• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Sirius

Sirius har gennem de seneste 30 år været førende indenfor trendsættende lysdekorationer. Gennem innovative løsninger og fokus på at forene kvalitet, funktionalitet og æstetik, er du sikret stilren belysning både inden- og udendørs. Gå på udforskning i det brede udvalg af LED-lys - fra klassiske stearinlys til strålende juledekorationer.

Sirius har gennem de seneste 30 år været førende indenfor trendsættende lysdekorationer. Gennem innovative løsninger og fokus på at forene kvalitet, funktionalitet og æstetik, er du sikret stilren belysning både inden- og udendørs. Gå på udforskning i det brede udvalg af LED-lys - fra klassiske stearinlys til strålende juledekorationer.

Nyheder

Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/4
Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

129 produkter
129 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 4
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Om Sirius

Sirius er et Dansk designhus, der specialiseret sig med lys i mere end 30 år. Sirius produceret og skabt trendsættende  lysdekorationer og nyfortolkninger af klassiske lysdesign. Sirius sælger i dag sine produkter i en lang række lande verden over, og har skabt et af Europas stærkeste sortiment med dekorationsbelysning.

Sirius er meget nordisk i sin stil. Lysene spreder masser af hygge, god stemning og til en festlig lejlighed. Lys er blevet en stor del af vores indretning. Sirius udvikler hele tiden nye dekorationslys, der er med til at former rum. Sirius skaber hele tiden nyt inden for dekorationslys og boligindretning.

Praktiske fordele ved elektriske Sirius lys

  • Du vil undgå giftige stoffer og sod, når et Sirius lys er tændt, da rigtige stearinlys udsender nogle stoffer som er sundhedsskadelige.
  • Ingen fare for brand!
  • Sirius lys er billige i drift, i forhold til at du ikke skal ud at invistere i nye, da de aldrig brænder ud

Bloklys med bevægelig flamme

Du får indbygget timer i alle Sirius LED bloklys. De tændes i 8 timer og herefter slukkes de i 16 timer. Batterilysene er lavet i hvid plastik og kan benyttes inde og ude.

Pærerne har et naturligt varmt lys.
Godkendt til udendørs brug.
Pæren er flammeformet knitrer (blinker) nøjagtig som en ægte flamme.
LED lysene er pakket i en flot gaveæske.
Der medfølger batterier til hvert lys.

Elektriske fyrfadslys

Sirius har selvfølgelig også lavet smarte fyrfadslys, dog er de uden timer. De små lys leveres med batterier, og du får 6 stk i én pakke. De lyser og blafre som et rigtigt fyrfadslys, hvilket giver den hyggelige effekt. Mange børn kan godt lide stearinlys-effekten og med Sirius kan du være helt tryg, og der ingen fare for forbrændinger.

Lyskæder

De hyggelige lyskæder er ideelle til at skabe en god stemning til sensommeraftener med fest og hygge på terrassen. Sirius lyskæden findes i multifarvet eller de mere dæmpede og klare pære. Ideel til gadefester, have-pavillonen, julebelysning eller børnefødselsdage, en hurtig og flot måde at skabe en festlig stemning på. Lyskæden til både indendørs og udendørs brug.

Julelys

Julebelysning eller belysning om vinteren med Sirius, er i den lidt mørkere tid i den lange vinterperiode med til at skabe hygge og varme, som vi alle har gavn for at komme igennem den mørke vinter. Om vinteren i Danmark er det mørkt, når vi vågner, og mørkt, når vi kommer hjem. Sirius er helt særlige lys og har positive indvirkninger på din krop og sjæl.

Her på Matas.dk finder du et stort udvalg af julelyskæder med forgreninger og forlængerledninger, så kæderne kan trækkes rundt i haven, eller rundt om huset. Du kan med fordel bruge Sirius lys og lamper til at fremhæve dit julepynt.

Lys med fjernbetjening

Du kan nøjes med én fjernbetjening til alle dine Sirius lys-dekorationer og lyskæder. Står lysene tæt sammen kan du blot klikke en enkelt gang, og alle lysene tændes/slukkes. Fjernbetjeningen virker op til 8-9 meters afstand, og virker også gennem glas på en lanterne eller hurricane.

Sætter du fjernbetjeningen på fx 2 timer, vil alle lysene slukkes automatisk efter 2 timer. Efter 22 timer tænder lysene igen, og sådan vil det fortsætte, hvis du ikke bruger "OFF" knappen. Du får baterier med, når du køber fjerbetjeningen. Denne smarte fjernbetjening fra Sirius er funktionel og brugervenlig. Fjernbetjeningen gør det enkelt og nemt at bruge tænd/sluk-funktionen. Virker på udvalgte Sirius produkter.

Julie
Matas LIVE Support
Julie blev i 2013 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...