• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Sådan skaber du et glødende makeuplook

Inden vi får set os om, har foråret sunget sin sidste sang, og sommeren melder sin ankomst. Yay! Hvis der er et look, jeg er særligt fan af om sommeren, må det nok være det gyldne look med en smuk glød. I dagens indlæg har vi taget MACs dygtige makeupartist, Tenna, med ind i Stories-studiet for at give jer en step-by-step guide til et glødende look med MAC Studio Radiance Foundation og andre skønne bestsellers fra MAC Cosmetics.

Når jeg kaster mig ud i et nyt makeuplook, er de magiske keywords altid, at det skal være let og lækkert. Og det er lige præcis dét, Tennas look er. Ved hvert step finder du en kort videoguide, der viser, hvordan hun påfører hvert enkelt produkt. Klar til at gå sommeren i møde med et glødende makeuplook? Så kommer guiden her: 

Step 1: Studio Radiance Foundation

First things first: den helt store nyhed, som alle snakker om: Studio Radiance Foundation Face and Body. Hvis navnet virker bekendt, er det måske, fordi du forveksler produktet med MACs ikoniske Face and Body Foundation? Med den nye Studio Radiance Foundation får du en opgraderet version, der giver masser af fugt og glød til ansigtet.


Først blender Tenna en matchende farve i hele ansigtet efterfulgt af en mørkere version for at ”bronze” ansigtet en smule. Du kan enten bruge fingrene til at bygge farven op eller blende den ind med din favorit makeupbørste. Wauw – en glød! Den her foundation skal helt sikkert med på min to-buy-list.

Step 2:  Pro Longwear Concealer

Det kommer vel ikke som en overraskelse, at Pro Long Wear Concealer er højtelsket på redaktionen. Den er nemlig også en af vores bestsellere! Den populære concealer har en opbyggende til fulddækkeevne, og den dækker alt fra mørke rande til urenheder i ansigtet. Bonus til dem med de fine linjer: concealeren lægger sig ikke i linjerne! Tværtimod. Den langtidsholdbare, vandfaste og cremede formel er resultatet af en concealer, der er let at påføre, og som holder hele dagen.


Tenna starter med at bruge en skråpensel til at påføre produktet under øjnene - for at skjule de mørke rande. Til sidst blender hun den omkring øjenområdet ved at bruge spidsen af hendes finger.  

Step 3: Bronzer

En klassiker til at varme ansigtet op, som også har været en bestseller længe, er MAC Bronzing Powder Matte Bronze. Den populære solskinspudder er baseret på en formular, der gør, at der ikke kommer for meget produkt på makeuppenslen.


Tenna anbefaler særligt denne bronzer til dig, der har svært ved at kontrollere din makeup (well, that’s me), og som gerne vil have en sikker vinder i makeuppungen, der virker hver gang.


Tenna påfører den lette formular langs kindbenene og lidt på øjenlågene for at skabe den ultimative glød.

Step 4: Highlighter

Mineralize Skinfinish Soft and Gentle er en langtidsbagt highlighter, der giver den smukkeste glød til ansigtet. Gløden kommer særligt til sin ret, når solens stråler kysser huden. Den fine highlighter indeholder plejende E-vitamin, og den sørger for at lægge sig blødt og nemt på huden – uden at fremhæve teksturen i ansigtet. Well done, MAC!


For at få det bedste ud af highlighterens fantastiske egenskaber og sætte prikken over i’et på det glødende look, påfører Tenne formlen langs kindbenene, hagen og lidt på øjenlågene.

Step 5: Studio Fix+

Regel nr. 1 når du har lagt din base: Setting spray (eller setting powder, for den sags skyld). Hvis du ønsker en mere intens glød, er den awardvindende Studie Fix+ svaret.
Du kan både bruge den fugtgivende ansigtsspray og primer før og efter, du har lagt din makeup, men også efterfølgende for at friske makeuppen op.


Så snart den fugtgivende formel rammer hudens overflade, smelter den langsomt ind i huden og tilfører masser af glød samt fugt til huden. What’s not to like?  

Step 6: Mascara

Der er intet som en god mascara, er der vel? Efter jeg har set denne vidundermascara fra MAC på Tennas vipper, kan jeg godt se, at det er en kæmpe fejl, at jeg ikke selv har prøvet mascaraen på egne vipper. Så det skal der laves om på nu 😉


Extended Play Gigablack Lash Black er en mascara med et lille børstehoved, der gør det let at separere vipperne og opbygge længde samt volumen. Bestseller-mascaraen har en langtidsholdbar formel på 16 timer, er vandresistent, og så kan du let fjerne den med varmt vand. Nemt!

Step 7: Lipgloss

Sidste step i Tennas glødende look er et par strøg af den behagelige Powerglass Plumping Gloss Captain Glam, der giver en holdbar fyldighed til læberne med hjælp fra cayennepeber, ingefær og mentolkrystaller.


Med Powerglass Plumping Gloss Captain Glam klæder du dine læber på med en lipgloss, der ikke klistrer, og tilfører masser af næring fra bl.a. kokos, avocado og hyaluronsyre. Se lige, hvor fint den ligger på Tennas læber. Wauw! Den perfekte lipgloss til et glødende look, hvis du spørger mig. ​​​​​​​

Relaterede artikler

Jeres favoritter fra MAC

Vi guider

Jeres favoritter fra MAC

Af Anja Mille Blum

Let’s be real: Vi har alle sammen tænkt på, hvorfor det er vigtigt for os at vide, hvilke produkter der er de bedst sælgende. Som ægte #aquarius er jeg den sidste til at indrømme, at jeg følger strømmen, men alligevel har jeg gang på gang taget mig selv i at købe de samme produkter som alle andre. Hvorfor? Fordi det simpelthen ikke er for sjov, at netop de her produkter er bestsellers.

Læs Mere
Forårets makeuptrends – 5 tendenser, du skal kende

Spot Trenden

Forårets makeuptrends – 5 tendenser, du skal kende

Af Cathrine Park

Har du brug for ny inspiration til din makeup, og er du nysgerrig efter at vide, hvilke makeuptrends, der særligt hitter det her forår? Så kig med her, for vi har spottet fem tendenser på Instagram, som kan forny dit look på en fin og diskret facon. Det bedste af det hele er nemlig, at makeuppen er brugbar og supernem at kopiere.

Læs Mere
Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Vi guider

Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Af Amalie Schiller

Jeg tror, at de fleste af os har nogle særlige favoritter, når det kommer til makeup. Måske har du brugt den samme mascara i flere år, fordi du ikke har kunnet slippe jerngrebet om den, siden du første gang prøvede den i din lokale Matas? Personligt har jeg selv nogle favoritter, der efter måneder og år stadig dominerer i min makeuptaske. Når jeg går på jagt i beauty-junglen, går jeg for det meste på udkig efter simple produkter, der får mit makeuplook til at se naturligt og simpelt ud. Og dog..

Læs Mere
Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Vi guider

Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Af Michelle Weis

Der er mange af jer, der er nysgerrige på, hvilke makeupprodukter vi sværger til på Stories redaktionen. I dagens indlæg får I svaret foræret, når Michelle inviterer jer ”inden for” og giver et eksklusivt indblik i hendes favoritter inden for skønhed og makeup. Lad dig inspirere af hendes must-have liste, og find inspiration til, hvilke produkter du skal lægge i den digitale kurv, næste gang du shopper hos Matas.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage