• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Skønne og sjove gaver til konfirmanden

Så er det igen ved at være konfirmationstid – og hvad giver man teenageren, som har alt, eller som har sin uforbeholdne mening om, hvad der cool, og hvad der er knap så cool? Vi guider dig til gaver til både de mandlige og kvindelige konfirmander.

Rigtig mange giver i dag penge til konfirmanden, men er du en af dem, som synes, at fine gaver med papir og sløjfe på er mere personlige end en kuvert med penge, så får du her nogle bud i flere prisklasser.

Til den kvindelige konfirmand

Der findes ikke én sikker gave til alle konfirmander, for der er stor forskel på, hvad unge piger går op i, når de bliver konfirmeret eller nonfirmeret. Men en flot indpakning og et fyldt gavebord plejer at vække glæde hos alle.

Gaver under 100 kr.

Når man giver gaver, er det tanken, der tæller, og ikke hvor højt budgettet er. Det vrimler med gaveidéer, som enhver pige vil blive glad for, og som ikke koster en formue.


En feminin neglelak kan man altid bruge. De yderst trendy perlespænder bruges af piger i alle aldre, og scrunchies er blevet klassikere.

Gaver 100-300 kr.

Uanset om hun er makeupelsker eller går op i sin sport, så er der masser af gode gaveidéer.


En god lipgloss kan man aldrig få for mange af, en klassisk makeuppung til favoritprodukterne eller et godt makeupspejl vil alle piger gerne eje.

Få et ‘no makeup’-makeuplook på 5 minutter

Vi guider

Få et ‘no makeup’-makeuplook på 5 minutter

‘No makeup’-makeup er indbegrebet af scandinavian cool. Det lette, naturlige look, som man kan bruge mange timer og masser af makeup på for at opnå. Men vi er travle kvinder, så her får du en guide til at få looket på fem minutter.

Læs også

Gaver 300-500 kr.

Forkælelsesgaver. Sådan kan man vist godt beskrive disse, som alle tre emmer af at være feminine, lækre og luksuriøse.


Giv hende en øjenpalet, et lækkert manicure sæt til at gøre sig klar til de festlige stunder eller måske dansk luksuskropspleje.

Gaver over 500 kr.

Personlige gaver er ofte de bedste. Dem, som rammer plet og kan bruges igen og igen til minde om en dejlig konfirmation.


Giv hende den lækreste duft, et godt glatte- eller krøllejern eller måske et par seje solbriller.

Gaver til den mandlige konfirmand

De mandlige konfirmander og nonfirmander kan være alt fra to meter høje unge mænd med overskæg og kæreste, til søde små drenge, som stadig venter på puberteten. Men uanset hvad, så bliver de helt sikkert glade for gaver, der viser, at de er på vej ind i de voksnes rækker. 

Gaver under 100 kr.

Det kan være svært at købe en gave til den kræsne teenager, men hvad med at gøre det nemt for konfirmanden, når han skal pakke sportstasken eller forsøde hverdagen?


Hjælp til en god hårdag eller en hår-og bodywash, der passer perfekt nede i sporttasken, er gode bud på gaver.  

Gaver 100-300 kr.

Overrask konfirmanden med noget, der både er hverdagsvenligt, eller som kan bruges ved lejlighed.


Et gavekort er en god gave, for vi har mere end cremer i Matas, og så er der også gaver til den sporty type som sportsundertøj eller et træningsudstyr til en god pris.

Gaver 300-500 kr.

Ofte kan den mest oplagte gave være den bedste. Det, som man mangler i hverdagen, eller som vækker minder om en god konfirmationsdag, når man tager det i brug.


Det kan være en gave med en stor tiltrækningskraft, en rejsemakker til livets mange rejser eller en gave, som gør, at konfirmanden er godt klædt på inderst inde.

Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dykket ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd i 2022 på matas.dk.

Læs også

Gaver over 500 kr.

Giv en gave, som holder i årevis, og som kan være med til at gøre hverdagen både sjovere, mere velplejet og nemmere.


Det kan være et barbersæt eller et lækkert ur, der byder ham velkommen i de voksnes rækker.

Relaterede artikler

Det fineste konfirmationslook

Grib stilen

Det fineste konfirmationslook

Af Amalie Schiller

Skal du konfirmeres eller måske non-firmeres i år? Så vil du helt sikkert gerne se ekstra godt ud på den store dag. Følg de 5 nemme trin til et friskt og naturligt konfirmationslook og se vores videoguide til naturlige bølger i håret.

Læs mere
Sådan laver du den fineste fletning

Vi guider

Sådan laver du den fineste fletning

Af Nicoline Kongedam

Det der med at flette skræmmer mange, men det behøver faktisk ikke være så svært. Vi giver dig 6 lette trin til denne fine opsætning.

Læs mere
Årets gave til ham

Vi guider

Årets gave til ham

Af Amalie Schiller

’’Hvad giver man manden, der har alt?’’ Ét af livets allestørste spørgsmål, som bliver besvaret i dagens indlæg, hvor vi forsyner dig med en gaveguide til manden, der har alt. Find alt fra effektive og nemme hudplejeprodukter til velduftende og maskuline deodoranter samt parfumer.

Læs mere
Vi viser redaktionens 12 sommerfavoritter

Vi guider

Vi viser redaktionens 12 sommerfavoritter

Af Amalie Schiller

Sommeren 2020 har budt på nogle helt særlige favoritter inde på redaktionen som lette og plejende makeup- og hudplejeprodukter, der er ideelle at bruge i sommermånederne. I alt har vi samlet vores 12 favoritter, der er vores absolut go-to produkter denne sommer, som måske også kan blive dine nye favoritter.

Læs mere