Vi guider

Vi tester den hypede BB Cream fra Dr. Jart+

Den lette BB cream er et rigtig godt alternativ til foundation, når du gerne vil have en naturlig finish, der giver glød og pæn hudtone, men uden at skjule din hud. Her tester vi den populære BB cream fra Dr. Jart+, som giver glow på et helt nyt niveau.

Synes du, en foundation kan virke lidt tung på huden, men vil du samtidig gerne have en let dækning, der ensarter hudtonen? Så vil du sandsynligvis elske alt ved Dr. Jart+ BB cream. Den lette creme er en fusion af hudpleje og foundation, som giver fugt, samtidig med at den ensarter hudtonen flot med et dewy finish.

Her tester vi den glødgivende BB Cream og deler vores bedste tips til en naturlig base med glow.

Dr. Jart+ Beauty Balm

Måske har du hørt om den virale Dr. Jart+ Cicapair Tigergrass Color Correcting Treatment, som på tilsyneladende magisk vis udvisker rødme i huden og efterlader din hudtone helt ensartet?

​​​​​​​Hvis du kan lide den, skal du også prøve brandets nye Beauty Balm. Det er en BB Cream, der med andre ord er en farvekorrigerende fusion af hudpleje, foundation, solbeskyttelse med SPF50 og concealer. Den ikke bare ensarter hudtonen, den også plejer huden og giver flot glød.

Dr. Jart+ Beauty Balm kommer i fire fleksible farver, så lad dig ikke skræmme, hvis farven virker for mørk. Den tilpasser sig din hud, når du lægger den. Den giver en naturlig og let finish, men du kan sagtens bygge den op til en mere dækkende finish, hvis du vil.  

NYHED
Flere varianter
Dr. Jart+Premium Beauty Balm
299,95 kr.
(3)
NYHED
Flere varianter
Dr. Jart+Premium Beauty Balm
299,95 kr.
(3)
NYHED
Flere varianter
Dr. Jart+Premium Beauty Balm
299,95 kr.
(3)
NYHED
Flere varianter
Dr. Jart+Premium Beauty Balm
299,95 kr.
(3)

Natalie tester:​​​​​​​


Jeg er virkelig overrasket over at se, hvor godt produktet tilpasser sig til min hud. Den virkede så mørk ved første øjekast, men på min hud er den helt perfekt. Jeg kan i hvert fald bekræfte, at de ’fleksible farver’ holder, hvad de lover.


Farverne blender så flot, og derfor holder jeg af at bruge en lidt mørkere variant af Dr. Jart+ BB Cream som en slags cremet bronzer, som jeg påfører forsigtigt under mine kindben og blender ud. Det giver et naturligt solkysset look.


Her kan du se, hvordan min hud ser ud før og efter jeg har brugt Dr. Jart+ Beauty Balm. Den virker som et slør på min hud, der giver glød og en jævn hudtone, og jeg elsker det! Her har jeg blot brugt et enkelt lag af den – men du kan sagtens bygge den op.

Om Dr. Jart+  

Det koreanske hudplejebrand Dr. Jart+ er de senere år blevet et ægte ikon inden for innovativ hudpleje. Nogle af brandets bestsellers inkluderer den farvekorrigerende Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment og den nærende Ceramidin Skin Barrier Moisturizing Cream. Dr. Jart+ Beauty Balm er den seneste tilføjelse til sortimentet, som allerede har vundet stor hype på sociale medier.

Andre produkter fra Dr. Jart+, du vil kunne lide:

15 ml
Dr. Jart+Ceramidin Skin Barrier Moisturizing Cream
134,95 kr.
(2)
Dr. Jart+Cicapair Foaming Cleanser
59,95 kr.
Dr. Jart+Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment
134,95 kr.
(44)
Trending
4 g + 40 g
Dr. Jart+Cryo Rubber with Moisturizing Hyaluronic Acid
99,95 kr.
(3)
50 ml
Dr. Jart+Cicapair Intensive Soothing Repair Gel Cream
344,95 kr.
13 g
Dr. Jart+Dermask Pore·remedy Purifying Mud Mask
49,95 kr.
(2)

Relaterede artikler

Vi tester K-beauty: Hypede produkter fra Dr. Jart+

Vi guider

Vi tester K-beauty: Hypede produkter fra Dr. Jart+

Af Natalie Khayat

Der er rigtig mange gode grunde til at elske K-beauty, og Dr. Jart+ er bestemt en af dem. Hyaluronsyre-ampuller til hudens fugtbalance og cremer, der øjeblikkeligt neutraliserer rødme i huden, er bare nogle af brandets greatest hits, og i denne artikel tester vi fem af deres mest farverige produkter.

Læs Mere
Trend: Den ultimative guide til Glass Skin

Spot Trenden

Trend: Den ultimative guide til Glass Skin

Af Cecilie Høgh

Drømmer du om dewy hud med et nærmest glasklart udtryk, skal du vende blikket mod skønhedstrenden ”Glass Skin”. En hudplejerutine, der stammer fra Korea og som sigter efter at få huden til at fremstå så glat og reflekterende, som var det glas. Lige her får du den ultimative guide til, hvordan du gør.

Læs Mere
Bliv klogere på C-vitamin

Din sundhed

Bliv klogere på C-vitamin

Af Matas

Hvad er C-vitamin, hvad bruger kroppen det til – og har vi brug for det? Måske er du allerede stødt på vitamin C, enten som tilskud til din kost eller i din hudplejerutine. Men har du nogensinde tænkt over, hvad dette vitamin gør for din krop, og hvad det gør for din hud, hvis du bruger det i din hudpleje? Læs med her, og bliv klogere på C-vitamin.

Læs Mere
Guide: Solcreme og hudpleje, når solen skinner

Vi guider

Guide: Solcreme og hudpleje, når solen skinner

Af Natalie Khayat

Sommersæsonen er lige om hjørnet, og derfor er det vigtigt at huske solcremen – hver eneste dag. I denne artikel guider vi dig til ansigtssolcremen, der ikke fnulrer under makeuppen og den bedste øvrige hudpleje til sæsonen.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek