• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Årets gave til ham

’’Hvad giver man manden, der har alt?’’. Dét er et af de spørgsmål, vi ofte får (og sågar stiller). Men sandheden er, at den perfekte gave til manden ikke behøver at være så kompliceret at finde. Hvad med at give manden, du holder af, et hudplejeprodukt, der er særligt udviklet til mænd? Eller hvad med en parfume, som kommer til at gøre dig blød i knæene? Vi må heller ikke glemme vores fantastiske skægplejeprodukter, der er perfekt til manden, der gerne vil kræse for skægget.

Vi tager fat i gaveidéer fra alle disse kategorier i dagens indlæg. Så hæng i, hvis du mangler den perfekte gave! Hvert år til jul bliver mændene i mit liv – alt fra onkel, min lillebror, far, kæreste til fætter – overrasket med lidt selvforkælelse fra Matas. Og de fleste af dem ved godt, at jeg elsker at prædike om, hvordan produkter som en god ansigtscreme, bodylotion, aftershave eller den rette herre parfume kan ændre deres liv (eller glæde mig – der findes ikke noget bedre end en velfugtende mand) ;) Men det er ofte først, når de har taget produkterne i brug, at de forstår, hvad jeg mener!

I søgen efter årets gave til de skønne mænd i vores liv, har vi på Stories redaktionen lavet nogle gaveidéer til mænd, så du kan komme et skridt tættere på, hvad du kan overraske mændene i dit liv med d. 24. december.

En god hudplejerutine

Ønsker vi alle ikke flot hud? Vi er ret overbeviste om, at uanset om man er en mand eller kvinde, er der intet så lækkert som velplejet hud. Så hvorfor ikke lave et lille hudplejekit til manden, der mangler en god hudplejerutine?

Ansigtsrensen er et must! Har han sensitiv hud, kan vi anbefale Matas Striber Face Wash til sensitiv hud - uden parfume. Den er også budgetvenlig. Win-win. For så er der måske plads i budgettet til en ansigtscreme, der passer til hans hudtype. En anden lækker rens, vi varmt kan anbefale, er Ecookings forfriskende rensegel, der plejer og renser hans hud i dybden.

Skal han forkæles med hele pakken, kan du overraske ham med en gaveæske, der har alt, han skal bruge til hudplejerutinen. Du kan både få Matas Striber ansigtspleje til Sensitiv Hud i en fin gaveæske eller et lille fint starterkit fra Ecooking med rensegel, hår- og kropssæbe, skæg- og kropsolie, ansigtscreme samt renseservietter. Så er han vist også good-to-go!

Ecooking Men Rensegel 50 ml
189,95
DU OPTJENER 19 Point
Ecooking Men Starterkit
349,95
DU OPTJENER 35 Point

En god omgang skægpleje

Skæg er ikke bare skæg. Der er nemlig både dem, der har fuldskæg, overskæg og korte stubbe. Kender du én, der går op i at pleje sit skæg eller søger produkter, der passer til hans skæg? Jamen, så er den ultimative gave til ham naturligvis noget lækkert skægpleje!

Kender du en, der har fuldskæg, vil det oplagte valg være en shampoo, der renser og plejer skægget. Har han derimod kort skæg, kan en creme til skægget – som Matas 2-In-1 Beard Moisturizer – være en perfekt gave. Udover at blødgøre det korte skæg, sørger den også for at beskytte mod udtørring. Du kan også overraske ham med en skægolie, der giver skægget et velplejet og smukt skæglook, og blødgør til det ypperste.  

Materialisten guider: Sådan skal du pleje dit skæg

Nyhed

Materialisten guider: Sådan skal du pleje dit skæg

Skægget er for alvor tilbage hos mændene. Der er da heller ikke noget flottere end et velplejet og stylet skæg. Derimod kan det hurtigt komme til at se sjusket og usoigneret ud, hvis du ikke styrker og plejer det. Vi har allieret os med materialist Johnny Jensen, der giver dig sine bedste råd med på vejen til optimal og nem skægpleje- og styling med Matas Mens produkter.

Læs også

Gaven, der giver lækkert hår

Charme, selvtillid og lækkert hår – du kan i hvert fald hjælpe ham med at få det lækre hår ;) Uanset om han har langt eller kort hår, vil en shampoo, der plejer håret og hovedbunden, ikke være en helt så tosset gave at give!

HairLust har udviklet en skøn shampoo til mænd, der afhjælper tør og skrøbelig hovedbund og hår, og så indeholder den økologiske ingredienser som økologisk aloe vera og spearmintolie, som det tørre hår elsker! Du kan også forkæle ham med Matas Striber Hår- og Bodyshampoo til sensitiv hud, der er ekstra mild.  

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo Men 250 ml
Medlemspris 125,96
Ikke medlem 179,95
DU OPTJENER 13 Point
Ecooking Men Hår & Kropssæbe 250 ml
149,95
DU OPTJENER 15 Point

Kroppens hjælpere

Når ansigtet, skægget og håret er på plads, er det kroppens tur. Især i disse kolde tider, hvor huden har tendens til at blive ekstra tør, er der ikke noget som en bodylotion og en god showergel, er der?

Forkæl ham med en bodylotion og/eller showergel, du ved, vil falde i hans smag. Nogle mænd er til kropspleje med duft, andre er til kropspleje uden, og nogle er til dem, der plejer lidt udover det sædvanlige.

Clinique Happy For Men Body and Hair Wash 200 ml
Medlemspris 153,96
Ikke medlem 219,95
DU OPTJENER 16 Point
Meraki Men Hair & Body Wash 490 ml
164,95
DU OPTJENER 17 Point
Kiehl’s Liquid Body Cleanser Pour Homme 250 ml
164,95
DU OPTJENER 17 Point
Barbergrej til mænd

Vi guider

Barbergrej til mænd

Dit skæg skal tæmmes løbende, hvad end du går efter det helt glatte look eller gror et fuldskæg. Derfor er det vigtigt, at du har styr på det helt rette barbergrej til netop dit skæg.

Læs også

En velduftende gaveæske

En duft kan man aldrig gå galt i byen med! Og flere af de skønne og populære dufte, der er på matas.dk, kan man henover julen netop få i en gaveæske. Hvis du er i tvivl om, hvilken duft du vil forkæle ham med, så har vi skrevet en artikel om top 10 dufte til ham, hvor du kan se, hvilke dufte flere mænd kaster sig over.

En af de populære dufte, du også kan få i en gaveæske i år, er Giorgio Armani Acqua di Giò Eau de Toilette, der faktisk er én af vores bedst sælgende duft. Og som en bonus får du den tilsvarende deodorant med i købet! En anden populær spiller er Jean Paul Gaultier Le Male, som du ligeledes kan få i en gaveæske med matchende deodorant. Så nu er det store spørgsmål bare: ”hvilken én vælger du?”.

Gaven til manden, der aldrig går ned på udstyr

Kender I også en mand, hvis værste mareridt er at gå ned på udstyr? Say no more! Til manden, der elsker elektronisk udstyr, er det selvfølgelig oplagt at forkæle ham med en trimmer- eller barbermaskine, der kan optimere udstyrssamlingen på badeværelset.
​​​​​​​

En af vores mest solgte trimmere er Philips OneBlad, som kan trimme, barbere og skabe lige linjer og kanter til alle skæglængder. Så om han har langt eller kort skæg, så er han safe med Philips!

(117)
Philips OneBlade inkl. 3 stk. Trimmekamme
279,95
DU OPTJENER 28 Point

Relaterede produkter

(25)
Giorgio Armani Acqua Di Gio Deodorant Stick 75 g
254,95
DU OPTJENER 26 Point
(10)
Njord Beard Starter Kit
349,95
DU OPTJENER 35 Point
(8)
Philips Hårklipper HC9450/15
849,95
DU OPTJENER 85 Point
(19)
Matas Striber Men Multi Oil 30 ml
109,95
DU OPTJENER 11 Point

Relaterede artikler

Kender du Danmarks herreserie #1?

Bag om brandet

Kender du Danmarks herreserie #1?

Af Benedikte Lundberg

Vi kunne slet ikke få armene ned, da vi fik dokumentation for, at de fleste mænd vælger Striberne, når de køber hudpleje. Og det giver god mening: Matas Men tilbyder det bredeste sortiment med målrettede produkter til stort set ethvert behov

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

En velduftende mand er en rigtig mand, hvis du spørger os på Stories redaktionen, og vi indrømmer gerne, at vi elsker en god mandeparfume… Så meget, at vi sommetider har lyst til at oversprøjte vores nat T-shirt med en maskulin duft. Ahhhh.

Læs Mere
Gode julegaveidéer til hele familien

Vi guider

Gode julegaveidéer til hele familien

Af Amalie Schiller

Der er ikke noget som at overraske én, man holder af, med en god julegave, er der? På redaktionen er vi godt i gang med at finde julegaver til hele familien, og vi har erfaret, at det er en svær opgave. Er du (også) på bar bund ift. julegaver - ligesom vi har været? Så læs dagens skriv, hvor redaktionen viser julegaveidéer til mor, bedstemor, søster, bror - you name it!

Læs Mere
Hohoho.. Her er de mest populære gaveæsker til jul

Vi guider

Hohoho.. Her er de mest populære gaveæsker til jul

Af Amalie Schiller

Julen står for døren, og det store julerace er for alvor skudt i gang. Det er det i hvert fald hos os! Her på redaktionen er vi så småt gået i gang med julegaveindkøbene, og vi skal hilse og sige, at det ikke er en nem opgave. Vi håber nemlig alle sammen på, at vi finder den perfekte gave, der kan overraske dem, vi holder allermest af, men det er altså nemmere sagt end gjort.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage