• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Favoritter
Vi guider

Vi afslører: De 4 bedste tips til en glødende hud

Vi er så småt på vej ind i årets kolde måneder, og det viser sig hurtigt på vores hud. Den har tendens til at blive mere trist og grå i tonen, når vejret står på regn, blæst og iskolde temperaturer, især når man har en mere moden hud. I denne artikel guider vi dig til fire geniale måder, hvorpå du kan bevare en glødende og lækker hud – hele året rundt!

Læs med her, hvor vi guider til fire spændende nyheder hos Matas, som alle kan give lækker glød og udstråling til din hud. Vælg et eller flere steps, og prøv af, hvad der føles godt for dig og din hud. Vi anbefaler ikke, at du bruger flere eksfolierende produkter om dagen, men du kan eventuel veksle i løbet af ugen, alt efter hvad der passer dig.  

1. Brug en peel dagligt

Hvis du ønsker en mere glødende hud med masser af dejlig udstråling, så er det en god idé at optimere hudplejerutinen med en daglig peel. Et rigtig godt bud er den splinternye Daily Peel 7% fra Ecooking, som virkelig kan tage din hudpleje til nye højder.

Det er et fugtgivende og eksfolierende produkt, som har til formål blidt at fjerne de døde hudceller fra hudens overflade. Får vi ikke fjernet de døde hudceller, har de tendens til at give huden en grå og trist overflade, samtidig med at det tilstopper porerne og gør det svært for din øvrige hudpleje at trænge ind. Derfor er det en rigtig god idé at få bugt med dem, hvis du vil have det bedste ud af din hud.

Daily Peel indeholder 7% glykolsyre, der er en AHA-syre, der eksfolierer huden og stimulerer cellefornyelsen. Derudover indeholder den hyaluronsyre, som fugter huden i dybden, samtidig med at det mindsker de fine linjer og rynker. Hvidtjørnsekstrakt mindsker urenheder, og økologisk agurkevand beroliger og opfrisker. Alt i alt en perfekt kombination af ingredienser til at give glød og udstråling til din hud.

6 vidundere fra Ecooking, du skal prøve

Vi guider

6 vidundere fra Ecooking, du skal prøve

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Ecooking er et af de brands, der ofte står øverst på ikke bare vores, men også jeres ønskeseddel. Vi har kigget lidt i tallene, and the results are in: Her kommer 6 af de produkter, I har købt flest af – eller søgt mest på – inden for de seneste halve år.

Læs også

2. Eksfolierende rense-wipes

Beauté Pacifique er netop kommet på hylderne med et nyt produkt, som er supersmart til at få huden jævn, lækker og mere glødende i hverdagen. Det er deres Bio-Dermabrasion Peeling Wipes, som er små, smarte wipes, du hurtigt kan fordele på hele ansigtet og décolleté.

Disse wipes fjerner blidt døde hudceller, reducerer forekomsten af fine linjer og rynker samt udjævner hudens teint. Resultatet er en blød og glat hud med masser af dejlig glød! Brug den cirka 1-3 gange om ugen på en nyrenset hud, og følg op med god, fugtgivende hudpleje.

Når du påfører produktet, så undgå at ramme øjne og læber. Det er normalt, at den prikker en lille smule i huden ved påføring, men du kan skylle produktet af igen, hvis du foretrækker det.

3. Mild rens og peelende toner

Så skal vi runde to nyheder fra vores eget luksusbrand Plaisir, som både mindsker urenheder og giver ekstra glød og udstråling – ikke en dårlig kombi!

Når du skal fjerne makeup og snavs fra en lang dag, så er det en god idé at bruge en mild og skånsom rens. Plaisir Cleansing Milk er en silkeblød rensemælk, som renser huden nænsomt. Den indeholder jojobaolie, som plejer huden og reducere fugttab, samt niacinamid, som er genial til at komme urenheder til livs. Brug den på en fugtet vatrondel i hele ansigtet – den kan også bruges til at fjerne makeup. Skyl af, og fortsæt til næste step: toner.

Plaisir Glycolic Toner er en beroligende og fugtgivende toner, som giver huden en let eksfoliering med dens indhold af 5% glykolsyre. Den indeholder også et tripetid, som beroliger og reducerer rødme i huden. Allantoin virker fugtgivende og blødgør huden, imens panthenol fugter og reparerer. Kom lidt produkt på en vatrondel efter rens, og fordel den i hele ansigtet (undtagen omkring øjne og læber). Den kan prikke let i huden, men det er helt normalt. Bruger du den om dagen, så husk at komme solfaktor på efterfølgende.

Hudpleje fra Plaisir til moden hud

Vi guider

Hudpleje fra Plaisir til moden hud

”Affordable luxury” er Plaisirs motto, og det lever mærket virkelig op til med deres hudplejeserie Glow Beautiful, der er målrettet til moden hud. I indslaget her guider vi dig igennem Glow Beautiful serien og dens fantastiske egenskaber. Som det ligger i navnet 'Glow', kan du blandt andet forvente, at din hud vil få en uimodståelig glød af seriens skønne darlings.

Læs også

4. Ansigtspleje med ekstra glød

Sidst, men ikke mindst, skal vi runde en skøn nyhed fra Matas’ egne Striber. Vi er nemlig kommet på hylderne med en splinterny serie fra Striberne, som giver masser af glød og fugt, skræddersyet til den mere modne hud (men alle hudtyper og aldre kan selvfølgelig bruge den).

I serien finder du Matas Striberne Glow Øjencreme, som er en effektiv lille sag, der hjælper med at reducere de fine linjer omkring øjnene, samtidig med at den virker opstrammende. C-vitamin beskytter huden, da det virker antioxidativt, og så indeholder den også et let, rosa pigment, der er med til at lysne og give glød til øjenomgivelserne.

Kom øjencremen forsigtigt på med spidsen af ringfingeren. Dup den i et tyndt lag på en ren og tør hud både morgen og aften. For det bedste resultat, brug den sammen med resten af Matas Stribernes Glow-serie – så er du sikret glød med glød på, selv i de koldeste måneder.

Relaterede artikler

4 produkter, der kan optimere din beauty-rutine!

Nyhed

4 produkter, der kan optimere din beauty-rutine!

Af Ida Hinchely Kyhn

Det vælter ind med skønne nyheder til din sommer her hos Matas, og i denne artikel har vi samlet fire af dem, som i den grad kan tage din beauty-rutine til nye højder! Læs med, og lad dig inspirere til, hvordan du kan optimere dine skønhedsvaner.

Læs Mere
Nyhed fra Matas Striberne: Ny Glow-serie

Nyhed

Nyhed fra Matas Striberne: Ny Glow-serie

Af Ida Hinchely Kyhn

Drømmer du også om en lækker, sund og strålende hud? Så har vi gode nyheder til dig. Matas Striberne har netop lanceret deres nye parfumefri hudplejeserie ’Glow’, som er effektiv hudpleje beriget med et naturligt rosa pigment, som giver ekstra glød og udstråling til den modne hud. Læs med her, så guider vi til de tre spændende nyheder.

Læs Mere
8 beauty hacks, du skal kende

Vi guider

8 beauty hacks, du skal kende

Af Nanna Skousbøll

Beauty hacks kan ikke kun spare dig tid foran spejlet, men også gøre dit liv meget nemmere og sjovere! De sociale medier bugner af smarte (og lidt skøre!) beauty hacks, og der kommer hele tiden nye teknikker og tricks til. Har du dog svært ved at finde rundt i junglen af hacks, så har vi her samlet otte geniale hacks, som, vi tror, du vil få mest ud af derhjemme.

Læs Mere
Beauté Pacifique lancerer helt ny serie!

Matas LIVE

Beauté Pacifique lancerer helt ny serie!

Af Matas

Beauté Pacifique inviterer eksklusivt sine største fans til en helt særlig kundeaften, hvor du kan opleve en ny, high-end serie af hudplejeprodukter, høre Anne Glad interviewe grundlægger Flemming K. Christensen samt shoppe nyhederne til en helt særlig pris.

Læs Mere