Swiss Clinic

Swiss Clinic producerer eksklusive skønhedsprodukter til dig, der ønsker behandlinger med hurtig effektivitet. Det er et populært brand, som udvikler produkter, der skal give dig kvalitet og præcision, mens din hud får synlige og varige resultater.

Swiss Clinic er et populært koncept, som hurtigt har fundet fodfæste på det skandinaviske marked og det med god grund. Swiss Clinic udvikler produkter, som skal give dig sikkerhed, kvalitet og præcision, alt imens det skal forandre din hud med synlige og varige resultater.

Swiss Clinic

Swiss Clinic producerer eksklusive skønhedsprodukter til dig, der ønsker behandlinger med hurtig effektivitet. Det er et populært brand, som udvikler produkter, der skal give dig kvalitet og præcision, mens din hud får synlige og varige resultater.

Swiss Clinic er et populært koncept, som hurtigt har fundet fodfæste på det skandinaviske marked og det med god grund. Swiss Clinic udvikler produkter, som skal give dig sikkerhed, kvalitet og præcision, alt imens det skal forandre din hud med synlige og varige resultater.

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

10 produkter
10 produkter
Sorter efter: Mest populære

Om Swiss Clinic

Swiss Clinic er en international virksomhed, der sælger innovative sundheds- og skønhedsprodukter med dokumenterede effekter og varige resultater. Virksomheden har hovedsæde i Schweiz, men arbejder med udvikling af deres produkter over hele verden. Målet er at udvikle højteknologiske skønhedsprodukter med naturlige og aktive ingredienser. Der er et tomrum mellem kosmetik, medicin og kirurgi – og det er her Swiss Clinic kommer ind i billedet. Deres vision er nemlig at udfylde dette tomrum. For selvom man kan opnå flotte resultater med makeup, er Swiss Clinics devise, at skønhedsproblemer skal løses – ikke dækkes. Her kan kirurgi være et voldsomt skridt at tage, som samtidig koster en hel masse penge. Derfor er Swiss Clinic et alternativ, der søger at give optimale betingelser for at få din naturlige skønhed frem. Produkterne er beregnet til hjemmebrug, så man selv kan udføre skønhedsbehandlinger af samme kvalitet som skønhedsklinikken.

Sikkert og nemt

Swiss Clinic har en innovativ tilgang til udviklingen af deres produkter. Det skal være det bedste fra naturen kombineret med videnskaben.Tendenser er der mange af, men Swiss Clinic går ikke på kompromis. Sikkerhed og kvalitet kommer først. Det er vigtigt at understrege, at Swiss Clinic ikke benytter sig af dyreforsøg, tværtimod er brandet stolte medlemmer af PETA. Produkterne og ingredienserne har vundet anerkendelse hos brancheeksperter verden over. Efterspørgslen til sikre og effektive produkter vokser støt, og Swiss Clinic har hjulpet kunder i hele verden til at blive den bedste version af sig selv.

Hvad er microneedling?

Microneedling er en hudforbedrende og hudforyngende behandling, der kan udføres både på en skønhedsklinik og i hjemmet. Du er måske bekendt med produktet 'Skinroller' – også kaldet dermaroller. Swiss Clinics Skinroller er et håndtag med en rulle på, som er belagt med små nålehoveder af japansk, kirurgisk stål. Disse mikronåle penetrerer huden og skaber tusindvis af mikrokanaler. Man kan kalde det en 'kontrolleret skade' i huden, som ikke gør skade, tværtimod, den stimulerer elastin- og kollagenproduktionen, der er en del af hudens naturlige helingsproces. Du opnår altså en strammere, fyldigere, stærkere og mere ungdommelig hud – så længe du husker at benytte de rigtige nålehoveder og udskifter dem jævnligt. Brug i øvrigt gerne en Swiss Clinic dagcreme sammen med din dermaroller.

Men hvilket nålehoved skal du vælge?
Swiss Clinic tilbyder både 0,2 mm. og 0,5 mm. til ansigtet. Vi anbefaler den korte nålelængde til en ung, sensitiv og tynd hud, mens dybere linjer behandles bedst med den længere nålelængde.


Må jeg altid bruge microneedling?

Behandlingerne er sikre at anvende og er tilpasset alle hudtyper. Men der er tilfælde, hvor man bør undgå microneedling. Har du åbne sår i huden eller synlige infektioner, bør du undgå behandling. Er du gravid, eller har du for nyligt født, bør du også undgå behandling. Hvis du ved, at du skal på ferie og være eksponeret for stærk sol indenfor nærmeste fremtid, så bør du også undgå behandling.

​​​Hvor ofte må jeg bruge min skin roller?
Det er forskelligt, fra person til person. En tommelfingerregel er hellere for lidt end for ofte – for det er i regeneringsfasen, altså i pauserne, at du få den største effekt af din skinroller. Det handler om at træne huden langsomt op. Start med at rulle 2-3 gange om ugen, og hold så en pause på en uge. Langsomt, efter nogle måneder, kan du skrue op for hyppigheden. Vi anbefaler, at du ruller om aftenen, så din hud får ro om natten til at arbejde.

Hvidere tænder

Swiss Clinic har udviklet et Whitening System, der er en professionel tandblegningsbehandling, du kan udføre derhjemme. Den er specielt fremstillet af tandlæger, og du opnår en effekt allerede på 3-7 dage. Oplever du misfarvninger eller pletter på tænderne, eller ønsker du måske bare et hvidere smil? Her får du en komplet hjemmebehandling, der giver hvidere tænder. Du opnår samme resultat som hos tandlægen, og så er behandlingen blid mod emaljen, skånsom mod dit tandkød og giver dig ingen smerter. Efter en grundig behandling holder tænderne sig hvide i op til 1-2 år.

Swiss Clinic Vippeserum

Eyelash Enhancer Serum indeholder tre klinisk beviste aktive ingredienser, der tilsammen arbejder for at stimulere øjenvippernes vækst, mindske hårtab og forbedre vippernes volumen. Serummet viser resultater allerede efter tre til seks uger. Husk at en del vippesera ikke harmonerer med olieholdige produkter. Undgå derfor makeupprodukter, der skal fjernes med olieopløsninger, som f.eks. vandfast makeup.På Matas.dk og i vores Matas-butikker finder du et stort udbud af Swiss Clinics innovative og fantastiske produkter.

Sara
Materialist
Sara blev i 2016 uddannet materialist og har et bredt kendskab til skønhedsbranchen. Hun har en stor passion inden for både hudpleje og makeup, og hun elsker desuden hele universet omkring vitaminer og kosttilskud. I Saras mange år i Matas, har hun indsamlet en stor viden og personlige erfaringer som hun drager nytte a...
Min ekspertise er:
Make-up
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.