• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Jeg tror, at de fleste af os har nogle særlige favoritter, når det kommer til makeup. Måske har du brugt den samme mascara i flere år, fordi du ikke har kunnet slippe jerngrebet om den, siden du første gang prøvede den i din lokale Matas? Personligt har jeg selv nogle favoritter, der efter måneder og år stadig dominerer i min makeuptaske. Når jeg går på jagt i beauty-junglen, går jeg for det meste på udkig efter simple produkter, der får mit makeuplook til at se naturligt og simpelt ud. Og dog..

Det sker da en gang i mellem, at jeg tager stiletterne på og drager mod byen en fredag eller lørdag aften med veninderne – hvilket snart må være et år siden (læs: corona). Her tillader jeg mig selv at gå lidt ekstra til den og bruge dobbelt så lang tid foran spejlet. Her får mine øjenlåg en god omgang glimmer øjenskygge, mine kindben dobbelt-op på highlighter, og langs vippekanten lægger jeg et strejf af den sorte, intense eyeliner.


I dagens indslag vil jeg dele nogle helt særlige makeupfavoritter, jeg bruger i hverdagen, og nogle, jeg hiver frem, når jeg skal ud på dansegulvet. Og jeg har sådan glædet mig til at dele dem alle med jer - for hold nu op et fund af effektive, lækre og langtidsholdbare makeupprodukter, jeg har gjort mig! 

Fugtige, lyserøde læber

Lyserød er min yndlingsfarve - og især når vi snakker om læbeprodukter. De matte, dem med glimmer, den ekstra fugtgivende - you name it! Lige meget hvilket læbeprodukt jeg klæder min læber på med, så skal det helst være lyserødt og give mine læber fugt. Og naturligvis har jeg nogle lyserøde favoritter, jeg vil dele med de af jer, der også sukker efter de lyserøde læber.


Jeg er vild med cremede produkter, og hvis der er en cremet lyserød læbestift, der efterlader læberne med den smukkeste lyserøde farve samtidig med at tilføre fugt, så er det Peony Perfect fra Origins. Når mine læber skal være lidt ekstra, plejer jeg ofte at gå med en lipgloss med glimmer. Her er Dior Lipmaximizer det helt rigtige match for mine læber. Du kan se den lyserøde darling på mine læber herunder:

Lange og fyldige vipper

Det her er faktisk en forholdsvis ny mascara for mig. Selvom den har været på markedet i et godt stykke tid, er det først nu, at jeg har grebet  chancen og testet den sorte darling fra Origins på egne vipper - og jeg er langt fra skuffet. De er go'! Mascaraen, jeg refererer til, er Lengthening Mascara, der formår at gøre vipperne lange og fyldige. Just how I like it.


Lengthening Mascara har et blødt børstehovede og er super nem at lægge på vipperne. Den hverken klumper eller drysser og så lægger den bare så fint på vipperne, altså. Jeg har forsøgt at tage et close-up billede af mine vipper, så I kan fornemme den sorte mascara live:

Blush med shimmer

Som I måske allerede kan fornemme, så er lyserød min go-to farve, når vi snakker om makeup. Selvom jeg primært foretrækker en bronzer på huden, så er jeg faktisk blevet ret vild med at bruge blush på det sidste. Den bedste cocktail for mig er faktisk at starte med en smule bronzer på kinderne efterfulgt af et strejf blush langs kindbenene. Dét kan noget!


En blush, der taler ind i mit lyserøde hjerte, er Sweet Shimmer Powder Blush fra Origins. Suk, den er smuk. Ikke nok med, at den har en flot farve, så har den også en smule shimmer i sig. Resultatet? Et ansigt iført den smukkeste glød. Måske du kan fornemme gløden i mit ansigt på billedet her, hvor jeg viser den på:

Bambi vipperne

Må 2021 være året, hvor jeg vågner op med bambi øjenvipper – hver dag! Eller det er måske for meget at forlange? Når man ikke har de her flotte, lange og fylde bambi øjenvipper fra naturens side, så er det godt, at vi i dag kan søge til andre metoder med en god mascara eller falske øjenvipper. Hvis der er noget, jeg er god til, så er det at eksperimentere med nye mascaraer. Alligevel er der en helt særlig genganger, der formår at snige sig med i indkøbskurven, når jeg shopper på matas.dk.


Hvis du endnu ikke har givet den populære og bedstsælgende Lavinde Copenhagen Beyond Volume & Curl Mascara et skud, så er det nu, du skal slå til. Det varede længe før, at jeg selv kastede mig over mascaraen på trods af, at mine kollegaer længe havde anbefalede den gyldne sag. Og jeg er glad, at jeg slog til! Den er virkelig en af de bedste mascaraer, mine vipper er blevet forkælet med. Se selv resultatet på mine vipper her:

(440)
Lavinde Copenhagen Beyond Volume & Curl Mascara Sort
194,95
Du optjener 20 point

En bronzer, der har holdt i flere år 

Er det tilladt at have den samme bronzer liggende i makeuptasken flere år i træk? For jeg må nok indrømme, at min Tromborg bronzer i min makeuppung er den samme Tromborg bronzer, som jeg for 2 år siden kastede mig ud i at eksperimentere med for første gang. Ups! Og det er på trods af, at jeg (i hvert fald næsten) har brugt den hver dag! Meget imponerede, synes jeg selv. Jeg er naturligvis snart i bund, og jeg tror da også, at jeg må investere i en ny én til sommer.


Jeg bruger min bronzer året rundt. Om vinteren stryger jeg knap så meget på som om sommeren, hvor min hud trods alt har en smule mere sommerglød, der falder i ét med bronzeren. Jeg vil også tillade mig at sige, at det er en budgetvenlig bronzer, vi har med at gøre. Jeg synes i hvert fald, at 439,95 kr. er ret godt givet ud, hvis den holder i over 2 år, er det ikke?

(34)
Tromborg Baked Minerals Golden
439,95
Du optjener 44 point

Min vej til markerede bryn 

Jeg tror, at jeg var omkring 18 år, da jeg pænt vinkede farvel til Amalie med de ualmindeligt tynde (faktisk næsten usynlige) øjenbryn. I dag er mine bryn heldigvis vokset fint ud, og jeg har skiftet de ikkeeksisterende øjenbryn ud med nogle fyldige, større bryn – yes!


Når det kommer til øjenbryn, har jeg oplevet, at vi alle er vidt forskellige – hvilke jo er fantastisk! Bevares, jeg har da også en enkel gang eller to (hvis ikke tre) fået smidt en kommentar over skulderen, om jeg ikke snart skulle få gjort noget ved mine to skovsnegle over øjnene. Det er så her, jeg vemodigt må kaste et svar tilbage, at det har jeg ikke i sinde at gøre. Men nok om mine bryn! Mit absolut favoritmakeupprodukt, når det kommer til øjenbryn, er uden tvivl Depends øjenbrynspen. Jeg tror, at det er to år siden, at min kosmetolog anbefalede mig den, og jeg har brugt den lige siden. Dog har jeg siden fået endnu en favorit til samlingen fra Anastasia Beverly Hills, som er mindst lige så god.


Vil du se, hvordan jeg bruger mine brynprodukter? Så har jeg faktisk skrevet en artikel og lavet en videoguide til velplejede bryn, hvor jeg blandt andet viser, hvordan jeg tegner mine bryn op med Depends øjenbrynspen. Ellers kan du se billedet nedenfor, hvor jeg har brugt min favorit brynpen fra Anastasia Beverly Hills efterfulgt af en øjenbrynsgel fra selv samme vidunder brand.

(10)
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Medium Brown
219,95
Du optjener 22 point
(30)
Depend Øjenbrynspen Slim & Thin Medium Brown
129,95
Du optjener 13 point
(26)
Anastasia Beverly Hills Brow Gel Clear
224,95
Du optjener 23 point

Bye-bye mørke rande 

Jeg kan umuligt være den eneste, der ligner en fordrukken mus, når mit vækkeur ringer på sit højeste kl. 07 om morgenen. Er jeg? Til mine mørke rande søstre såvel som brødre har jeg en concealer, der skjuler de mørke rander – hele dagen!


Say hello til min kære ven fra MAC Cosmetics – nemlig den super effektive 24-hour concealer. Udover at den på en naturlig måde udvisker de mørke rander, så får den også de små urenheder til at forsvinde. Fuldstændigt! Den har en rigtig god dækkeevne uden at være ’’for meget’’. Jeg bruger den altid som det første i min makeuprutine efterfulgt af min BB-gel, der fint blender sammen med concealeren, så min hud får en smuk, ensartet (og fejlfri 😉) finish.

Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs også

A little bit extra…

Lad os antage, at det er sommeren 2021. Landet er mere eller mindre åbnet helt op (lets pray!), og vi igen er samlet til kolde drinks med dem, vi holder af, og høj musik, hvor bassen kan mærkes helt ind i kroppen. Se dét er en sommer, hvor der for mit vedkommende er god grund til at gå lidt ekstra til den med makeuppen! Her har jeg nogle meget elskværdige favoritter, der gemmer sig nederst i min makeuppung til netop denne lejlighed. Og her er der hverken sparet på glimmer eller glamour.


Når jeg skal være lidt ’’extra’’ næste gang, så glæder jeg mig til, at jeg skal lægge et godt lag af min favorit øjenskygge fra KVD. Kan du gætte en farve? Yes, lyserød med glimmer, naturligvis! Og som jeg hentydede til i indledning, skal der naturligvis dobbelt-op på highlighter, som bliver en god blanding af alle tre highlighters fra min favorit MAC Cosmetic palette.


Prikken over i’et skal selvfølgelig sættes ved at intensivere min øjenmakeup med en god, sort eyeliner på den nederste, våde vippekant. Her har Lancomê altid min ryg.


Og lige til sidst.. Se lige, hvor smuke øjenskyggen er! Amen...

Relaterede artikler

3 beauty favoritter, vi tager med på en øde ø

Vi guider

3 beauty favoritter, vi tager med på en øde ø

Af Michelle Weis

”Hvilke tre beauty favoritter tager du med på en øde ø?” Sådan lød spørgsmålet, der var årsag til en lettere panisk stemning på Stories redaktionen; for hvem kan holde sig til tre skønhedsfavoritter, og lider flyet overlast, hvis vi sniger et par ekstra produkter med i kosmetikpungen? Den skinbarlige sandhed er nemlig, at vi har så meget ”guld” i vores skattekister aka makeuppunge, og derfor kan vi ikke holde os til tre treasures! Vi betaler hellere gebyret for overlasten…

Læs mere
Vi tester vippeserum

Vi guider

Vi tester vippeserum

Drømmer du om lange, smukke øjenvipper – og har du overvejet at investere i et vippeserum? Så se med her, hvor vi tester forskellige sera og finder det bedste vippeserum. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er imponerede over effekten af vidunder-produktet til vipperne, der får dem til at vokse i længde og tykkelse.

Læs mere
Ultimativ videoguide: Sådan tegner jeg mine bryn

Vi guider

Ultimativ videoguide: Sådan tegner jeg mine bryn

Af Amalie Schiller

Naturlige vs. optegnede bryn? Jeg må nok indrømme, at jeg bedst kan lide min bryn, når de har fået en omgang med min yndlings brynpen og gel. Formede og farvede øjenbryn er nemlig en af de få ting, der på en naturlig måde kan løfte hele ansigtet og give en god udstråling. I artiklen her har jeg lavet en lille videoguide, hvor jeg detaljeret viser, hvordan du kan skabe flotte og fyldige bryn med nogle helt særlige produkter. Let's get started!

Læs mere
Redaktionens musthaves fra Tromborg

Vi guider

Redaktionens musthaves fra Tromborg

Af Amalie Schiller

Indrømmet: der er et helt særligt dansk brand, der får mit beauty-hjerte til at banke ekstra hurtigt. Et brand, der med sine virksomme produkter med naturlige og økologiske ingredienser er ren velvære pakket i de smukkeste flakoner, som pynter så fint på badeværelset. Jeg refererer naturligvis til Tromborg, og i indslaget her viser jeg mine absolut favoritter fra selv samme brand.

Læs mere