Vi guider

Få looket: Naturlig glød og vipper med volumen

Den naturlige sommerglød giver den fineste kulør til ansigtet, men faktisk behøver du hverken sol eller sommer for at genskabe den flotte effekt. Med glødgivende produkter fra ECOOKING og et helt særligt mascara-koncept kan du nemlig altid frembringe det særlige sommerlook – uanset årstiden.

Det er som om, huden finder sin rigtige form, når dagen dominerer døgnet, og når solen skinner fra en blå himmel. Den flotte hud med jævn kulør, der reflekterer lyset blidt hist og her, når solen rammer den rigtigt, næsten som et naturligt Instagram-filter. Men selvom sommeren er særligt kendt for sin glødgivende effekt, kan du altid opnå det særlige look, der stråler af sundhed og soltimer, også på en regnvejrsdag.
​​​​​​​Det er nemlig let som en leg at genskabe den flotte sommerteint, hvis blot du har de rette makeupredskaber. Med innovative produkter fra ECOOKING kræver det blot et spejl og 10 minutter om morgenen – og voilà; solstråle-kulør på den mørkeste vinterdag. Læs med i denne artikel, og få opskriften på det naturlige look, der kan måle sig med selv dem varmeste stranddag.


Kvalitetsmakeup er en absolut nødvendighed for at opnå den helt rigtige glød.


Trin 1: Styr på basen

Uanset hvilket makeuplook du vil skabe, er basen det helt essentielle første punkt. Skal basen være naturlig eller flawless, skal den være dewy eller mat, eller foretrækker du helt bar hud, så alle dens charmerende særpræg står tydeligt frem?


Til dette look vil vi gerne have en hud, der udstråler sundhed og ser velfugtet ud med et dewy finish. Samtidig er det vigtigt, at huden vises frem med alle dens skønhedspletter og små fregner. Derfor har jeg valgt at bruge ECOOKING Primer i basen i kombination med en let mineralpudder. ECOOKING Primer bidrager nemlig med finesse til huden, og i sig selv giver den glød til dit look.

ECOOKING Sun Powder

Uanset om du går efter en let, medium eller fuld dækning, er en primer et fantastisk redskab, der sikrer dig en jævn og flot finish. Primeren fra ECOOKING er endda et multifunktionelt redskab, som på grund af sin plejende formel både giver huden fugt, bidrager med den fineste glød og sørger for, at makeuppen sidder hele dagen præcis, som den skal.


Primeren indeholder antioxidativt E-vitamin, udjævnende niacinamid samt fugtgivende hyaluronsyre, der giver huden et forfinende filter og samtidig plejer huden. Resultatet er blød og smuk hud, der er klar til næste step i rutinen. ECOOKING Primer er vegansk, dermatologisk testet og passer til alle hudtoner. Desuden er produktet parfumefrit. Brug primeren sammen med din foundation, pudder – eller alene for det ultranaturlige look.

SPAR 20%ABONNÉR
KUN I MATAS
EcookingPrimer
249,95 kr.
(106)


Brug ECOOKING Primer i hele ansigtet som det første. Den giver fin glød og får de næste makeupproduker til at sidde pænt og jævnt på huden.


Trin 2: Glød, glød og atter glød

Med basen i orden, er det for alvor tid til at arbejde det solkyssede look ind i kinderne. En bronzer er det perfekte redskab til at genskabe sommerens kulør. Når du påfører din bronzer, er tommelfingerreglen at applicere den på de steder i ansigtet, hvor solen naturligt skinner.


ECOOKING Sun Powder giver den smukkeste solkyssede glow, der med sin tan farve og gyldne skær giver solen selv kamp til stregen. Jeg har valgt at bruge Ecooking Sun Powder i farvetonen 04, fordi jeg gerne vil have kulør og masser af shine, men den fås også i en lysere farvetone samt i en mat udgave, hvis du er mere til det diskret solkyssede look.

ECOOKING Sun Powder

Aldrig har det været nemmere at se frisk og solkysset ud fra morgenstunden. Bronzeren fra ECOOKING er nemlig lidt af en genistreg, der kan give kulør til selv vintertrist hud. Den indeholder plejende elementer som antioxidanten E-vitamin samt nærende sheasmør.


Solpudderen er det, der på makeupsprog hedder ’baked’. Praktisk talt betyder det, at pudderen først er lavet som en creme, der sidenhen er blevet bagt i så mange timer, at alt vandet er fordampet og kun den faste form er efterladt. Netop derfor giver den et naturligt og smooth finish, som blender helt naturligt med huden.


ECOOKING Sun Powder kommer i fire farvetoner i alt, så du kan vælge den, der passer din præference og nuance:


* 01: lysere farvetone, matterende finish

* 02: Mørkere farvetone, matterende finish

* 03: Lysere farvetone, shine

* 04: Mørkere farvetone, shine.

SPAR 20%ABONNÉR
KUN I MATAS
EcookingSun Powder
299,95 kr.
(67)
SPAR 20%ABONNÉR
KUN I MATAS
EcookingSun Powder
299,95 kr.
(67)
SPAR 20%ABONNÉR
KUN I MATAS
EcookingSun Powder
299,95 kr.
(67)
SPAR 20%ABONNÉR
KUN I MATAS
EcookingSun Powder
299,95 kr.
(67)


Brug din solpudder, hvor solen naturligt rammer, og skru op og ned, som du har lyst til. For det diskrete look kan du nøjes med kindbenene og tindingerne, men vil du have et full-on solkysset look, kan du også pudre næsen lidt, halsen og hage samt kæbelinjen.


Trin 3: Fremhæv øjnene

Sidst, men ikke mindst, spiller øjnene en vigtig rolle for, at looket får den rigtige friskhed. Vi vil gerne holde looket naturligt, og derfor skal øjenskyggen blende diskret med huden, men samtidig må den gerne fremhæve øjnene. Derfor er det kun kærkomment med lidt shimmer.


Til dette look har jeg valgt at bruge ECOOKING Eyeshadow Stick i farven 01 Pearl, fordi farven giver den helt rigtige glød og et touch af finesse, men uden at gå på kompromis med lookets naturlighed.

ECOOKING Eyeshadow Stick

Hvis du vil fremhæve dine øjne, men hverken har tid eller lyst til at gå all in på et større øjenskygge-projekt, er denne Eyeshadow Stick det helt perfekte redskab for dig. Den bløde stift bidrager med fin farve og glitrende blikfang, og du kan helt selv vælge, om du vil have det store festlook, eller om du vil holde øjenlågene i douce farver, der blender med din hud for et naturligt look, som det vi lægger i denne guide.


COOKING Eyeshadow Stick indeholder antioxidativt E-vitamin og sheasmør, som fugter, plejer og blødgør. Den plejende formulering sørger for, at øjenskyggen føles behagelig på huden. Desuden er produktet både vegansk, dermatologisk testet og parfumefrit – så du kan bruge den uanset hudtype.  


Husk i øvrigt, at din Eyeshadow Stick kan spidses med en blyantspidser til kosmetik.

KUN I MATAS
EcookingEyeshadow Stick
159,95 kr.
(68)


En smule shimmer skal der til! Jeg bruger ECOOKING Eyeshadow Stick på øjenlåget og desuden lige under de nedre vipper. Jeg synes, det åbner øjnene og skaber blikfang, uden det bliver for intensivt til hverdagen.Det smarteste mascara-koncept finder du hos ECOOKING. Her køber du mascarabase og børste for sig. På den måde har du alle de børster, du måtte ønske dig, og du kan bruge dem igen og igen.


Trin 4: Find dit vippelook

Intet formår at live looket op som mascara på vipperne, og selv til et naturligt makeuplook er mascaraen et af de vigtigste steps. Der skal sjældent mere end bare et par børstestrøg til at give både friskhed og farve til ansigtet, men hvis du har lyst, kan du nemt som ingenting skabe et tættere og voluminøst vippelook.


At finde den rigtige mascara, derimod, kan være en lang og besværlig proces, der i øvrigt kræver mange halvbrugte produkter, fordi børsten jo passer sammen med én eneste mascara-tube. Og hvad gør man i øvrigt, hvis man er i humør til forskellige vippelooks på forskellige vippedage?


ECOOKING har løst problemet med sit geniale mascarakoncept, der lyder på, at du kan købe børster og mascaratube hver for sig og dermed finde den (eller de) børster, du skal bruge til dine looks – helt uden unødigt spild.

ECOOKING Mascara: Vælg selv din børste

ECOOKING Mascara er en virkelig smart makeupløsning, der gavner både din pengepung og miljøet. Her køber du nemlig mascarabasen, og sidenhen tilføjer du den børste, som passer til dine præferencer.


Selve mascaraen er formuleret med de bedste ingredienser og plejende tilføjelser i form af antioxidativ E-vitamin samt økologisk kastanjeekstrakt, som tilfører fugt og reparerer vipperne, som i dagligdagen er udsatte for alskens udfordringer. Mascarabasen fås i en almindelig sort udgave samt i en vandfast version.


Når du har valgt din mascarabase, er det på tide at vælge dine børster. Her kan du vælge at gå med én all-round børste, eller du kan vælge nogle stykker, så du har børsterne til forskellige anledninger. Børsterne kan genbruges igen og igen, så når du først har dem, skal du blot udskifte mascarabasen, når du løber tør.


Du kan vælge mellem fire forskellige børster med hver deres spidskompetence:


* 01, Curling & Volume

* 02, Separation & Volume

* 03, Lengthening & Volume

* 04, XXL Volume


Mascaraen er AllergyCertified, vegansk, dermatologisk testet og parfumefri og passer til alle hudtyper, også dig med sensitive øjne.

SPAR 20%ABONNÉR
KUN I MATAS
EcookingMascara (uden Børste)
159,95 kr.
(220)
SPAR 20%ABONNÉR
KUN I MATAS
EcookingMascara (uden Børste)
159,95 kr.
(220)
KUN I MATAS
29,95 kr.
(203)
KUN I MATAS
29,95 kr.
(203)
KUN I MATAS
29,95 kr.
(203)
KUN I MATAS
29,95 kr.
(203)


Til dette look har jeg valgt børsten Separation & Volume – men du kan prøve dig frem og finde den børste, der passer dine vipper.Voilà, masser af glød, der holder, lige indtil makeupprodukterne løber tør.

Andre favoritter fra ECOOKING:

SPAR 20%ABONNÉR
30 ml
EcookingSelvbruner Drops
249,95 kr.
(206)
SPAR 20%ABONNÉR
100 ml
EcookingSommerglød Lotion
259,95 kr.
(52)
KUN I MATAS
EcookingEyebrow Gel Color
159,95 kr.
(71)
KUN I MATAS
EcookingEyeshadow Stick
159,95 kr.
(68)
KUN I MATAS
EcookingEyeshadow Stick
159,95 kr.
(68)
KUN I MATAS
EcookingLip Gloss
159,95 kr.
(168)

Relaterede artikler

Efterårets måske bedste nyhed: Makeup fra Ecooking

Nyhed

Efterårets måske bedste nyhed: Makeup fra Ecooking

Af Anja Mille Blum

Endelig endelig endelig har Ecooking lanceret en makeupserie – og de er helt fra starten gået all in med produkter til hud, bryn, øjne og læber. Her giver jeg et overblik over de mange spændende nyheder i lanceringen.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek