• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Jo Malone London er landet i Matas

Det britiske luksusdufthus, Jo Malone London, er nu landet i Matas. Mærket byder på eksklusive dufte i smuk indpakning. Noterne spænder fra citrusagtig frisk basilikum til lækker, dyb oud og træ.

Jo Malone London hylder britisk stil, uventede dufte og er den perfekte gave til dig selv eller en du holder af. De fantastiske dufte kommer i en 30 eller 100 milliliters smuk flakon, som uden tvivl vil pynte på enhver hylde derhjemme.

Om Jo Malone London:

Jo Malone London er et britisk dufthus, der er kendt for sin unikke duftportefølje af elegante og underspillede dufte med et unikt twist. Herudover luksusprodukter til bad, krop og hjem, der alle er blandet med spændende kombinationer af ingredienser. De unikke dufte sammen med det ikoniske design er dét, der karakteriserer det populære livsstilsmærke.

Jo Malone London dufte

De skræddersyede dufte til ham og hende kommer alle indpakket i Jo Malone Londons signaturboks. Du kan kombinere duftene med hinanden som du ønsker, for at skabe dit helt eget udtryk.


En af signaturduftene er Jo Malones moderne klassiker, Lime Basil & Mandarin, der dufter citrusagtig og beskrives lidt som en carribisk brise. Det var den første duft fra mærket.


Den mest populære og bedst sælgende hedder Wood Sage & Sea Salt og dufter som en drøm med noter af bergamotte, træ og hvid musk.


Se alle dufte fra Jo Malone London her.

Jo Malone London sæber og cremer

Udover de smukke dufte finder du også hand & body wash samt hand & body soap i mange af de samme noter som duftene kommer i.


De er både gode som gave, eller hvis du gerne vil give dit eget badeværelse et ekstra luksuriøst pift.


Se alt kropspleje fra Jo Malone London her.

Find alle produkter fra Jo Malone London her.

Relaterede artikler

NYHED: CLEAN Reserve lanceres i 50 ml

Nyhed

NYHED: CLEAN Reserve lanceres i 50 ml

Oplev en øko-bevidst duftkollektion, der er skabt med omtanke for mennesket og kloden. Med bæredygtige, rå og naturlige ingredienser redefinerede CLEAN Reserve den moderne definition af CLEAN. Nu lanceres seks af duftene i 50 ml.

Læs Mere
Efterårets 10 nye dufte

Nyhed

Efterårets 10 nye dufte

Af Isabel Marschall Thostrup

Det er så småt tid til at finde de lune sweatre og seje ankelstøvler frem. Dyk ned i sæsonens nye dufte, der passer til den hyggelige årstid med varme noter og smukke flakoner. Her kan du se efterårets mest populære duft-nyheder.

Læs Mere
Born in Roma – Nye dufte fra Valentino

Nyhed

Born in Roma – Nye dufte fra Valentino

Born in Roma – Den nyeste duftlancering fra det ikoniske modehus Valentino. Haute Couture dufte til ham og til hende. De nye Born in Roma fra Valentino er sofistikerede og moderne dufte inspireret af selveste Rom: byen, hvor elegance og modernitet sammenflettes, hvor det klassiske forstørres med en livsstil på kanten.

Læs Mere
10 tips fra materialisten

Vi guider

10 tips fra materialisten

Af Sofie Rasmussen

Foråret er så småt på vej, og her ved Sofie Rasmussen fra Matas i Rødovre hvilke produkter, der kan gøre dig klar til de skønne forårsdage. Find hendes 10 beautyfavoritter her.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage