• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Byt i forretning
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret
 • Personlig kundeservice
Vi guider

Cremet makeup – lækkert fugtmættet look der holder

Cremet makeup er ikke blot en nem og genial makeupform i sommervarmen. Cremet blush, øjenskygge og foundation giver nemlig fugt og glow til din hud hele året rundt, og så holder det rigtig godt på huden. Vi guider dig til, hvordan du bruger de skønne fugt- og pigmentmættede teksturer.

Cremet makeup i alle afskygninger er kommet for at blive. Vi har nemlig opdaget fidusen i det fugtmættede look, de cremede ingredienser efterlader på huden.

Derfor elsker vi cremet makeup:

 • De fleste af dem har multifunktionelle fordele
 • De blender sig let ind uden at lægge sig i de fine linjer på huden
 • De er lette at have med på farten


Når du først har kastet dig over de cremede teksturer, tænker du, ‘hvorfor har jeg ikke gjort det noget før?’ De gør det nemlig legende let at lægge en flot og holdbar makeup. Lad os dykke ned i nogle af tidens superlækre cremede makeupprodukter.

Brug cremet makeup som en sand celebrity

Tænker du nogle gange over, hvordan kendisser kan se så naturlige ud, have så meget glow i huden – også selv om du ved, at de nok har en del makeup på. Hele hemmeligheden ligger i cremet makeup. Det giver liv, glød og fugt til ansigtet, samtidig med at det opfylder alle vores makeupkrav.

4 favoritter

Vi har udvalgt fire brandhotte produkter med creme makeup, som kan få dig til at stråle om kap med solen resten af sommeren.

Blush med mange fordele

Glem alt om blush i fast form, som kræver en makeupbørste for at blive lagt pænt. En cremet blush er meget lettere at få til at blende pænt ind i huden – og så lægger den sig ikke i de fine linjer. Win win, siger vi bare! Den smelter flot ind og får huden til at virke mere levende og fugtmættet. Desuden har den flere fordele. Den kan nemlig nemt duppes på både øjenlåg og læber, hvis du går efter et tone-i-tone-look, og så fylder den ingenting i håndtasken.


Elizabeth Arden Glow Cheek har en let og vandbaseret geléformel, som virker kølende. Det praktiske etui er designet til at garantere en passende produktmængde ved hver påføring, og du får den i fire farver.

Flere varianter
Elizabeth Arden Cool Glow Cheek Tint 03 Nectar
299,95
DU OPTJENER 30 Point
Foundation – alt hvad du behøver at vide

Vi guider

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base.

Læs også

Fremhæv dig selv

Strål om kap med solen, når du påfører lidt ekstra highlighter på steder, som godt kan tåle at blive markeret, såsom kindben, amorbue, kraveben og skuldre. En cremet highlighter blender meget pænere ind i dine øvrige produkter, såsom foundation, bronzer og blush, end en highlighter i fast form gør og kommer dermed til at se pænere og knap så ‘placeret’ ud på huden.


L’Oréal Highlighterstick er en lækker cremet highlighter, som holder i op til 24 timer. Findes i to toner.

Iøjnefaldende god

Det er en skrøne, at cremet makeup ikke holder på huden. Pigmenterne er ikke alene mere mættede, hvilket gør farven intens, men den finish, en cremet øjenskygge giver, vil også altid være mere funklende og levende end den, en øjenskygge i fast form kan tilføre dit look. Du skal ikke være bange for, at den lægger sig i ‘kager’ på øjenlåget, men du kan altid helgardere dig ved at bruge en eye primer under, hvis du har tendens til at svede meget.


Mac Paint Pots er en cremet øjenskygge-klassiker i smukke farver, der glider let over huden og giver intens farve med en funklende finish.

Flere varianter
MAC Pro Longwear Paint PotSelection Vintage Selection
174,95
DU OPTJENER 18 Point
Flere varianter
MAC Pro Longwear Paint Pot Soft Ochre
174,95
DU OPTJENER 18 Point
Flere varianter
MAC Pro Longwear Paint Pot Groundwork
174,95
DU OPTJENER 18 Point

Klædelig palet

Der er ikke noget pænere end en smuk og naturlig hud med en fin sommerkulør, hvor man har skabt lidt glow og shine ved hjælp af lækre cremede produkter, der blender flot ind i huden, giver kant og fremhæver de detaljer, der giver ansigtet liv. Det kan derfor godt betale sig at investere i en god palet, som passer til både hverdag og fest – sommer og vinter – og som gør det til en leg at lægge makeup.


Youngblood Illuminate Paletten har seks lette, oliefri cremeskygger med perlemorseffekt. Så har du alt, hvad du skal bruge, på ét sted.

Youngblood Illuminate Palette
399,95
DU OPTJENER 40 Point

Relaterede produkter

Flere varianter
Nilens Jord Creamy Touch 707 Highlight
164,95
DU OPTJENER 17 Point
Youngblood Luminous Creme Blush Champagne Life, 6 G
259,95
DU OPTJENER 26 Point
Flere varianter
Tromborg Creamy Eye Shadow No. 1
179,95
DU OPTJENER 18 Point
Flere varianter
Nude by Nature Contour & Highlight Stick Rose, 1 Stk
219,95
DU OPTJENER 22 Point
Flere varianter
Elizabeth Arden Ceramide Cream Blush 401 Nectar, 2,67 G
299,95
DU OPTJENER 30 Point
Flere varianter
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Wonder Stick Highlight & Contour Medium
99,95
DU OPTJENER 10 Point
Clarins Mono Colour Eyeshadow 03 Purple Rain
194,95
DU OPTJENER 20 Point

Relaterede artikler

Primer guide: Find primeren til netop dit behov

Vi guider

Primer guide: Find primeren til netop dit behov

Af Isabel Marschall Thostrup

Tør hud, forstørrede porrer, rødme eller skinnende t-zone? Der er ikke en one size fits all, når det kommer til primere, så tag et kig på primerguiden her, og find den helt rette til dit behov.

Læs Mere
How to: Velplejede bryn

Vi guider

How to: Velplejede bryn

Af Trine Kristensen

Perfekt formede og farvede øjenbryn er en af de få ting, der på en naturlig måde, kan løfte hele dit ansigt, åbne dine øjne og give din udstråling et positivt skub.

Læs Mere
Vælg Den Rigtige Foundation Til Din Hudtype

Vi guider

Vælg Den Rigtige Foundation Til Din Hudtype

Af Cecilia Demant

Har du også hørt, at pudderfoundations kun er til fedtet hud, eller at du ikke kan gå med foundation hvis du har rynker? Heldigvis er sandheden, at du kan vælge præcis den type foundation du vil - uanset hvilken hud eller hudtype du har! Vi guider dig til at finde frem til den rigtige, baseret på hvordan din hud har det lige nu.

Læs Mere
Mascara – De 11 spørgsmål alle stiller

Vi guider

Mascara – De 11 spørgsmål alle stiller

Af Trine Brøndsted

En mascara er ikke blot en mascara, udvalget er efterhånden gigantisk. Vi ser nærmere på alt der er værd at vide, når det gælder mascara og svarer på de spørgsmål alle stiller.

Læs Mere
 • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Byt i forretning
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret
 • Personlig kundeservice