Nyhed

Glød med glød på: Hickap er landet hos Matas!

Den svenske influencer Wilma Holmquist er på rekordtid gået viralt med sit luksuriøse hudplejeband Hickap, og det er der god grund til. Hickap skaber nemlig lækker makeup og plejeprodukter, som blandt andet er med til at give din hud masser af fornyet glød og udstråling – perfekt til sommeren. I denne artikel stiller vi skarpt på det hypede brand, som netop er landet her hos Matas.

Ønsker du en lækker, glødende hud her til sommer? Så er det Hickaps produkter, du skal tage et kig på. Vi guider til to skønne favoritter i denne artikel, hvor du også kan blive klogere på, hvem Hickap er. 

2 nemme steps til smuk glød med Hickap:

Step 1: Dewy Skin Glow Serum Hyaluronic Acid

Er der noget, Hickap er fænomenale til, så er det at skabe produkter, der kan give masser af lækker glød til ansigtet. Ønsker du ekstra glød her til sommer, så er det godt allerede at starte i din hudpleje.

Hickap Dewy Skin Glow Serum er et fugtgivende glow-serum, som giver smuk og strålende glød. Den indeholder lysreflekterende pigmenter, som giver en mere jævn hudtone og en naturlig udstråling. Den indeholder både lav- og højmolekylær hyaluronsyre, som fugter intenst i dybden, så hudens glød vil vare endnu længere. Den indeholder også Marint Antarcticine®, som genopbygger hudbarrieren og styrker, samt Carotenolie, som beskytter huden mod frie radikaler og udefrakommende faktorer som forurening, UV-stråler og blåt lys.

Det perfekt serum til din hudplejerutine, som ikke kun passer på din hud, men også gør den til den bedste udgave af sig selv.  

Her kan du se konsistensen på det lækre serum, inden det smøres ud:

Når serummet smøres ud, får du den fineste glød! Se bare her:

Bagom Hickap

Visionen bag beauty-brandet Hickap er, at hudpleje og makeup skal være forbundet med glæde og selvomsorg, og ikke være noget man skal stresse sig igennem. Den 24-årige influencer Wilma Holmquist, som er kvinden bag brandet, har den ambition, at makeup og hudpleje skal være sjovt og give energi og ikke være en sur pligt – og så skal produkterne være til en pris, hvor mange kan være med.

Hickaps produkter er 100% veganske og indeholder ingredienser, som sikrer den bedste pleje af din hud.Vidst du, at Wilma var bare 18 år, da hun startede Hickap? Hun er selv med til at udvikle produkterne, og særligt det, at ingredienserne er veganske, betyder meget for den unge iværksætter.

Honey Glow Priming Moisturizer

Hvis du virkelig vil optimere på gløden i dit ansigt, så skal du have fingrene i Hickap Honey Glow Priming Moisturizer. Det er en dagcreme og primer i ét, som giver fugt og glød, samtidig med at den er perfekt under makeup. Du kan også bruge den alene på de dage, du ikke har makeup på, for at give huden lidt ekstra udstråling.

Den indehoder også hyaluronsyre, som fugter og giver glød, samt plejende condurango, som reducerer fedtet hud og mindsker porerne i huden. Den beskytter også huden og styrker hudbarrieren. Så du får altså de bedste fordele fra gode hudplejeingredienser, samtidig med at din hud fremstår smuk og naturligt solkysset – ren win win!

Honey Glow Primin Moisturizer findes i to toner – én til en lys hud, og én til en mørkere hud.

Honey Glow Primin Moisturizer giver en lækker, naturlig finish til huden. Den bliver min go to her til sommer, hvor man bare har brug for lidt let, der kan give glød og udstråling. Jeg har testet den flere dage nu og kan skrive under på, at den virkelig holder, hvad den lover. Gløden varer helt  ud på de sene nattetimer!

​​​​​​​Her har jeg testet den uden nogen anden makeup, så du kan se, hvor fin og naturlig en glød den giver:

Andre populære favoritter fra Hickap:

4 artikler vi anbefaler, du også læser:

Vi afslører: De 4 bedste tips til en glødende hud

Vi guider

Vi afslører: De 4 bedste tips til en glødende hud

Af Ida Hinchely Kyhn

Vi er så småt på vej ind i årets kolde måneder, og det viser sig hurtigt på vores hud. Den har tendens til at blive mere trist og grå i tonen, når vejret står på regn, blæst og iskolde temperaturer, især når man har en mere moden hud. I denne artikel guider vi dig til fire geniale måder, hvorpå du kan bevare en glødende og lækker hud – hele året rundt!

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere
Naturlig og glødende sommermakeup: Sådan gør du

Matas LIVE

Naturlig og glødende sommermakeup: Sådan gør du

Af Matas

Sommer er lig med sol og smuk, glødende hud. Det er dog også tiden, hvor al makeup tydeligere ses på huden og tilmed har en tendens til at fedte og forsvinde hurtigere. I dag giver vi vores bud på, hvordan du kan skabe et smukt, glødende og naturligt look der holder - selv hvis man har en tendens til at skinne i løbet ad dagen!

Læs Mere
Den Store Guide Til Serum

Vi guider

Den Store Guide Til Serum

Af Cecilia Demant

Troede du at serum var et ”nice to have” i din hudplejerutine? Så er denne artikel helt sikkert for dig; serum er nemlig et af de vigtigste trin i daglige hudpleje og i dag gennemgår vi alt der er værd at vide om emnet. Hvem er serum til? Hvilket skal du vælge? Og hvordan virker det egentlig?

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.