Vi guider

Dermaroller – Styrk din hud med nålerullen

Dermarolleren er populær, og det er med god grund. For de små nåle hjælper huden med at blive sundere og stærkere. Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, og hvordan du bedst plejer en hud, der har været under rullen? Så læs med her og bliv inspireret til din hudpleje.

Dermaroller, skin roller, cit roller, skinneedling eller mikroneedling. Kært barn har mange navne, men uanset hvad du kalder det, så er der visse ting, der er gode at have styr på, før du ruller huden over med nålerullen.

Vi har her samlet alt det, du skal vide om den lille rulle. Lad os først starte med de bedstsælgende produkter, så du kan blive klogere på, hvilken én du skal vælge.

De bedstsælgende dermarollers

Der findes forskellige dermarollere på markedet, og vi har samlet de bedstsælgende til dig her.

En dermaroller fungerer på den måde, at du prikker bittesmå huller i overhuden med den, når du ruller hen over huden. Det gør, at de aktive stoffer fra for eksempel dit serum kan komme dybere ned i hudlaget. Samtidig stimulerer det din hud til at regenerere sig selv.

Der sker også en øget blodgennemstrømning i huden, når den bliver stimuleret af de små fine nåle. Din hud vil straks gå i gang med en helende proces, som gør den tykkere og stærkere. Det er godt, hvis du gerne vil styrke den og give linjer og rynker kamp til stregen.

Dermarollerne fra Ecooking og Âme Pure har begge nåle på 0,5 millimeter, som er perfekt til brug i ansigtet.

Ecooking Derma Ruller 0,5 mm
SPAR 20%
0,5 mm
EcookingDerma Ruller
Medlemspris
399,96 kr.499,95 kr.
(5)
âme pure CIT Face Roller 0,5 mm
MEDLEMSTREATSSPAR 20%
KUN ONLINE
0,5 mm
âme pureCIT Face Roller
Medlemspris
263,96 kr.329,95 kr.
(9)
5 bestsellers fra franske Âme Pure

Vi guider

5 bestsellers fra franske Âme Pure

Måske du allerede har hørt om Âme Pure – et fransk hudplejebrand, som især er kendt for at have specialiseret sig i at lave hudpleje til dig, der bruger dermaroller. Deres produkter er med naturlige ingredienser, og deres hudbehandlinger er i øvrigt klinisk dokumenteret. Vi har samlet de fem bedst sælgende produkter fra det populære mærke, så du kan blive klogere på, hvilke udfordringer de kan hjælpe dig med.

Læs også

Dermaroller til skæg

Det kan måske lyde skørt, men en dermaroller kan faktisk hjælpe, hvis du gerne vil have skægget til at vokse. Hvis du fx har pletter i skægget, så prøv at brug en dermaroller på de områder, du ønsker at få skægvæksten igang igen. Det kan stimulere hårsækkene og få hårene til at vokse.

Denne dermaroller fra Swiss Clinic er anbefalet af vores materialister til øget skægvækst. Den kan selvfølgelig også bruges på huden, ligesom de andre dermarollere.
Vil du vide mere om, hvordan du bedst plejer dit skæg og giver det de bedste betingelser for at holde sig sundt og flot? Så læs med her.


Swiss Clinic Skin Roller
SPAR 20%
KUN ONLINE
Swiss ClinicSwiss Clinic Skin Roller
Medlemspris
335,96 kr.419,95 kr.
(2)

Dermaroller kits

Vidste du, at Âme Pure har samlet alt, du skal bruge til din dermaroller, i starterkits?

I deres Face Roller Basic Kit får du en dermaroller, en Collagen Therapy Gel samt en Sanitizer Spray til at rengøre din dermaroller. På den måde har du det perfekte start-kit til din hud.


Âme Pure har også et kit, som er udviklet specielt til de typiske hudproblemer, mænd har. Overhuden er ofte tykkere og har mindre fugtighed hos mænd. De er også udsat for svie og rødme ved barbering, og så producerer deres hud mere talg og sved. Derfor kan det være en god idé at kigge ind i det her kit specielt udviklet til en sådan hud.


âme pure CIT Face Roller Basic Kit
MEDLEMSTREATSSPAR 20%
KUN ONLINE
âme pureCIT Face Roller Basic Kit
Medlemspris
719,96 kr.899,95 kr.
(3)
7 spørgsmål, mænd meget gerne vil have svar på

Vi guider

7 spørgsmål, mænd meget gerne vil have svar på

Døjer du med uønsket hårvækst på ryggen, er din ånde begyndt at lugte fælt og er du måske ved at blive tynd på toppen? Mange mænd tumler med issues, som kan være lidt akavede og grænseoverskridende at spørge til råds om nede i Matas, og genkender du problemet, så læs med her. Vi har nemlig samlet de spørgsmål, som mænd oftest ikke tør stille om deres krop og hygiejne, og giver dig selvfølgelig svarene på det hele.

Læs også

Dermaroller til kroppen

Der findes også dermarollere til kroppen, og som udgangspunkt har den samme effekt som i ansigtet - Den stimulerer blodgennemstrømningen i huden og gør det nemmere for de plejende ingredienser at komme ned i hudens dybere lag.

En dermaroller til kroppen kan hjælpe med udfordringer som:

Strækmærker
Når du bruger en roller til hjemmebrug, kan du næppe forvente, at dine strækmærker forsvinder helt. Men ruller du på huden, samtidig med at du bruger et serum mod pigmentpletter, kan du være heldig, at arene bliver mindre synlige.

Appelsinhud
En dermaroller kan ikke som sådan få bugt med din appelsinhud, men ved at gøre din hud stærkere og tykkere kan den få overfladen til at se mere ensartet ud. Bruger du samtidig cremer mod cellulitis, brug af en dermaroller hjælpe ingredienserne med at komme dybere ned i huden.


Gode renseprodukter inden brug af dermaroller

Inden du bruger din dermaroller, er det alfa omega, at du har renset din hud i dybden. Det skal man gøre, for at undgå at der kommer bakterier ned i huden, når du bruger din roller. Brug derfor en effektiv rens til formålet.


Âme Pure har udviklet en effektiv ansigtsrens, som renser uden at udtørre og samtidig virker beroligende på huden. Ansigtsrensen har små, fine mikroperler i sig, og de er ikke kun for syns skyld – perlerne består nemlig af ren vitamin E, som hjælper til at mindske fine linjer og rynker.


Ecookings parfumefri rensegel plejer, fugter og renser huden i dybden, så den er også perfekt til formålet. Den indeholder også E-vitamin og er både parfumefri og vegansk.


âme pure Cleansing Gel 120 ml
MEDLEMSTREATSSPAR 20%
KUN ONLINE
120 ml
âme pureCleansing Gel
Medlemspris
263,96 kr.329,95 kr.
(6)
Ecooking Rensegel Parfumefri 200 ml
SPAR 20%
200 ml
EcookingRensegel Parfumefri
Medlemspris
183,96 kr.229,95 kr.
(124)
Sådan mestrer du din renserutine

Vi guider

Sådan mestrer du din renserutine

Hver eneste morgen og hver eneste aften bør du rense din hud. Og vand er ikke nok. Heldigvis tager det kun et par minutter, og her kan du læse, hvorfor den tid er så godt givet ud, og hvilket renseprodukt du bør bruge til netop din hudtype.

Læs også

Gode hudplejeprodukter du kan bruge efter brug af dermaroller

Fordi dermarollere er specielt gode til at stimulere produktionen af kollagen og elastin og altså gøre din hud tykkere, mere ensartet i hudtonerne og mindske fine linjer og rynker, så er det vigtigt med produkter, som bakker op om det, som du med fordel kan give din hud efter behandling.


Serum til dermaroller

Når du har brugt din dermaroller, så skal du sørge for at pleje din hud så godt so muligt. Der er nemlig nu, at den er modtagelig overfor alle de gode og effektive ingredienser.


Et perfekt serum du kan bruge med sin dermaroller er Ecookings Super Serum. Det har en høj antiage-effekt og giver huden et boost af fugt samtidig med at det opstrammer.

Franske Âme Pure har specialiseret sig i at lave lækker og effektiv hudpleje til brug sammen med dermarollers. De er især kendt for deres Collagen Therapy, som er et effektivt serum, der stimulerer og øger produktionen af kollagen i huden, fugter og har anti-aging effekt.


Ecooking Super Serum 20 ml
SPAR 20%
20 ml
EcookingSuper Serum
Medlemspris
327,96 kr.409,95 kr.
(100)
âme pure Collagen Therapy Platinum Gel 30 ml
MEDLEMSTREATSSPAR 20%
KUN ONLINE
30 ml
âme pureCollagen Therapy Platinum Gel
Medlemspris
623,96 kr.779,95 kr.

Ansigtscremer til dermaroller

Efter et godt og effektivt serum hører selvfølgelig en god creme. Vælg en creme med fugtgivende ingredienser, som opstrammer og passer på din hud. Efter en omgang med dermarolleren har din hud brug for en masse beroligende og fugtgivende ingredienser, så det er helt klart dem, du skal gå efter.

Vi har samlet et par all time favoritter til dig her, som du kan dykke ned i, hvis du leder efter en god og effektiv creme til din dermaroller-rutine.


Ecooking Hals-& Decolleté Creme 50 ml
SPAR 20%
50 ml
EcookingHals-& Decolleté Creme
Medlemspris
327,96 kr.409,95 kr.
(44)
Swiss Clinic Regenerating Cream
SPAR 20%
KUN ONLINE
Swiss ClinicRegenerating Cream
Medlemspris
335,96 kr.419,95 kr.
âme pure Bouncy Water Splash 50 ml
MEDLEMSTREATSSPAR 20%
KUN ONLINE
50 ml
âme pureBouncy Water Splash
Medlemspris
479,96 kr.599,95 kr.
(1)

Hvad kan en dermaroller hjælpe på?

Når du kører nålerullen henover huden, stimulerer du hudens egen kollagen- og elastinproduktion, og det er rigtig sundt, hvis din hud er skadet, ældet eller på anden vis har brug for lidt ekstra hjælp.


En skin roller hjælper efter sigende på flere ting:

 • Styrker huden
 • Øger blodgennemstrømningen
 • Giver mere glød
 • Mindsker rynker og fine linjer
 • Mindsker ar (for eksempel akne ar)
 • Mindsker pigmentforskelle


Hvilken størrelse dermaroller skal jeg vælge?

Dermarollere kommer i forskellige nålelængder og afhængig af, hvorvidt du ruller i ansigtet eller på kroppen, er trænet eller nybegynder, får du her nogle rettesnore til nålestørrelser.


I ansigtet og på décolleté: Start med 0,2 mm og arbejd dig evt. op til 0,5 mm


På kroppen, for eksempel lår, mave og arme: Start med 0,5 mm og arbejd dig evt. op til 1 mm


Du bør aldrig gå over 1 mm, når du selv ruller derhjemme, for hvis du går højere op, vil din hud begynde at bløde, og så er det er en behandling, som kun professionelle bør udføre.


Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Vi guider

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Det er ikke kun inde i kroppen, at vitaminer hjælper. De har også en gavnlig effekt, hvis du smører dem på huden. Vi guider dig igennem de vitaminer, som booster din hudpleje

Læs også

Hvordan bruger jeg en dermaroller?

Det er ikke svært at bruge en dermaroller. Men det er vigtigt, at du tænker på hygiejnen og ikke trykker for hårdt, når du ruller. Vi har lavet en step by step guide til dig her, så du ikke går galt i byen.


Sådan bruger du din dermaroller:

 • Rens din hud helt fri for makeup, støv og snavs med makeupfjerner, rensemouse, eller micellar water
 • Rul på huden i et afgrænset område ad gangen. For eksempel venstre kind, højre kind, pande, hage, hals, décolleté
 • Rul 6- 8 gange i hver retning - det vil sige lodret, vandret og diagonalt - så du får behandlet hele området. Du behøver ikke at trykke til
 • Påfør et nærende serum på huden. Ofte følger der et serum med, når du køber rullen
 • Lad serummet trænge ind, og smør derefter din hud med en nærende creme
 • Rul gerne om aftenen, så din hud har tid til at restituere sig selv og undgå så vidt muligt at bruge makeup de første 6-8 timer, efter du har rullet
 • Rens din dermaroller grundigt efter brug


Tip! Er du fan af ansigtsmasker, så brug altid din dermaroller før du lægger masken, så får du maksimalt ud af den​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


Hvor ofte skal jeg bruge en dermaroller?

Der er faktisk stor forskel på, hvad de enkelte producenter anbefaler, men en ting er sikkert: hellere for lidt end for meget, for det er i pauserne (altså i regenereringen), at du får den største effekt af din dermaroller.


Det handler om at træne huden langsomt op. Start med at rulle to til tre gange om ugen og hold så en pause på en uge. Hvis du oplever, at din hud reagerer kraftigt på rulningen, så sæt frekvensen ned og hold en pause, til din hud er helt fin igen.


Langsomt over nogle måneder kan du skrue op for, hvor ofte du ruller, for til sidst at kunne rulle hver dag. Mærk altid efter, om det er for hårdt for din hud at rulle hver dag, eller om den har det bedst, når du kun ruller hver anden dag.


Rul om aftenen før sengetid. Så din hud får ro, og alle de gode plejende sera og cremer, du smører på din hud, kan få lov at virke.


Hvor hurtigt kan jeg se et resultat af min dermaroller?

De fleste af os drømmer om effekt med det samme. Men at stimulere kollagenproduktionen er ikke et quickfix. Prøv at tage et billede af dig selv, når du starter med at rulle, og vend tilbage hver tredje måned. På den måde er det nemmere at se, om rullen har en effekt på din hud.

Med det samme

Umiddelbart efter at du har rullet din hud, vil du opleve, at huden får lidt farve. Det kan prikke let, og huden kan føles lidt varm.

Efter 24-72 timer

Et par dage efter at du har rullet, vil du opleve, at din hud får mere glød og ser frisk ud. Det gør den, fordi blodgennemstrømningen bliver stimuleret.

Efter 2-3 måneder

Efter nogle måneder oplever du måske ikke længere, at din hud føles stimuleret, efter at du har rullet den, men det betyder ikke, at det ikke har en effekt. Din hud er bare blevet vant til behandlingen og reagerer ikke længere ligeså kraftigt på stimuleringen.


​​​​​​​Effekten af at bruge en dermaroller holder i lang tid. Det bedste resultat opnår du, hvis du gør det til en del af din faste beautyrutine, så du stimulerer huden flere gange om ugen.Hvornår bør jeg ikke bruge en dermaroller?

Det giver næsten sig selv, at der kan være situationer, hvor det ikke er en god idé at prikke i sin hud med små nåle, og hvor en dermaroller faktisk kan gøre mere skade end gavn. Rul derfor ikke på: ​​​​​​​

 • Eksem
 • Rosacea
 • Akne udbrud (det kan være fint at rulle på knopper, som ligger dybt under huden, men er der først hul, så lad din akne være)
 • Solskoldet hud
 • Åbne sår og hudafskrabninger​​​​​​​

Hvordan renser jeg min dermaroller?

Hygiejne betyder alt, så reglen er altid, at du aldrig må dele din rulle med andre, heller ikke selv om du har renset den.


Skyl din rulle under varmt vand når du har brugt den og sprøjt den med en desinficerende væske. Der findes sprays, der er udviklet til dermarolleren, men du kan også bruge klorhexidin eller sprit.


Ryst din dermaroller godt og læg den tilbage i sin æske, så den kan tørre. Du skal ikke køre din rulle over et rent håndklæde, køkkenrulle eller lignende for at tørre den, for det kan beskadige nålene og gøre dem uskarpe.

Relaterede produkter

âme pure Peels So Good 120 ml
MEDLEMSTREATSSPAR 20%
KUN ONLINE
120 ml
âme purePeels So Good
Medlemspris
239,96 kr.299,95 kr.
(89)
âme pure CIT Pen 0,5 mm
MEDLEMSTREATSSPAR 20%
KUN ONLINE
0,5 mm
âme pureCIT Pen
Medlemspris
199,96 kr.249,95 kr.
(3)
Swiss Clinic Sanitizing Spray 100 ml
SPAR 20%
KUN ONLINE
100 ml
Swiss ClinicSanitizing Spray
Medlemspris
39,96 kr. 49,95 kr.
(2)
Swiss Clinic Needle Head Body (Refill) 0,5 mm
SPAR 20%
KUN ONLINE
0,5 mm
Swiss ClinicNeedle Head Body (Refill)
Medlemspris
115,96 kr.144,95 kr.

Relaterede artikler

5 bestsellers fra franske Âme Pure

Vi guider

5 bestsellers fra franske Âme Pure

Af Ida Hinchely Kyhn

Måske du allerede har hørt om Âme Pure – et fransk hudplejebrand, som især er kendt for at have specialiseret sig i at lave hudpleje til dig, der bruger dermaroller. Deres produkter er med naturlige ingredienser, og deres hudbehandlinger er i øvrigt klinisk dokumenteret. Vi har samlet de fem bedst sælgende produkter fra det populære mærke, så du kan blive klogere på, hvilke udfordringer de kan hjælpe dig med.

Læs Mere
Den Store Guide Til Serum

Vi guider

Den Store Guide Til Serum

Af Cecilia Demant

Troede du at serum var et ”nice to have” i din hudplejerutine? Så er denne artikel helt sikkert for dig; serum er nemlig et af de vigtigste trin i daglige hudpleje og i dag gennemgår vi alt der er værd at vide om emnet. Hvem er serum til? Hvilket skal du vælge? Og hvordan virker det egentlig?

Læs Mere
Nye skønhedsgadgets: Tag din skønhed i egne hænder

Vi guider

Nye skønhedsgadgets: Tag din skønhed i egne hænder

Af Tekst Cathrine Park

Er du en ægte beautyjunkie som aldrig går ned på udstyr, så har vi spottet et par smarte gadgets, der får din hud sund og strålende ind i foråret.

Læs Mere
Sådan mestrer du din renserutine

Vi guider

Sådan mestrer du din renserutine

Af Cathrine Park

Hver eneste morgen og hver eneste aften bør du rense din hud. Og vand er ikke nok. Heldigvis tager det kun et par minutter, og her kan du læse, hvorfor den tid er så godt givet ud, og hvilket renseprodukt du bør bruge til netop din hudtype.

Læs Mere