• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 279 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret
Vi guider

Dermaroller – Styrk din hud med nålerullen

Dermarollere har været populære i nogle år, og det er med god grund. For de små nåleruller hjælper huden med at blive sundere og stærkere. Er du i tvivl om det er noget for dig, eller om du bruger den rigtigt, så læs med her.

Dermaroller, skin roller, cit roller, skinneedling eller mikroneedling. Kært barn har mange navne, men uanset hvad du kalder det, så er der visse ting, der er gode at have styr på, før du ruller huden over med nålerullen.


Hvordan virker en dermaroller?

En dermaroller fungerer på den måde, at du prikker bittesmå huller i overhuden, når du ruller hen over huden, og dermed skaber mikrokanaler. Mikrokanalerne hjælper dels de aktive stoffer fra for eksempel dit serum til at komme dybere ned i hudlaget, dels stimulerer det din hud til at regenerere sig selv.


Der sker også en øget blodgennemstrømning i huden, når den bliver stimuleret af de små fine nåle, og din hud vil straks gå i gang med en helende proces, som gør den tykkere og stærkere. Og en tykkere og stærkere hud er godt, hvis du gerne vil styrke den og give linjer og rynker kamp til stregen.Hvad kan en dermaroller hjælpe på?

Når du kører nålerullen henover huden, stimulerer du hudens egen kollagen- og elastinproduktion, og det er rigtig sundt, hvis din hud er skadet, ældet eller på anden vis har brug for lidt ekstra hjælp.


En skin roller hjælper efter sigende på flere ting:

 • Styrker huden
 • Øger blodgennemstrømningen
 • Giver mere glød
 • Mindsker rynker og fine linjer
 • Mindsker ar (for eksempel akne ar)
 • Mindsker pigmentforskelleHvilken størrelse dermaroller skal jeg vælge?

Dermarollere kommer i forskellige nålelængder og afhængig af, hvorvidt du ruller i ansigtet eller på kroppen, er trænet eller nybegynder, får du her nogle rettesnore til nålestørrelser.


I ansigtet og på décolleté: Start med 0,2 mm og arbejd dig evt. op til 0,5 mm


På kroppen, for eksempel lår, mave og arme: Start med 0,5 mm og arbejd dig evt. op til 1 mm


Du bør aldrig gå over 1 mm, når du selv ruller derhjemme, for hvis du går højere op, vil din hud begynde at bløde, og så er det er en behandling, som kun professionelle bør udføre.


Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Vi guider

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Det er ikke kun inde i kroppen, at vitaminer hjælper. De har også en gavnlig effekt, hvis du smører dem på huden. Vi guider dig igennem de vitaminer, som booster din hudpleje

Læs også

Hvilken slags skal jeg vælge?

Der findes efterhånden mange skin rollere på markedet, og det kan være svært at se med det blotte øje hvilke ruller, der er gode. En tommelfingerregel er at holde sig til store, kendte brands.


Her i Matas sælger vi selvfølgelig kun skin rollere, vi kan stå inde for kvaliteten for.


Se udvalget af skin rollere

âme pure CIT Face Roller 0,5 mm
Medlemspris 263,96
Ikke medlem 329,95
DU OPTJENER 27 Point
Ecooking Derma Ruller 0,5 mm
599,95
DU OPTJENER 60 Point
Filorga Mesotherapist Tissular Stimulation Program
Medlemspris 799,96
Ikke medlem 999,95
DU OPTJENER 80 Point
âme pure CIT Face Roller Basic Kit
Medlemspris 719,96
Ikke medlem 899,95
DU OPTJENER 72 Point
âme pure Intensive Cellulite Eraser Kit
Medlemspris 1.199,96
Ikke medlem 1.499,95
DU OPTJENER 120 Point

Dermaroller til kroppen

Der findes skinrollere til kroppen, og som udgangspunkt, har den samme effekt som i ansigtet. Altså at den stimulerer blodgennemstrømningen i huden og med sine mikrokanaler gør det nemmere for de plejende ingredienser at komme ned i hudens dybere lag.


Men når det gælder kroppen, er der især to områder, som de fleste gerne vil vide, om rollen virker på:


Strækmærker:

Strækmærker er mange ting. Lige fra små lyse striber til store mørke flammer, der strækker sig hen over huden. Når du bruger en roller til hjemmebrug, kan du næppe forvente, at dine strækmærker forsvinder. Men ruller du på huden, samtidig med at du bruger et serum mod pigmentpletter, kan du være heldig, at arene bliver mindre synlige.

Cellulitis:

En skinroller kan ikke som sådan få bugt med din appelsinhud, men ved at gøre din hud stærkere og tykkere kan den måske får overfladen til at se mere ensartet ud. Bruger du cremer mod cellulitis, kan mikrokanalerne hjælpe ingredienserne med at komme dybere ned i huden.


Mere glød til huden? Prøv krystal face rollers

Vi guider

Mere glød til huden? Prøv krystal face rollers

Vil du også gerne kunne give dig selv en lækker ansigtsmassage? Med face rollers i krystal kan du let og sikkert øge blodcirkulationen i ansigtet og sikre dig en lækker og sund glød.

Læs også

Hvordan bruger jeg en skin roller?

Det er ikke svært at bruge en dermaroller, det er blot vigtigt, at du tænker på hygiejnen og ikke trykker for hårdt, når du ruller.


Sådan gør du:

 • Rens din hud helt fri for makeup, støv og snavs med makeupfjerner, rensemouse, eller micellar water
 • Rul på huden i et afgrænset område ad gangen. For eksempel venstre kind, højre kind, pande, hage, hals, décolleté
 • Rul 6- 8 gange i hver retning - det vil sige lodret, vandret og diagonalt - så du får behandlet hele området. Du behøver ikke at trykke til
 • Påfør et nærende serum på huden. Ofte følger der et serum med, når du køber rullen
 • Lad serummet trænge ind, og smør derefter din hud med en nærende creme
 • Rul gerne om aftenen, så din hud har tid til at restituere sig selv og undgå så vidt muligt at bruge makeup de første 6-8 timer, efter du har rullet
 • Rens din dermaroller grundigt efter brug


Tip! Er du fan af ansigtsmasker, så brug altid din dermaroller før du lægger masken, så får du maksimalt ud af den​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Hvor ofte skal jeg bruge den?

Der er faktisk stor forskel på, hvad de enkelte producenter anbefaler, men en ting er sikkert: hellere for lidt end for meget, for det er i pauserne (altså i regenereringen), at du får den største effekt af din skinroller.


Det handler om at træne huden langsomt op. Start med at rulle to til tre gange om ugen, og hold så en pause på en uge. Hvis du oplever, at din hud reagerer kraftigt på rulningen, så sæt frekvensen ned, og hold en pause, til din hud er helt fin igen.


Langsomt over nogle måneder kan du skrue op for, hvor ofte du ruller for til sidst at kunne rulle hver dag. Mærk altid efter, om det er for hårdt for din hud at rulle hver dag, eller om den har det bedst, når du kun ruller hver anden dag.


Rul om aftenen før sengetid, så din hud får ro, og alle de gode plejende sera og cremer, du smører på din hud, kan få lov at virke.Hvor hurtigt kan jeg se et resultat?

De fleste af os drømmer om effekt med det samme. Men at stimulere kollagenproduktionen er ikke et quickfix. Prøv at tage et billede af dig selv, når du starter med at rulle, og vend tilbage hver tredje måned, så er det nemmere at se, om rullen har en effekt på din hud.

Med det samme

Umiddelbart efter at du har rullet din hud, vil du opleve, at huden får lidt farve, det kan prikke let, og huden kan føles lidt varm.

Efter 24-72 timer

Et par dage efter at du har rullet, vil du opleve, at din hud får mere glød og ser frisk ud. Det gør den, fordi blodgennemstrømningen bliver stimuleret.

Efter 2-3 måneder

Efter nogle måneder oplever du måske ikke længere, at din hud føles stimuleret, efter at du har rullet den, men det betyder ikke, at det ikke har en effekt. Din hud er blot blevet vant til behandlingen og reagerer ikke længere så kraftigt på stimuleringen.


​​​​​​​Effekten af at bruge en skinroller holder i lang tid. Det bedste resultat opnår du, hvis du gør det til en del af din faste beautyrutine, så du stimulerer huden flere gange om ugen.
Hvornår bør jeg ikke bruge en dermaroller?

Det giver næsten sig selv, at der kan være situationer, hvor det ikke er en god idé at prikke i sin hud med små nåle, og hvor en dermaroller faktisk kan gøre mere skade end gavn. Rul derfor ikke på:


 • Eksem
 • Rosacea
 • Akne udbrud (det kan være fint at rulle på knopper, som ligger dybt under huden, men er der først hul, så lad din akne være)
 • Solskoldet hud
 • Åbne sår og hudafskrabninger​​​​​​​

Hvordan renser jeg min dermaroller?

Hygiejne betyder alt, så reglen er altid, at du aldrig må dele din rulle med andre, heller ikke selv om du har renset den.


Skyl din rulle under varmt vand, når du har brugt den, og sprøjt den med en desinficerende væske. Der findes sprays, der er udviklet til skinrolleren, men du kan også bruge klorhexidin eller sprit.


Ryst din dermaroller godt, og læg den tilbage i sin æske, så den kan tørre. Du skal ikke køre din rulle over et rent håndklæde, køkkenrulle eller lignende for at tørre den, for det kan beskadige nålene og gøre dem uskarpe.


Gode hudpleje produkter du kan bruge efter brug af dermaroller

Fordi dermarollere er specielt gode til at stimulere produktionen af kollagen og elastin og altså gøre din hud tykkere, mere ensartet i hudtonerne og mindske fine linjer og rynker, så er det specielt produkter, som bakker op om det, som du med fordel kan give din hud ”at spise” efter behandling.​​​​​​​


Tip! Husk at påføre en god og nærende creme, efter du har brugt serum​​​​​​​Serum til dermaroller

De forskellige mærker har udviklet sera, beregnet til at smøre på huden efter du har rullet.


Nogle er målrettet forskellige hudproblemer, andre har udviklet et ”alt-i-et-serum”.


Swiss Clinic Rejuvenating Serum 30 ml
Medlemspris 471,96
Ikke medlem 589,95
DU OPTJENER 48 Point
Ecooking Super Serum 20 ml
389,95
DU OPTJENER 39 Point
Ecooking Stram Op Kapsler 60 stk.
349,95
DU OPTJENER 35 Point
âme pure WrinkleEraser™ Collagen GEL 30 ml
Medlemspris 623,96
Ikke medlem 779,95
DU OPTJENER 63 Point
âme pure Collagen Therapy GEL 30 ml
Medlemspris 479,96
Ikke medlem 599,95
DU OPTJENER 48 Point

Relaterede produkter

âme pure WrinkleEraser Basic Kit
Medlemspris 879,96
Ikke medlem 1.099,95
DU OPTJENER 88 Point
âme pure CIT Pen 0,5 mm
Medlemspris 199,96
Ikke medlem 249,95
DU OPTJENER 20 Point
Ecooking A-vitamin Kapsler 60 stk.
349,95
DU OPTJENER 35 Point
Swiss Clinic Beauty Accessory Cleaning Spray 10 ml
Medlemspris 71,96
Ikke medlem 89,95
DU OPTJENER 8 Point

Relaterede artikler

Rens ud med en detox - 5 tips

Vi guider

Rens ud med en detox - 5 tips

Af Mia Ibsen

Trænger du til en gennemgående udrensning af kroppen? Vi guider dig til, hvordan du renser ud - uanset om det er hud, hår eller kroppen.

Læs Mere
Anti-pollution skin care: Hvordan virker det?

Spot Trenden

Anti-pollution skin care: Hvordan virker det?

Af Isabel Marschall Thostrup

Anti-pollution skin care vinder mere og mere frem - og det er der god grund til. Produkterne hindrer nemlig forurening i at ødelægge din huds glød. Få en komplet guide til anti-pollution skin care her.

Læs Mere
K-beauty - alt du skal vide om koreansk hudpleje

Spot Trenden

K-beauty - alt du skal vide om koreansk hudpleje

Af Matas

K-Beauty er koreansk hudpleje og makeup, og mange af de koreanske brands har opnået kultstatus på skønhedsscenen med deres innovative, effektive og virkelig gode-til-prisen produkter.

Læs Mere
Hvilken Micellar Water skal du vælge?

Vi guider

Hvilken Micellar Water skal du vælge?

Af Isabel Marschall Thostrup

Bag om kultproduktet; micellar waters. Ethvert brand med respekt for sig selv har efterhånden udviklet en micellar water. Her får du en guide til 5 forskellige slags, så du kan finde præcis den, der passer til dig.

Læs Mere
 • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 279 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret