Vi guider
På jagt efter julegave? Dufte til ham & hende
Julen er lige om hjørnet, og hvilken bedre gaveidé end en lækker duft til badeværelseshylden? Du finder de skønneste julegaveideer i Jean Paul Gaultiers unikke parfumeunivers til både ham og hende. I denne artikel kan du blive klogere på to skønne nyheder fra det franske brand, der vil passe perfekt under juletræet.

Mangler du inspiration til julegaven i år? Du går sjældent galt i byen med en lækker duft. I denne artikel får du to skønne bud på parfumer, der garanteret vil gå rent ind. Som en ekstra jule-special, finder du også lækre gaveæsker fra Jean Paul Gaultier, perfekt til julen. 

Nyhed til hende: Gaultier Divine Eau de Parfum

Denne delikate blomsterduft er en hyldest til kvinden. Den smukke flakon er indbegrebet af female impowerment med dens funklende og flotte former. En stilfuld nyfortolkning af Jean Paul Gaultiers ikoniske, kegleformede design.

Vi har at gøre med en blomstret duft, som er beriget med topnoter af havsalt, hjertenoter af bløde liljer og basenoter af luftig marengs. Det er den perfekte julegave til én, du holder af, som med garanti vil skabe glæde. Både fordi den dufter guddommeligt, men den pynter samtidig smukt på badeværelseshylden.

Lige nu kan du få den i en unik julegaveæske, som indeholder en Divine Eau de Parfum (50 ml) samt en Divine Body Lotion (75 ml). Den perfekte julegave til den stærke kvinde!

Nyhed til ham: Le Male Elixir Parfum

En brandvarm nyhed til de iskolde måneder! Jean Paul Gaultier er på hylderne med en sensuel og dragende duft til ham, som tager intensiteten til nye højder.

Du finder uimodståelig lavendel i topnoterne, tropisk tonkabønne i hjertenoterne og en bund af fløjlsblød benzoin. Alt sammen samlet i den ikoniske flakon med de klassiske striber, som henleder tankerne på Jean Paul Gaultiers ikoniske sømænd.

En unik og lækker julegaveidé til manden i dit liv.

SPAR 20%
Jean Paul Gaultier Le Male Elixir Parfum 75 ml
Medlemspris
583,96 kr.729,95 kr.Spar 146,-

Klassikeren til ham: Le Male Eau de Toilette

En vaskeægte klassiker fra Jean Paul Gaultier er Le Male Eau de Toilette. En sexet duft, som er blevet et ikonisk symbol på frihed og forførelse!

Den er beriget med topnoter af frisk mynte, hjertenoter af beroligende lavendel og bundnoter af sensuel vanilje. En lækker, maskulin duft, der går lige i hjertet, og garanteret vil være et julegavehit (igen) i år.

Du får lige nu en eksklusiv gaveæske med Le Male Eau de Toilette (75 ml) og en Deodorant Stick (75 g).

Bestsellers fra Jean Paul Gaultier:

Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs Mere
Matas store julegaveguide - i alle prisklasser

Matas LIVE

Matas store julegaveguide - i alle prisklasser

Af Matas

Se med, når vi guider dig til fantastiske julegaveidéer i alle prisklasser. Uanset om du er på udkig efter noget til din egen ønskeliste, eller en gave at glæde andre med, har vi noget til dig i dagens video!

Læs Mere
Årets gave til ham

Vi guider

Årets gave til ham

Af Amalie Schiller

’’Hvad giver man manden, der har alt?’’ Ét af livets allestørste spørgsmål, som bliver besvaret i dagens indlæg, hvor vi forsyner dig med en gaveguide til manden, der har alt. Find alt fra effektive og nemme hudplejeprodukter til velduftende og maskuline deodoranter samt parfumer.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dyk ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd på matas.dk.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.