Vi guider

Dolce & Gabbana har skabt duften af det søde liv

Er du vild med Dolce & Gabbanas opløftende duftunivers, som emmer af sommer, sol og italiensk citrus? Så vil du elske brandets seneste parfume-kreation, Devotion, som også er deres allerførste lyse gourmandduft.

Gennem flere årtier har det italienske luksusbrand Dolce & Gabbana udviklet lækre og lette dufte, som leder tankerne hen på sydens sol og aftener fuld af sød magi. Du kender måske allerede ikoniske dufte som ’Light Blue’, ’The One’ og ’Dolce’? Nu har Dolce & Gabbana skabt ’Devotion’: En gourmandduft, du næsten ikke kan lade være med at sætte tænderne i.

Dolce & Gabbana Devotion Eau de Parfum

Devotion er det nyeste skud på stammen i Dolce & Gabbanas imponerende parfumeunivers. Det er en blid og sensuel duft, der bringer tankerne på Italiens citrusmarker og varme sommerdage.

Devotion fra Dolce & Gabbana er duften til hende, der ønsker at afgive et duftaftryk, der er både varmt og sanseligt, men samtidig sprudlende og sødt.

Topnote: Kandiseret citrusfrugt
Hjertenote: Appelsinblomst
Bundnote: Vanilje

30 ml
Dolce & GabbanaDevotion Eau de Parfum
+ 2 størrelser
639,95 kr.
(11)
50 ml
Dolce & GabbanaDevotion Eau de Parfum
+ 2 størrelser
904,95 kr.
(11)
100 ml
Dolce & GabbanaDevotion Eau de Parfum
+ 2 størrelser
1.209 kr.
(11)

Hvad er en gourmandduft?

Gourmand-dufte er en særlig kategori inden for parfumer, der betyder, at duftene indeholder mange noter fra ting, man kan spise. Det kan blandt andet være vanilje, chokolade, citrusfrugter og karamel. Udtrykket bruges ofte, når der er tale om søde og friske dufte. Gourmand-dufte kan ofte minde lidt om desserter eller søde delikatesser, og det er meningen, at de både skal appellere til lugtesansen og smagssansen – selvom du selvfølgelig ikke kan spise parfumen.


Devotion er Dolce & Gabbanas første lyse gourmand-duft. Den er inspireret af den bløde italienske citruskage Panettone, hvilket tydeligt kan ses i de noter, du finder i duften. Det gælder blandt andet kandiseret citrus, som er duftens topnote, appelsinblomst, som du finder i hjertet, og sidst, men ikke mindst, vanilje, som udgør bundnoten.

Med dén sammensætning af noter overrasker det dig sikkert heller ikke, at Devotion virkelig formår at henlede tankerne på italiensk bagværk. Alligevel er det vigtigt at påpege, at duften lykkes med at skabe lækkersulten velduft, uden at det bliver for spiseligt, tværtimod er noterne i perfekt harmoni med hinanden. Sidst, men ikke mindst, pynter den fine flakon absolut også på hylden derhjemme.

Tip: Få duften til at holde hele dagen

Først og fremmest er det en god idé at påføre parfume på de steder, huden er varm, og hvor du kan mærke pulsen. Derudover er det også fint, hvis huden er lidt fugtig, for så griber duftmolekylerne bedre fat. Påfør derfor gerne lidt creme eller bodylotion, inden du sprayer din parfume.

Desuden kan det være en god idé at kigge efter parfumer, der hedder EdP eller Eau de Parfum frem for EdT eller Eau de Toilette. De har nemlig en højere koncentration af duftolier - og holder derfor naturligt længere. 'Devotion' hører til i kategorien Eau de Parfum.

Andre favoritter fra Dolce & Gabbana:

30 ml
Dolce & GabbanaThe One Eau de Parfum
614,95 kr.
(27)
50 ml
Dolce & GabbanaLight Blue Eau de Parfum
+ 1 størrelse
804,95 kr.
(26)
100 ml
Dolce & GabbanaCollection 3 L'impératrice Eau de Toilette
+ 1 størrelse
819,95 kr.
(56)
KUN ONLINE
50 ml
Dolce & GabbanaDolce Garden Eau de Parfum
749,95 kr.
(5)
50 ml
Dolce & GabbanaDolce Peony Eau de Parfum
749,95 kr.
(4)
50 ml
Dolce & GabbanaDolce Violet Eau de Toilette
+ 1 størrelse
689,95 kr.
(1)

Relaterede artikler

Dufteksperten guider: Her er dit parfume-match

Matas LIVE

Dufteksperten guider: Her er dit parfume-match

Af Matas

Hvordan får man duften af en parfume til at holde længere? Og ved du, hvilken parfume, der passer til dig? Ellen, der er uddannet i parfume på parisiske manér, fortæller alt, du skal vide om parfumer, så du er klædt på til at opbygge din helt egen parfumegarderobe.

Læs Mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Maria Bech-Jensen

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Maria Bech-Jensen

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dyk ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd på matas.dk.

Læs Mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Amalie Schiller

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Derfor er der naturligvis også en duft, der passer til hvert et stjernetegn. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så læs med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek