Vi guider

Årets gave til ham

’’Hvad giver man manden, der har alt?’’ Ét af livets allestørste spørgsmål, som bliver besvaret i dagens indlæg, hvor vi forsyner dig med en gaveguide til manden, der har alt. Find alt fra effektive og nemme hudplejeprodukter til velduftende og maskuline deodoranter samt parfumer.

Vi har ladet os fortælle, at mænd ikke er så komplicerede, og måske kan noget så simpelt som en nem creme tage status som den perfekte gave? Eller hvad med en velduftende parfume, der kan bruges til alle anledninger? Vi tager fat i et hav af kategorier i dagens "skriv", så du har en masse idéer, når manden i dit liv skal forkæles. Vi har din ryg, hvadenten du er på udkig efter en fars dag gave, julegave, fødselsdagsgave eller en 'bare fordi gave'. God læselyst.

En god hudplejerutine

Velplejet hud er for alle - også manden, der ikke gider bruge oceaner af tid på at pleje huden hver morgen og aften. Her i slideren har vi indsat nogle gode hudplejeprodukter, der er nemme at bruge, og som har en masse fordele.


Du kan eksempelvis forkæle en mand, du holder af, med en skæg- og ansigtsvask fra Gillette, der er effektiv samt velduftende, eller du kan forære ham en Multi Olie fra Matas Men. Netop denne har mange fordele, da den kan bruges som skægolie, hudpleje, barberingsprodukt, hårolie eller aftershave. Mulighederne er altså mange, og derfor er olien perfekt til manden, der kan lide et flere-i-ét produkt.


Ecooking Men Starterkittet kan du også give i gave, hvis du kender en mand, der gerne vil have en nem hudplejerutine, hvor produkterne er nøje udvalgte og klar til at gøre underværker.

En god omgang skægpleje

Kender du én, der godt kan lide at pleje skægget? Så skal du kigge her!


Matas Men 2-in-1 Beard Shampoo er en shampoo og balsam i én, der effektivt renser og plejer skægget, så man opnår et rent skæg samt undgår irritation. Er du, eller kender du typen, der har sådan et skæg, der skal plejes med skægbalsam, kan du også give Gillettes unikke Soft Beard Balm et skud. Balsammen gør skægget blødt og medgørligt, og så er den nem at arbejde ind i skægget. Win!


Vil manden i dit liv ønske, at hans skæg voksede hurtigere, så giv ham en beard roller fra Njord, der stimulerer skægvæksten. Skægget vil blive stærkere og føles tykkere.  


Materialisten guider: Sådan skal du pleje dit skæg

Nyhed

Materialisten guider: Sådan skal du pleje dit skæg

Skægget er for alvor tilbage hos mændene. Der er da heller ikke noget flottere end et velplejet og stylet skæg. Derimod kan det hurtigt komme til at se sjusket og usoigneret ud, hvis du ikke styrker og plejer det. Vi har allieret os med materialist Johnny Jensen, der giver dig sine bedste råd med på vejen til optimal og nem skægpleje- og styling med Matas Mens produkter.

Læs også

Gaven, der giver lækkert hår

Charme, selvtillid og lækkert hår – en shampoo kan løse det meste ;-) Hvadenten modtageren af gaven har kort eller langt hår, skal du have fat i en shampoo, der renser og plejer, og som er effektiv samt nem at bruge,

HairLust har udviklet en skøn shampoo, der afhjælper tør og skrøbelig hovedbund samt hår, og så indeholder den økologiske ingredienser som økologisk aloe vera og spearmintolie, som det tørre hår elsker! Du kan også forkæle ham med Matas Striber Hår- og Bodyshampoo til sensitiv hud, der er ekstra mild. (Er det ikke noget med, at mænd godt kan lide multifunktionelle produkter?).

Helte til kroppen

Når ansigtet, skægget og håret er på plads, er det kroppens tur. Især i tider, hvor huden har tendens til at blive ekstra tør, er der ikke noget som en bodylotion og en god showergel, er der?

Forkæl ham med en bodylotion og/eller showergel, du ved, vil falde i hans smag. Nogle mænd er til kropspleje med duft, andre er til kropspleje uden, og nogle er til dem, der plejer lidt udover det sædvanlige. Her i slideren finder du lidt af hvert.

Barbergrej til mænd

Vi guider

Barbergrej til mænd

Skæg kommer i mange forskellige former og looks. Nogle mænd foretrækker det glatte look, andre sværger til stubbelooket mens nogle arbejder på at gro et fuldskæg. Hvad end om du er til den ene eller anden type skæg, er det altid en god idé at benytte det rette barbergrej til netop dit skæg og det look, du selv foretrækker og ønsker at skabe. I indslaget her guider jeg til 4 forskellige typer barbergrej, så du kan blive klogere på, hvad der er bedst for dig og dit skæg.

Læs også

Bestseller parfmer til ham

En duft kan man aldrig gå galt i byen med! Her har vi samlet de mest populære dufte til mænd. Med andre ord: disse parfumer vil helt sikkert falde i hans smag. Der findes noget i enhver prisklasse, så alle kan være med. Fælles for duftene er, at de er som sendt fra himlen til mænd, der gerne vil gøre kvinderne bløde i knæene - for der er simpelthen ikke noget bedre end en velduftende mand!

Derudover har vi tilføjet en deodorant fra Biotherm, der er populær, velduftende og effektiv. Den er et sikkert hit til manden, der gerne vil føle sig ovenpå og velduftende hele dagen.

Gaven til manden, der aldrig går ned på udstyr

Kender I også en mand, hvis værste mareridt er at gå ned på udstyr? Say no more! Til manden, der elsker elektronisk udstyr, er det selvfølgelig oplagt at forkæle ham med en trimmer- eller barbermaskine, der kan optimere udstyrssamlingen på badeværelset.
​​​​​​​

En af vores mest solgte trimmere er Philips OneBlad, som kan trimme, barbere og skabe lige linjer og kanter til alle skæglængder. Så om han har langt eller kort skæg, så er han safe med Philips!

Til den sporty mand

Kender du en helt særlig mand, der skal forkæles med lidt godt fra vores træningskategori? Eller vores plejekategori? Så kig med i produktslideren, hvor du finder noget til den aktive mand samt ham, der godt kan lide at pleje sig selv.


Et godt tip er at forære manden i dit liv et gavekort til en hjemme-massage og vedlægge en skøn olie, som du kan bruge, når du skal forkæle ham.


Er du stadig i tvivl om, hvad han skal have? Så tag et kig i denne kategori, hvor vi har samlet en masse gode gaveidéer i alle prisklasser.

Relaterede artikler

Kender du Danmarks herreserie #1?

Bag om brandet

Kender du Danmarks herreserie #1?

Af Benedikte Lundberg

Vi kunne slet ikke få armene ned, da vi fik dokumentation for, at de fleste mænd vælger Striberne, når de køber hudpleje. Og det giver god mening: Matas Men tilbyder det bredeste sortiment med målrettede produkter til stort set ethvert behov.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dykket ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd i 2022 på matas.dk.

Læs Mere
Gode julegaveidéer til hele familien

Vi guider

Gode julegaveidéer til hele familien

Af Amalie Schiller

Der er ikke noget som at overraske én, man holder af, med en god julegave, er der? På redaktionen er vi godt i gang med at finde julegaver til hele familien, og vi har erfaret, at det er en svær opgave. Er du (også) på bar bund ift. julegaver - ligesom vi har været? Så læs dagens skriv, hvor redaktionen viser julegaveidéer til mor, bedstemor, søster, bror - you name it!

Læs Mere
Hohoho.. Her er 10 af de bedste gaveæsker til jul

Vi guider

Hohoho.. Her er 10 af de bedste gaveæsker til jul

Af Pernille Witt Kirkegaard

Julen står for døren, og det store julerace er for alvor skudt i gang. Det er det i hvert fald hos os! Her på redaktionen er vi så småt gået i gang med julegaveindkøbene, og vi skal hilse og sige, at det ikke er en nem opgave. Heldigvis har vi (igen) i år et væld af skønne gaveæsker til hele familien.

Læs Mere