 125 ml
369,95
Du optjener 37 point
(33)
Shiseido Full Lash Serum 1 Stk
409,95
Du optjener 41 point
(10)
Shiseido Synchro Glow Foundation Neutral 2
399,95
Du optjener 40 point
(39)
Shiseido ControlledChaos MascaraInk 01 Black
259,95
Du optjener 26 point
Shiseido 7 Lights Powder Illuminator
414,95
Du optjener 42 point
(7)
Shiseido Archliner Ink 01 Black
219,95
Du optjener 22 point

Relaterede artikler

J-Beauty - Skønheden i japansk hudpleje

Spot Trenden

J-Beauty - Skønheden i japansk hudpleje

Af Matas

Har du hørt om J-beauty før? Vi giver et recap på den populære, japanske skønhedstrend, der bygger på en filosofi om, at huden skal beskyttes og forsvares med innovativ forskning, der - på sigt - styrker den til at kunne stå imod den livsstil, vi hver især har.

Læs Mere
K-beauty - alt du skal vide om koreansk hudpleje

Spot Trenden

K-beauty - alt du skal vide om koreansk hudpleje

Af Matas

K-Beauty er koreansk hudpleje og makeup, og mange af de koreanske brands har opnået kultstatus på skønhedsscenen med deres innovative, effektive og virkelig gode-til-prisen produkter.

Læs Mere
Den store læbestiftsguide

Vi guider

Den store læbestiftsguide

Af Nanna Skousbøll

En læbestift kan virkelig være prikken over i’et på dit look – hvis du altså mestrer den rette teknik og har styr på, hvilke teksturer og farver der klæder dig bedst. Trænger du til en opfriskning, er det her guiden, du ikke må gå glip af.

Læs Mere
Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Vi guider

Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Af Amalie Schiller

Jeg tror, at de fleste af os har nogle særlige favoritter, når det kommer til makeup. Måske har du brugt den samme mascara i flere år, fordi du ikke har kunnet slippe jerngrebet om den, siden du første gang prøvede den i din lokale Matas? Personligt har jeg selv nogle favoritter, der efter måneder og år stadig dominerer i min makeuptaske. Når jeg går på jagt i beauty-junglen, går jeg for det meste på udkig efter simple produkter, der får mit makeuplook til at se naturligt og simpelt ud. Og dog..

Læs Mere