• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 190 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret
Nyhed

Born in Roma – Nye dufte fra Valentino

Born in Roma – Den nyeste duftlancering fra det ikoniske modehus Valentino. Haute Couture dufte til ham og til hende. De nye Born in Roma fra Valentino er sofistikerede og moderne dufte inspireret af selveste Rom: byen, hvor elegance og modernitet sammenflettes, hvor det klassiske forstørres med en livsstil på kanten.

Modehuset Valentinos nyeste to dufte, Donna Born In Roma og Uomo Born In Roma, er en hyldest til diversitet, inklusivitet og modet til selvudtrykkelse.


"I don't have rules.
No rules is my rule."
- Pierpaolo Piccioli – kreativ direktør hos Valentino

Born in Roma

De to nye Born In Roma dufte udtrykker Pierpaolo Picciolis vision af mode; cool couture som et mix mellem inklusivitet og diversitet, mellem Haute Couture og moderne gadekultur. Duftene er skabt til dem, der tør udtrykke deres personlighed, en personlighed der er formet af deres rødder og værdier, men skabt af deres egne regler.

Moderne og feminin

Valentino Donna Born In Roma er en couture parfume, der omskriver dufttraditioner, og hvordan det feminine kommer til udtryk.


Duften er skabt af tre forskellige sorter af jasmin blomster, nøje udvalgt blandt de bedste sorter i verden, og solbærnoter, blendet med bourbon vanilije, en af de dyreste ingredienser inden for parfumeri.


I denne rige blanding af traditional Haute Parfumery blandes et cool facet af rosenpeber og træ, som giver et moderne og uventet indtryk. En moderne feminin duft som ingen anden.

Utraditionel herreduft

Valentino Uomo Born In Roma er en aromatisk vetiver duft med et moderne touch. Skabt af en blanding af violablade og røget vetiver giver et meget klassisk førstehåndsindtryk. Noter af ingefær, mineralsk salt og træ giver den klassike herreduft et uventet og meget sofistikeret strejf.


Duften er inspireret af byen Rom; Byen hvor elegance blandes med det moderne og det klassiske indtryk har kant af det vibrende liv. En utraditionel herreduft der skal opleves.

Den ikoniske flakon

Duftene kommer i den ikoniske ”studded” Valentino flakon, der har et twist af sort og pink for et fashionabelt statement. En perfekt balance mellem en klassisk raffineret form og cool referencer til Valentino fashion.

”Fashion is about the moment.
Beauty is about eternity”
- Pierpaolo Piccioli – Kreativ direktør hos Valentino

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi giver dig overblikket over de 10 bedst sælgende dufte til kvinder, så du kender de sikre vindere.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi har samlet de 10 mest populære dufte til mænd, så du ved, hvad der er en sikker vinder, næste gang du skal købe en parfume.

Læs Mere
Parfumeguide - sådan vælger du

Vi guider

Parfumeguide - sådan vælger du

Af Matas

Med flere tusinde parfumer på markedet kan det virke som en temmelig uoverkommelig opgave at skulle vælge den perfekte duft. Men hvis du gør dig nogle få overvejelser, kan du hurtigt begrænse dine valgmuligheder.

Læs Mere
Efterårets 10 nye dufte

Nyhed

Efterårets 10 nye dufte

Af Isabel Marschall Thostrup

Det er så småt tid til at finde de lune sweatre og seje ankelstøvler frem. Dyk ned i sæsonens nye dufte, der passer til den hyggelige årstid med varme noter og smukke flakoner. Her kan du se efterårets mest populære duft-nyheder.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 190 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret