Vi guider

Årets gave til ham

’’Hvad giver man manden, der har alt?’’ Ét af livets allestørste spørgsmål, som bliver besvaret i dagens indlæg, hvor vi forsyner dig med en gaveguide til manden, der har alt. Find alt fra effektive og nemme hudplejeprodukter til velduftende og maskuline deodoranter samt parfumer.

Vi har ladet os fortælle, at mænd ikke er så komplicerede, og måske kan noget så simpelt som en nem creme tage status som den perfekte gave? Eller hvad med en velduftende parfume, der kan bruges til alle anledninger? Vi tager fat i et hav af kategorier i dagens "skriv", så du har en masse idéer, når manden i dit liv skal forkæles. Vi har din ryg, hvadenten du er på udkig efter en fars dag gave, julegave, fødselsdagsgave eller en 'bare fordi gave'. God læselyst.

En god hudplejerutine

Velplejet hud er for alle - også manden, der ikke gider bruge oceaner af tid på at pleje huden hver morgen og aften. Her i slideren har vi indsat nogle gode hudplejeprodukter, der er nemme at bruge, og som har en masse fordele.


Du kan eksempelvis forkæle en mand, du holder af, med en skæg- og ansigtsvask fra Gillette, der er effektiv samt velduftende, eller du kan forære ham en Multi Olie fra Matas Men. Netop denne har mange fordele, da den kan bruges som skægolie, hudpleje, barberingsprodukt, hårolie eller aftershave. Mulighederne er altså mange, og derfor er olien perfekt til manden, der kan lide et flere-i-ét produkt.


Ecooking Men Starterkittet kan du også give i gave, hvis du kender en mand, der gerne vil have en nem hudplejerutine, hvor produkterne er nøje udvalgte og klar til at gøre underværker.

SPAR 30,-
350ml
GilletteSkæg- og Ansigtsvask
99,95 kr.129,95 kr.
(4)
SPAR 30,-
30 ml
Matas StriberMen Multi Oil
89,95 kr.119,95 kr.
(65)
VÆRDI 525,-
EcookingMen Starterkit 5 dele
499,95 kr.
(11)

En god omgang skægpleje

Kender du én, der godt kan lide at pleje skægget? Så skal du kigge her!


Matas Men 2-in-1 Beard Shampoo er en shampoo og balsam i én, der effektivt renser og plejer skægget, så man opnår et rent skæg samt undgår irritation. Er du, eller kender du typen, der har sådan et skæg, der skal plejes med skægbalsam, kan du også give Gillettes unikke Soft Beard Balm et skud. Balsammen gør skægget blødt og medgørligt, og så er den nem at arbejde ind i skægget. Win!


Vil manden i dit liv ønske, at hans skæg voksede hurtigere, så giv ham en beard roller fra Njord, der stimulerer skægvæksten. Skægget vil blive stærkere og føles tykkere.  


SPAR 16,-
100 ml
Matas StriberMen 2-In-1 Beard Shampoo
48,95 kr.64,95 kr.
(81)
NjordBeard Roller
139,95 kr.
(4)
Materialisten guider: Sådan skal du pleje dit skæg

Nyhed

Materialisten guider: Sådan skal du pleje dit skæg

Skægget er for alvor tilbage hos mændene. Der er da heller ikke noget flottere end et velplejet og stylet skæg. Derimod kan det hurtigt komme til at se sjusket og usoigneret ud, hvis du ikke styrker og plejer det. Vi har allieret os med materialist Johnny Jensen, der giver dig sine bedste råd med på vejen til optimal og nem skægpleje- og styling med Matas Mens produkter.

Læs også

Gaven, der giver lækkert hår

Charme, selvtillid og lækkert hår – en shampoo kan løse det meste ;-) Hvadenten modtageren af gaven har kort eller langt hår, skal du have fat i en shampoo, der renser og plejer, og som er effektiv samt nem at bruge,

HairLust har udviklet en skøn shampoo, der afhjælper tør og skrøbelig hovedbund samt hår, og så indeholder den økologiske ingredienser som økologisk aloe vera og spearmintolie, som det tørre hår elsker! Du kan også forkæle ham med Matas Striber Hår- og Bodyshampoo til sensitiv hud, der er ekstra mild. (Er det ikke noget med, at mænd godt kan lide multifunktionelle produkter?).

HairlustGrow Perfect Shampoo
Fra 94,95 kr.
(21)
SPAR 15,-
Matas StriberMen Hair & Body Shampoo til Sensitiv Hud Uden Parfume
Fra 21,95 kr.59,95 kr.
(178)
3 FOR 2
250 ml
EcookingMen Hår & Kropssæbe
189,95 kr.
(14)

Helte til kroppen

Når ansigtet, skægget og håret er på plads, er det kroppens tur. Især i tider, hvor huden har tendens til at blive ekstra tør, er der ikke noget som en bodylotion og en god showergel, er der?

Forkæl ham med en bodylotion og/eller showergel, du ved, vil falde i hans smag. Nogle mænd er til kropspleje med duft, andre er til kropspleje uden, og nogle er til dem, der plejer lidt udover det sædvanlige. Her i slideren finder du lidt af hvert.

SPAR 16,-
Matas StriberMen Body Lotion til Normal Hud
Fra 48,95 kr.64,95 kr.
(111)
490 ml
MerakiMen Hair & Body Wash
179,95 kr.
(2)
Barbergrej til mænd

Vi guider

Barbergrej til mænd

Skæg kommer i mange forskellige former og looks. Nogle mænd foretrækker det glatte look, andre sværger til stubbelooket mens nogle arbejder på at gro et fuldskæg. Hvad end om du er til den ene eller anden type skæg, er det altid en god idé at benytte det rette barbergrej til netop dit skæg og det look, du selv foretrækker og ønsker at skabe. I indslaget her guider jeg til 4 forskellige typer barbergrej, så du kan blive klogere på, hvad der er bedst for dig og dit skæg.

Læs også

Bestseller parfmer til ham

En duft kan man aldrig gå galt i byen med! Her har vi samlet de mest populære dufte til mænd. Med andre ord: disse parfumer vil helt sikkert falde i hans smag. Der findes noget i enhver prisklasse, så alle kan være med. Fælles for duftene er, at de er som sendt fra himlen til mænd, der gerne vil gøre kvinderne bløde i knæene - for der er simpelthen ikke noget bedre end en velduftende mand!

Derudover har vi tilføjet en deodorant fra Biotherm, der er populær, velduftende og effektiv. Den er et sikkert hit til manden, der gerne vil føle sig ovenpå og velduftende hele dagen.

FÅ EN GAVEKØB FOR 550,-
ArmaniAcqua Di Gio Eau de Toilette
Fra 249,95 kr.624,95 kr.
(204)
Jean Paul GaultierLe Male Eau de Toilette
Fra 204,95 kr.
(165)
DIORSauvage Parfum
Fra 889,95 kr.
(53)
100 ml
VersaceEros Deodorant Spray
329,95 kr.
(68)
FÅ EN GAVEKØB 1
RabanneOne Million Parfum
Fra 724,95 kr.
(54)
FAST LAV PRIS
75 ml
BiothermDay Control Roll-on
129,95 kr.
(187)

Gaven til manden, der aldrig går ned på udstyr

Kender I også en mand, hvis værste mareridt er at gå ned på udstyr? Say no more! Til manden, der elsker elektronisk udstyr, er det selvfølgelig oplagt at forkæle ham med en trimmer- eller barbermaskine, der kan optimere udstyrssamlingen på badeværelset.
​​​​​​​

En af vores mest solgte trimmere er Philips OneBlad, som kan trimme, barbere og skabe lige linjer og kanter til alle skæglængder. Så om han har langt eller kort skæg, så er han safe med Philips!

Til den sporty mand

Kender du en helt særlig mand, der skal forkæles med lidt godt fra vores træningskategori? Eller vores plejekategori? Så kig med i produktslideren, hvor du finder noget til den aktive mand samt ham, der godt kan lide at pleje sig selv.


Et godt tip er at forære manden i dit liv et gavekort til en hjemme-massage og vedlægge en skøn olie, som du kan bruge, når du skal forkæle ham.


Er du stadig i tvivl om, hvad han skal have? Så tag et kig i denne kategori, hvor vi har samlet en masse gode gaveidéer i alle prisklasser.

KUN ONLINE
Titan Life træningsudstyrAb Wheel
129,95 kr.
(3)
250 ml
Matas Sports CareMassageolie uden Parfume
74,95 kr.
(84)

Relaterede produkter

FÅ EN GAVEKØB FOR 550,-
75 g
ArmaniAcqua Di Gio Deodorant Stick
324,95 kr.
(69)
VÆRDI 880,-
NjordBeard Starter Kit
349,95 kr.
(37)
SPAR 30,-
30 ml
Matas StriberMen Multi Oil
89,95 kr.119,95 kr.
(65)

Relaterede artikler

Kender du Danmarks herreserie #1?

Bag om brandet

Kender du Danmarks herreserie #1?

Af Benedikte Lundberg

Vi kunne slet ikke få armene ned, da vi fik dokumentation for, at de fleste mænd vælger Striberne, når de køber hudpleje. Og det giver god mening: Matas Men tilbyder det bredeste sortiment med målrettede produkter til stort set ethvert behov.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Maria Bech-Jensen

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dyk ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd på matas.dk.

Læs Mere
Gode julegaveidéer til hele familien

Vi guider

Gode julegaveidéer til hele familien

Af Amalie Schiller

Der er ikke noget som at overraske én, man holder af, med en god julegave, er der? På redaktionen er vi godt i gang med at finde julegaver til hele familien, og vi har erfaret, at det er en svær opgave. Er du (også) på bar bund ift. julegaver - ligesom vi har været? Så læs dagens skriv, hvor redaktionen viser julegaveidéer til mor, bedstemor, søster, bror - you name it!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek