• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret
Spot Trenden

Cream makeup – lækkert fugtmættet look der holder

Cream makeup er ikke blot en nem og genial makeupform i sommervarmen. Cream blush, øjenskygge og foundation giver nemlig fugt og glow til din hud hele året rundt, og så holder det rigtig godt på huden. Vi guider dig til, hvordan du bruger de skønne fugt- og pigmentmættede teksturer.

Cremet makeup i alle afskygninger er kommet for at blive. Vi har nemlig opdaget fidusen i det fugtmættede look, de cremede ingredienser efterlader på huden.​​​​​​​

Derfor elsker vi cremet makeup:

 • De fleste af dem har multifunktionelle fordele
 • De blender sig let ind uden at lægge sig i de fine linjer på huden
 • De er lette at have med på farten


Når du først har kastet dig over de cremede teksturer, tænker du, ‘hvorfor har jeg ikke gjort det noget før?’ De gør det nemlig legende let at lægge en flot og holdbar makeup. Lad os dykke ned i nogle af tidens superlækre cremede makeupprodukter.

Brug cremet makeup som en sand celebrity

Tænker du nogle gange over, hvordan kendisser kan se så naturlige ud, have så meget glow i huden – også selv om du ved, at de nok har en del makeup på. Hele hemmeligheden ligger i cremet makeup. Det giver liv, glød og fugt til ansigtet, samtidig med at det opfylder alle vores makeupkrav.

4 favoritter

Vi har udvalgt fire brandhotte produkter med creme makeup, som kan få dig til at stråle om kap med solen resten af sommeren.

1. Blush med mange fordele

Glem alt om blush i fast form, som kræver en makeupbørste for at blive lagt pænt. En cremet blush er meget lettere at få til at blende pænt ind i huden – og så lægger den sig ikke i de fine linjer. Win win, siger vi bare!

Den smelter flot ind og får huden til at virke mere levende og fugtmættet. Desuden har den flere fordele. Den kan nemlig nemt duppes på både øjenlåg og læber, hvis du går efter et tone-i-tone-look, og så fylder den ingenting i håndtasken.


Elizabeth Arden Glow Cheek har en let og vandbaseret geléformel, som virker kølende. Det praktiske etui er designet til at garantere en passende produktmængde ved hver påføring, og du får den i fire farver.

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Vi guider

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base.

Læs også

2. Fremhæv dig selv

Strål om kap med solen, når du påfører lidt ekstra highlighter på steder, som godt kan tåle at blive markeret, såsom kindben, amorbue, kraveben og skuldre. En cremet highlighter blender meget pænere ind i dine øvrige produkter, såsom foundation, bronzer og blush, end en highlighter i fast form gør og kommer dermed til at se pænere og knap så ‘placeret’ ud på huden.


Nilens Jord har blandt andet en cremet highlighter i stick form, som har en lækker tekstur med fin perlemor. Påfør den på de områder du ønsker at fremhæve og udjævn den efterfølgende med fingerspidserne eller en pensel.

(43)
Nilens Jord Creamy Touch 707 Highlight
164,95
DU OPTJENER 17 Point
(0)
Sandstone Contour/ Highlighter brush vegan
139,95
DU OPTJENER 14 Point

3. Iøjnefaldende god

Det er en skrøne, at cremet makeup ikke holder på huden. Pigmenterne er ikke alene mere mættede, hvilket gør farven intens, men den finish, en cremet øjenskygge giver, vil også altid være mere funklende og levende end den, en øjenskygge i fast form kan tilføre dit look.


Du skal ikke være bange for, at den lægger sig i ‘kager’ på øjenlåget, men du kan altid helgardere dig ved at bruge en eye primer under, hvis du har tendens til at svede meget.


Mac Paint Pots er en cremet øjenskygge-klassiker i smukke farver, der glider let over huden og giver intens farve med en funklende finish.

(2)
MAC Pro Longwear Paint Pot Vintage Selection
184,95
DU OPTJENER 19 Point
(2)
MAC Pro Longwear Paint Pot Soft Ochre
184,95
DU OPTJENER 19 Point
(7)
MAC Pro Longwear Paint Pot Groundwork
184,95
DU OPTJENER 19 Point

4. Klædelig palet

Der er ikke noget pænere end en smuk og naturlig hud med en fin sommerkulør, hvor man har skabt lidt glow og shine ved hjælp af lækre cremede produkter, der blender flot ind i huden, giver kant og fremhæver de detaljer, der giver ansigtet liv.


Det kan derfor godt betale sig at investere i en god palet, som passer til både hverdag og fest – sommer og vinter – og som gør det til en leg at lægge makeup.


Tromborg har en palette af fire lette cremeskygger, der naturligt smelter ind på huden og giver en shiny overflade.

(3)
Tromborg Eye Grease Thunder
249,95
DU OPTJENER 25 Point

Relaterede produkter

(0)
bareMinerals Bounce & Blur Blush Coral Cloud
289,95
DU OPTJENER 29 Point
(1)
Nude by Nature Light Liquid Illuminator 30 ml
269,95
DU OPTJENER 27 Point
(1)
Tromborg Creamy Eye Shadow No. 1
199,95
DU OPTJENER 20 Point
(3)
Sisley Phyto Eye Twist 3 Khaki
319,95
DU OPTJENER 32 Point
(1)
Clarins Ombre Satin Eyeshadow 03 Purple Rain
199,95
DU OPTJENER 20 Point

Relaterede artikler

3 makeupteknikker, alle ladies bør lære

Vi guider

3 makeupteknikker, alle ladies bør lære

Af Nicci Welsh

Ligegyldigt om du er 20, 40 eller 70 år, er der tre makeupteknikker i skønhedens tegn, du bør mestre, nemlig hvordan du definerer øjnene, får din hud til at se fugtmættet ud, og hvordan du laver en flot og fyldig læbe.

Læs Mere
Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vælg Den Rigtige Foundation Til Din Hudtype

Vi guider

Vælg Den Rigtige Foundation Til Din Hudtype

Af Cecilia Demant

Har du også hørt, at pudderfoundations kun er til fedtet hud, eller at du ikke kan gå med foundation hvis du har rynker? Heldigvis er sandheden, at du kan vælge præcis den type foundation du vil - uanset hvilken hud eller hudtype du har! Vi guider dig til at finde frem til den rigtige, baseret på hvordan din hud har det lige nu.

Læs Mere
Find den perfekte Tinted Lip Balm

Vi guider

Find den perfekte Tinted Lip Balm

Af Amalie Schiller

Det er ikke altid, at du får nok fugt og pleje af den matte og pigmenterede læbestift. Specielt i sommervarmen kan det være irriterende at tage en ellers god læbestift på et par indtørrede læber. Her kan en tinted lip balm blive din nye bedste ven. Der findes både dem med ekstra farve, dem med SPF og så er der dem, der giver en shiny finish.

Læs Mere
 • Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret